Şimdi Ara

elektrikli süpürge tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

siemens VSX6XTRM 560 tl ,
    bosch bsg8pro1 600 tl ,
    philips fc9256 480 tl ,
    Philips Silent Star FC9310 430 tl ,
    miele s5211 468 tl ,
    nilfisk extreme eco 571 tl ,
    Nilfisk Power Allergy 445 tl ,

bu süpürgelerden hangisini tavsiye edersiniz bunlar olmazsa sizin tavsiyeniz ne olur.
    ağır olması, sesli çalışması sorun değil önemli olan iyi temizlesin, sağlam olsun uzun yıllar masraf çıkartmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: raki31

üstadlar kolay gelsin ;

siemens VSX6XTRM 560 tl ,
    bosch bsg8pro1 600 tl ,
    philips fc9256 480 tl ,
    Philips Silent Star FC9310 430 tl ,
    miele s5211 468 tl ,
    nilfisk extreme eco 571 tl ,
    Nilfisk Power Allergy 445 tl ,

bu süpürgelerden hangisini tavsiye edersiniz bunlar olmazsa sizin tavsiyeniz ne olur.
    ağır olması, sesli çalışması sorun değil önemli olan iyi temizlesin, sağlam olsun uzun yıllar masraf çıkartmasın.

Merhabalar,siz pm atmıştınız ama ben buradanda cevaplamak istedim.Uzun yıllar sağlam kullanılacak modeller seçmişsiniz.Ama çok dayanıklı bir süpürge istiyorsanız Miele derim.Fakat Miele pahalı bir marka olduğu için torbaları ve flitrelerinin fiyatı yüksek.Uzun yıllar para vermeden kaliteli süpürge arıyorsanız torbasız modeller öne çıkıyor.Torbasız modeller arasında Philips,Bosch ve Siemensin başarılı olduğunu söyleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bosch ideal tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

bosch ideal tercih

Performansını beğenmeyenler var, ayrıca philips in 28 e sattığı hepa filtre bosh ta 60 küsür tl. Bu mu tüketicinin güvenini kazanmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: someone74

quote:

Orijinalden alıntı: Çağrı Jackson

bosch ideal tercih

Performansını beğenmeyenler var, ayrıca philips in 28 e sattığı hepa filtre bosh ta 60 küsür tl. Bu mu tüketicinin güvenini kazanmak?

kaliteninde bir fiyatı olmalı bosch ve arçelik kullandım philips hiç kullanmadığım için bu konuda bir malumatım yok sadece bosch u uzun süre kullandığım ve verim aldığım işin fikrimi yazdım

• Boschta iyi bir seçim.Ona bakarsanız Philipste toz torbalarını daha pahalıya satıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • philipsin toz torba fiyatları piyasanın altında.bu iyi bir satış pazarlamasıdır. boshun da teknik servisi eminim philipsten kolay oluyordur. ama bir türk çalışma şekli var ki onların evlere şenlik. kafalarından güzel fiyat bindiriyorlar. 200 tllik süpürgeye 100 tl masraf gibi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • electrolux silence force kullanıyoruz gayet memnunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.