Kendi mesajımı kendim cevaplayayım, çünkü süpürge işini çok rahat ve çok uygun şekilde çözdüm. Malum bilen bilir yılların firması Rowenta Almanlardan Fransızlara geçince Rowenta/Tefal olarak devam etti. Ancak Fransız Group firması süpürgelerini 2020 yılı itibariyle sadece Tefal adı altında üretme kararı almış, bende bu bilgiyle en sonuncusu 2020 Nisan üretimi olan muhtemelen 2019 sonlarında üretilen bir Rowenta süpürge arayışını giriştim. Tabi ki piyasadan Rowenta isminin silinecek olması sebebiyle fiyatının düşmesi muhtemelen olan bu cihazların en üst, en full modeli olan RO7690 modelinde yoğunlaştım. Malesef ki internette çokta uygun fiyatlara bulamadım, internette uygun fiyata bulduklarımda ya teşhirdi yada kutusu yoktu. İnternette 3500 TL civarı olan bu makineyi Ankara'da yaygın olan Taşpınar, Oğuz Ev Consept ve Özeller gibi elden taksit yapan yerlerde arama kararı aldım ve Oğuz Ev Consepte kapalı kutulu olanını Bolu mağazasından 2700 TL getirttim ve World karta 9 taksit ile satın aldım. Kesinlikle bu elden taksit yapan yerlerdeki Teşhir ürünleri bile alınır çünkü sadece makine dışarda duruyor, çalıştırılmıyor ve tüm akşamları kutusunda duruyor ama ben yine de kapalı kutu bulduğum için mutluyum, bugün kutu açılım videosu çekeceğim. Benim gibi kaliteli ürünü ve üst segment ürünü uygun fiyata alma takıntısı olanlar kesinlikle bu cihazı kaçırmasın. Aynı ürün Tefal adı altında TW7690 olarak üretiliyor ve 4000 TL üzerinde bir satış bedeli var. İki cihazı da Taşpınar da karşılaştırma şansım oldu. Çektiğinden, rengine herşeyi aynı, bu fırsatı kaçırmayın. Tüm marka ve modelleri araştırdım 2700 TL gibi bir fiyata böyle bir teknoloji yok, havayı cihazın arkasından yere vurmuyor, detaylı videosunu izleyin derim. ROWENTA RO7690 EA: TEFAL TW7690 EA: < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (247. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bizde 2 gün önce Fakir Veyron Turbo XL Premium aldık. Bu süreçte çok araştırdım. Electrolux'de baya kararlıydım. 1700 bandındaki kırmızı modeli indirim bekliyordum. Bu arada mağaza da inceleme şansım oldu. Gerçekten çok basit geldi. Ara boruları kaç mağazaya gittiysem bükülüp kırılmıştı falan. Pure9 serilerinin 3000 civarı olanlar var onlar siyah borulu mesela onların kalitesi daha iyi ama bu giriş seviye cihazları ben beğenmedim.
- Philips 9331 inceledim. Oyuncak gibi o gerçekten çok basit.
Bu fiyat bandında kaliteli markaların ürünleri daha dandik geldi bana.
Fakir'ide Teknosa'da gördüm. Hatta orada 3400 lira gibi bir fiyata satıyorlardı. Sürekli bunu öneriyorlardı falan önerme sebebleri çok belli ama internette 1800 gibi bir fiyat görünce çok mantıklı geldi. Bu arada Vatan'da falanda 2200 Teknosa saçmalamış resmen.
Turbo başlığı var. Turbo başlık canmış annem boşuna yıllarca eziyet çekmiş şu halıya yapışan başlıklarla. Abartılı bir malzeme kalitesi yok ama rahatsız edici bir kalitesizlik ben göremedim.
750 Watt çekim nasıldır diye düşünüyorduk onda da bir sorun yok. Sesi rahatsız edici değil. F/P ürünü arayanlara şiddetle öneririm. Uzun vade de umarım üzmez bizi.
Bu model için şuan en uygun Amazon'da fiyat var. Şu kur krizlerinden önce Eylül'de falanda 1300-1400 bandında satılmış. Düz modeli değil Premium modeli. Philips'ler maşallah direk 2 ye katlamış.
Fakir Veyron Turbo Xl Premium Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi Mor : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 15 Şubat 2022; 21:35:26 >
-
merhabalar;
dün nilfisk meteor 800w siyah satın aldım amazon dan.
