Şimdi Ara

Elektrikli Süpürge Önerilerine İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi elektrikli süpürge tavsiyesine ihtiyacım var.
    Ev eşyaları konusunda pek bilgi sahibi değilim bu yüzden sizlerin düşünceleri karar vermemde çok büyük bir etken olacak.
    Alacağım süpürgeyi uzun süre sıkıntısız kullanmak istiyoruz.
    Almanya'dan alınacaktır.

Şimdiden öneri ve tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.

• Güncel.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Arkadaşım süpürge için gözün kapalı Rowenta RO8221 Silence Force Extreme Cyclonic Süpürge al.İnan dua edeceksin her yönüyle mükemmel bir süpürge.

Ben bir eşya almadan özelliklerini biraz fazla araştıran biriyimdir.

saygılar..
  • serden kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için çok teşekkür ederim not aldım bugün yada yarın gidip araştıracağım. Umarım Almanya'da bulabilirim sonucunu sizinle paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazarnet58

Öneriniz için çok teşekkür ederim not aldım bugün yada yarın gidip araştıracağım. Umarım Almanya'da bulabilirim sonucunu sizinle paylaşacağım.

Zaten Fransa Üretimi ,bütün avrupada var.

Aşağıdaki linkte 536 kişi almış ve yorum yapmış,tarafsız bir şekilde %99 u çok iyi bulmuşlar,yorumları oku bölümünden okuyabilirsiniz.

Evlilik var galiba yakında,ev düzdüğünüze göre ,hayırlı olsun.

http://www.n11.com/rowenta-ro8221-silence-force-extreme-cyclonic-sup-ayni-gun-kargo-P16306630

Doğrudur ev eşyası üreten firmalar hakkında pek bilgim yok. Yalnız biz Almanya'da bir kasaba da yaşıyoruz çok mağaza yok bu yüzden söyledim ama büyük ihtimal buluruz diye düşünüyorum.
    Ürünü inceledim gayet güzel zaten aksini söylemiyorum bulduğum an hemen alacağım.
    Yok 2 yıl olacak evleneli ama Almanya'ya taşındım buraların acemisi olduğum için kimseden yardım alamıyorum bende forumlardan tavsiye alıyorum.
    Hocam bu sabah Mediamarkt mağazasına gidip sorduk eski model pek bulunmaz dediler oturduğumuz kasaba da iki mağaza daha var oralara da gidip bakacağız olmadı artık Nürnberg'e gideceğiz. Umarım ürünü buluruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç için inverter tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Elektrikli süpürge tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evi sen Süpüreceksen fakir darky al. Portatif ve iyi gerçekten bende aldığımda bu kadar beklemiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazarnet58 kullanıcısına yanıt
    burada beğenilen ve almanyada bulabileceğin birkaç model...

lg vk-8920
    lg vk-7920
    miele s8310
    fakir prestige 2000 (almayı düşündüğüm model)
    fakir s350 öko
    fakir hans
    philips fc-9194
    philips fc-9170
    philips fc-9071
    Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB
    Electrolux Ultra Captic Animal

... @Nazarnet58
  • Evi kimin fırsatı olursa o süpürecek Öneriniz için teşekkür ederim ürünü not aldım en kısa sürede araştırmasını yapacağım.
  • Ürün önerileriniz için çok teşekkür ederim. İlk tercihimi hangi ürün üzerinde yapmalıyım? Sizin almayı düşündüğünüz modeli mi alıyım yoksa başka bir model mi?
  • quote:

Ürün önerileriniz için çok teşekkür ederim. İlk tercihimi hangi ürün üzerinde yapmalıyım? Sizin almayı düşündüğünüz modeli mi alıyım yoksa başka bir model mi?

bu süpürgelerin hepsi iyi, tercih yaparken öncelikli olarak bulunduğunuz yerde servisi olan markaları araştırın...

