Astım ve alerji için kuru ve torbalı elektrikli süpürge almayı düşünüyoruz. Electrolux kullandık ama sürekli parçaları kırılıyordu ve parçaları garanti kapsamında değildi.Aksesuara giriyormuş. Süpürgeyi 690 TL ye almıştık sürekli kırılan aksesuarlar ise 700 TL yi bulmuştu :D Başlık 120 TL Hortum 90 TL filan yeni electrolux süpürge parasını çıkarttı :) Astım ve alerji için electrolux den baska ürün yok gibi. Böyle sorunlar ile karşılaşınca electrolux den soğuttular. Acaba yeni ürünlerin de bu sorunlar giderilmiş midir? Bu sorunları saymazsak mükemmel bir süpürge. Emiş gücü olarak her yönden çok güzeldi.
Arkadaşlar sizler hangi ürünleri tavsiye edersiniz(Marka-Model)? Kullandığınız ürünler hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
siemens seçiminiz iyi de torbasızların temizliği berbattır illaki o toz yeniden havalanır
electrolux seçiminizde iyi alınabilir yani
quote:
Orijinalden alıntı: efemre5059
siemens seçiminiz iyi de torbasızların temizliği berbattır illaki o toz yeniden havalanır
electrolux seçiminizde iyi alınabilir yani
Hocam sizce bu site güvenli midir? Electrolux müşteri hizmetlerini aradım. Aşağıdaki ürün hakkında ve web sitesi hakkında bilgi istedim beni satış ve pazarlama bölümüne bağladılar. Site ismini, telefon numarasını verdim ve böyle bir bayimiz yok denildi. Hepaonline müşteri hizmetlerini arayıp bana dönmek için telefon numaramı istedi 3-5 dk sonra arayıp evet bayi ismi farklı olarak geçiyormuş müşteri hizmetleri başlığı altında bayi ismi verilmiş kontrol edebilirsiniz. Site güvenli olup sorunsuzca alışveriş yapabilirsiniz denildi.