çift hepa filtreli( öndeki yıkanabiliyor arkadaki normal),2.5 litre hazneli, güç ayarlı
1099 tl şu an 14 tane mevcut.
amazon
Nilfisk Meteor MBL 800 W Toz Torbasız Süpürgehttps://www.amazon.com.tr/Nilfisk-Meteor-MBL-Torbas%C4%B1z-S%C3%BCp%C3%BCrge/dp/B07RV8W6ZNtek turbo başlıklı olan versiyonu.
ilgilenen varsa değerlendirsin fiyat bu devirde çok uygun.
bu fiyata saçmasapan markaların fason ürettirdikleri çoğunda bırak çifti tek hepa filtre bile olmayan modeller var.
dün sipariş verdim 15 dk önce teslim ettiler.
içinden biri tekerlekli fırçalı büyük turbo başlık adında; diğeri de tekerlekli fırçasız büyük özel başlık adında 2 adet başlığı ve ufak toz aparatları çıkıyor.
almak isteyenler için ek bilgidir.
hayırlı günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 16 Şubat 2022; 15:5:22 >
-
3 sene önce bu mesajlaşmalardan sonra aşağıdaki mesajı atmıştım:
"ben geçen hafta Fakir Ranger Electronic aldım, puanla birlikte 490 tlye geldi.
Halı, parke temizliği A sınıfı, dışarı verdiği hava da A, 4A bir süpürge.
Fiyatından beklenmeyen bir performansı var açıkçası, halıdan ayırması biraz ev hanımlarını zorlayabilir açıkçası
ama yıkamadan yeni gelen halıya tuttuk 2 karış yerden 1 tatlı kaşığı toz çekti, 2 avuç da tüy.
Bende dyson da var onun halı temizliği C sınıfı, sınıflardaki fark bariz çekim gücünde kendini belli ediyor.
bence değerlendirebilirsiniz, Veyrondaki turbo başlığı da ayrıca satın alabiliyorsunuz 100 tlye, ben sipariş ettim bekliyorum gelmesini"
1500 tl civarına c3 cat&dog almak varken 500 tl ye fakir aldık.
Sonuç makine çekmiyor şu anda.
Fakir ranger,flippa,atria, veyron bir sürü modeli var ve hepsi diğerinin yandan yemişi.
Bugün Ezgin Kral arkadaşımızın dediğine geldik ve miele CX1 fiyat takibine başladık.
demek ki ucuza alınan herşey ucuz olmuyor
-
Belirttigim supurgeyide inceleyin derim nilfisk meteor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2019 da bu makineyi aldım, tank gibi desem abartmış olmam. toz torbası 3 ay rahat gidiyor. 2,5 sene oldu alalı, en ufak bir performans düşüşü yok. bütçeniz yetiyorsa başka makineye bakmanıza gerek yok
https://www.trendyol.com/miele/complete-c3-cat-dog-powerline-sgef3-2018-yeni-seri-p-4578988
-
elektrolux ultracaptic almayında ne alırsanız alın diyebilirim. hatta bence en iyi süpürge bosh klasik süpürgeler vardır toz torbalı hafif tosbağamsı gibi olan onların üstüne makine yok bence. diğerleri malesef göz boyama.
Sayın tasshelhoff,
ilginiz için teşekkürler, ancak daha önce miele almayarak yaptığım hatayı tekrar yapmak istemiyorum.
Uzun bir süre süpürge konusunu kapatmaya niyetliyim.
1 Haftadır fiyat kovalama peşindeyken genelde 5.500 seviyesindeki CX1 şimdi media martk ta 4999tl olmuş.
media markt
MIELE Blizzard CX1 Cat&Dog Powerline 890W Kırmızı Elektrikli Süpürge- SKCF3 Kırmızıhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_blizzard-cx1-cat-dog-powerline-890w-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-elektrikli-s%C3%BCp%C3%BCrge-skcf3-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1-1179016.html4000tl üzerine %5 indirim kampanyası vardı, ondan da kupon aldım 4.749a geldi.
Bonus karta 100 tl puan veriyordu onu da aldım (eğer mağazayı çoklu ürün satan yer saymazsa)
avantajixe de 2.20 puan veriyordu
toplamda 4.545tl ye mal etmiş olacağım.