ben turbo başlıklı olan modellere yoğunlaştım, fakirin o modelinde elektrik motorlu turbo fırça olduğu için almayı düşünüyorum, diğerlerinde vakum gücüyle çalışan fırçalar var...philips 9194 ve electrolüx animal modelleri de turbo fırçalı iyi modeller...dyson, nilfisk ve miele'nin süpürgeleri de çok iyidir...
  • Açıklamanız için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alıp ona göre satın alacağım.
  • ah-met-25 A kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için çok teşekkür ederim. Ürünü not aldım tavsiye edilen ürünleri karşılaştırıp tercihimi yapacağım.
  • bizde libellenin su depolu olanından var güzel bir makine çok iyi çekiyor fiyatı biraz fazla ama halıyıkama falanda yapıyor
  • kemal123asd K kullanıcısına yanıt
    Eğer kullandığınız üründen memnunsanız tabi ki de ürünü değerlendirmek isterim. Tabi bana hangi model olduğunu söylerseniz çok sevinirim.
  • ah-met-25 A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur en ucuz olabilir yalnız bir bu ürünü Almanya'dan alacağız bu yüzden var mı yok mu burada pek bilgim yok. Haftaya gidip bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Ürün önerileriniz için çok teşekkür ederim. İlk tercihimi hangi ürün üzerinde yapmalıyım? Sizin almayı düşündüğünüz modeli mi alıyım yoksa başka bir model mi?

bu süpürgelerin hepsi iyi, tercih yaparken öncelikli olarak bulunduğunuz yerde servisi olan markaları araştırın...

ben turbo başlıklı olan modellere yoğunlaştım, fakirin o modelinde elektrik motorlu turbo fırça olduğu için almayı düşünüyorum, diğerlerinde vakum gücüyle çalışan fırçalar var...philips 9194 ve electrolüx animal modelleri de turbo fırçalı iyi modeller...dyson, nilfisk ve miele'nin süpürgeleri de çok iyidir...

Hocam bana verdiğiniz ürün listesini tek tek not aldım ve MediaMarkt'a gidip sordum ellerinde belirttiğiniz hiç bir ürün yokmuş bende Miele'nin bu modelini aldım S 8340 EcoLine .

Yanlış mı doğru mu yaptım bilemedim size danışmak istedim yoksa geri iade veya ellerinde ki başka ürün ile değişim talebinden bulunabilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

quote:

Hocam bana verdiğiniz ürün listesini tek tek not aldım ve MediaMarkt'a gidip sordum ellerinde belirttiğiniz hiç bir ürün yokmuş bende Miele'nin bu modelini aldım S 8340 EcoLine .

Yanlış mı doğru mu yaptım bilemedim size danışmak istedim yoksa geri iade veya ellerinde ki başka ürün ile değişim talebinden bulunabilirim.

aldığınız modeli görmedim ama s8310'un üstü olduğuna göre daha iyi olmalı zaten mielenin ürünleri genelde kalitelidir...
    önemli olan kaça aldığınız, s8310 mediamarkt sitesinde 579 lira...s8340'ı bilen arkadaşlar belki vardır onlardan yorum alalım...

bu arada ben arzum ar-461'e yöneldim hatta almaya gittim ama ürün yakınımdaki mağazaya gelmemişti bekliyorum...fiyatı 330 lira, turbo fırça dahil...fakir prestige 2000 modeline biraz dikkatli baktım, gevşek bir yapısı var sanki plastiği ince, belki esnek olması iyidir ama bana ehven göründü biraz...

• Hocam Almanya'da Türkiye'de satılan ürünleri bulmak biraz zor oluyor yada eski model diyorlar. Şuan ki aldığım ürünü 209 Euro'ya aldım Türk lirası 600 TL'ye geliyor. Tabi 1200 W yazıyor umarım iyidir kullananlardan bilgi almak çok isterim.

Bende kullanıcıların önerdiği ürünleri almak istiyorum ama Türk ürünleri buralarda pek bulunmuyor. Zaten Fakir'in neredeyse bir çok ürünü bulmakta zorlanıyoruz. Yardımlarınız için size çok teşekkür ederim.

Bu konuya ek olarak Ütü - Tost Makinası ve Davlumbaz tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.