İlgilenen varsa bilgi vermiş olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver1 -- 23 Şubat 2022; 2:12:30 >
-
Bende az önce sipariş verdim. Sadece 200 TL indirim kuponunu bulabilidim. 4800 TL'ye gelmiş oldu. Bonus card ile aldım ama bonus puan falan vermedi, ayrıca bahsettiğiniz %5 kampanyasını da göremedim ne yazık ki. Zaten stok kontrolü yapıp durdu site durmadan. Bende acele ile aldım. İnşALLAH memnun kalırız.
Hayrını görün,
Açıkçası 4999 a bile razıydım ben.
Yurtdışı fiyatlarına baktım da burda yurtdışından daha ucuz
Hocam üründen memnunmusunuz? Grundig ya da Fakir almayı düşünüyordum sizin mesajınızı görünce size danışmak istedim. Colt ve Attrage konularından hatırlıyorum, genelde f/p odaklı düşünüyorsunuz. Bende o yüzden aldıysanız mutlaka haklı sebepleriniz vardır diye düşünüyorum. Ama yorumlarda malzeme kalitesinden çok şikayet etmişler. Sizce de öyle mi? Eşim elctrolux istiyor ancak Nilfisk önceden duyduğum kaliteli marka diye kabul ettirebilirim.
-
Hala kullanamadik esim de cok yogun bende bakamadim. Malzeme kalitesi olarak bu fiyattaki diger makinelerden kotu olacagini dusunmuyorum. Hele grundig fakir bunlarla kiyas edilmemesi lazim nilfisk sadece temizlik aletleri ureten bir marka. İcinden iki adet buyuk firca cikiyor ve en onemlisi iki adet hepa filtresi var diger tum makinelede tek hepa filtre var. Bu fiyat araliginda bence dediginiz gibi f/p urunudur ve amazonda hb den daha ucuz. Ha 3-4 bin harcamaya niyetiniz varsa o ayri mesele tabi secenek cok. Ama 1000-1200 araliginda bundan daha iyisi yok gibi
Hocam nette pek bilgi bulamadım. Süpürge başlığı olarak sadece turbo başlık mı var? Yoksa resimde yer alan başlıkların hepsi var mı?
-
-
Özel başlık ve Turbo başlık yeterli zaten.Turbo başlığı olan en ucuz süpürge bu sanırım. Grundig aynı modelin turbo başlıklısı 300tl civarı daha pahalı. Bu fiyata Nilfisk mantıklı bence. Sipariş veriyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
-
Rica ederim
Uzun araştırmalar sonucunda sarf malzemeleriyle uğraşmamak adına Miele CX1 Cat & Dog alıp arayışımı sonlandırdım.
Süpürge ile ilgili yorumlarım ;
Artılar
- Öncelikle malzeme kalitesi güzel.
- Çekiş gücü çok iyi
- TurboTeq başlığı gerçekten güzel, süpürme işlemini bir hayli kolaylaştırıyor.
- Motor sesi maksimum seviyede bile rahatsız etmeyecek kadar az.
Eksiler
- Böyle üst seviye ve pahalı bir makinede konfor kolu olmalıydı.
- Toz haznesinin en altındaki conta biraz gevşek gibi oradan bir miktar toz kaçırıyor. Daha sağlıklı birşey yapılabilirdi.
Şimdilik gördüklerim bunlar.
Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
-
Geldimi supurgeniz nasil memnunmusunuz
Geldi hocam. Öncelikle tekrar teşekkür ederim. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. Eşim markalara takıntılı biridir hatta markadan dolayı önce biraz fırça yedim kutuyu açmadı iade etmek için. Sonra açtık, kullandık fikri değişti. Annesine bile öve öve bitiremiyor. Evde 1400wattlık electrolux var çekim gücü ondan çok daha iyi. Genel kullanım başlığı ve turbo başlık zaten yeterli.Özellikle bu fiyata turbo başlık olması çok iyi. Tek sıkıntı genel kullanım başlığı teker içerdeyken çok fazla yere yapıştığı için kullanamıyoruz, mecburen tekeri kaldırmak gerekiyor. Onun da vardır bir mantığı elbet ama halıyı bırakın fayansta bile en düşük güçte yapışıyor yere.
-
Begendiginize sevindim gule gule kullanalim :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X