Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.234.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende yaklaşık 2 ay önce Philips QT4045 ürününü aldım ve kullanıyorum,ben kirli sakal amacı ile almıştım,ve beklentilerimin çok üzerinde memnun kaldım,vakumlu sakal toplama haznesi var,internetten okudugum yorumlarda bu hazenin pek işe yaramadıgını hatta bi arkadasın ifadesi ile lavabosunun berber dükkanına döndüğünü okumuştum,ama bende tam aksine traştan sonra lavaboda sadece 8-10 sakal tanesi görebiliyorum
    dediğim gibi kirli sakal için düşünenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir cihaz
  • Ben de 8168 in deterjan kasetini arıyorum Ankara'da ,ancak bulamadım.Bu Konyadaki bayi acaba Ankarad'a nerede bulunuyor bilir mi?
    Ya da Ankara salan yeri bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan1960

Ben de 8168 in deterjan kasetini arıyorum Ankara'da ,ancak bulamadım.Bu Konyadaki bayi acaba Ankarad'a nerede bulunuyor bilir mi?
    Ya da Ankara salan yeri bilen varsa yardımcı olabilir mi?

merhabalar,
    burada okuduğum yorumlar doğrultusunda amerikadan panasonic 8109s modelini ve 1 set temizleme kartuşunu sipariş ettim ikisi toplam 138 $ dolara (119$ makine + 13$ 3lü temizleme kartuşu + 6$ kargo ) mal oldu. amerikadan arkdaş gelirken getirecek. sanırım bu model daha türkiyeye gelmedi internetten baktığımda almanyada yeni çıktığını gördüm.
    daha önce philips'in 12 yıllık önce aldığım bir modelini kullanıyordum.
    makine gelince izlenimlerimi yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwell -- 4 Aralık 2007; 17:26:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apuskal

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

2 gün önce Philips Coolskin 8060 aldım carrefour dan 359 ytl ama bi kampanyası ile toplam 110 ytl bedava alışveriş hakkım oldu
    yani kısaca 249 ytl ye geldi. her neyse
    bugun traş oldum ilk defa

bi kere kremli olması çok büyük avantaj
    sakalı 2 gün önce kestiğim için biraz uzundu ama öyle baya uzun traş etmedim.
    epey güzel şeklide sakalları aldı. esnek başlığı olması sakalı her şekilde alınmasına olanak veriyor.( tabi sakalda kıl dönmesi veya çok yatıklık yoksa)

sarj olarak kesin birşey deyemeyeceğim ama üreticinin verdiği normlara uygun

kremi kendi doldururken alışık olmadığımız için geripseyeceğimiz bir ses çıkartıyor.
    tamamiyle şarj olması 1.5 saat falan kremi boş halden dolu hale 15-20 saniye gibi bir sürede dolduruyor.

paket içinden;
    1- hs 8060n traş makinesi
    2- sarj ve krem dolum ünitesi
    3- sayahat sarj ünitesi
    4-75 ml nivea krem
    5- sayahat kılıfı
    6-fırça
    7- faul kesim başlığı
    8- adaptör çıkıyor.

kısacası tamamiyle güzel bir makine
    alanlar pişman olmayacaktır. eminim

Bende bu ürünü internet üzerinden 150 ytl taksitle aldım fakat pek memnun değilim 2-3 defa tıraş oldum ama bu makine ile düzgün alması için hergün traş olmak lazım.

Traş jelini bunun jeli gibi bişey kullandıktan sonra mach3 de yeter diye düşünüyorum.

Philips in memnun kalmadığın zaman ürün iade hakkı vardı acaba ürünü iade etsem mi yoksa bir süre daha denesem mi ayrıca ürünü internetten aldığım için nereye iade edicem aldığım yere mi yoksa philips e mi bilen var mı?

• Islak Olanlardan Alsammı Acaba Diyorum Ne Dersiniz Kuruyu Sevmedim
  • Tabi Blue ManN kardeşim ya ver geri al bi mach3 raat et benim gbi...

Yazılanların üst kısmında benim traş yöntemlerimi uygulayabilirsin, tavsiye ederim
  • Arkadaşlar Düşünüyorum da Tıraş Makinelerinin Bir tarihi yazılsa herhalde Panasonic getirdiği yeniliklerle en üst sıralarda yer alacaktır. 13000 Devirli Lineer Motordan, ilk kavisli eleklere kadar, en keskin açılı 30 derece bıçaklardan, ilk ISLAK/KURU tıraş makinesine kadar Adamların bu işte büyük emekleri geçmiş. Tebrikler !

• Lineer Motor

• Çene altları tahriş sorununu tarihe karıştıran Kavisli Elek!

• Dünyanın En keskin iç bıçakları (30 derece)

• arkadaşlar ben phılıps 8060 almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan veya madem alacaksın bu fiyatı verdıkten sonra bunu al da diyebileceğiniz ürün varmı.?
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

arkadaşlar ben phılıps 8060 almayı düşünüyorum bu ürünü kullanan veya madem alacaksın bu fiyatı verdıkten sonra bunu al da diyebileceğiniz ürün varmı.?
    şimdiden teşekkürler...

Slm. Yukarıda makinenin hem resimleri var hem de yorumları. Görmedin sanırım. İyi günler.
  • MACH25 arkadaş şu makinenin fotoğraflarını küçültsen bayağı sevaba gireceksin. Bir zahmet küçültsen iyi olacak. Gözlerle ilgili problem mi var?
  • ben 8060 ı araştırdım.sakalı toplama haznesi yokmuş.
    sakalı etrafa dağıtıyormuş. bu doğru mu???
  • Galiba koymayı unutmuşlar sakal toplama haznesini !
  • makinanın özellikleri arasında yazmıyor görmedim.
    kulanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    tşk...
  • Magna125, in Açıklamaları doğrultusunda Panasonic es8238 traş makinasını aldım.
    Ürün gerçekten Harika Manga125 İn açıklamalarını okuyum yeterince anlatmış.Mac3 ile tersten traş oluyordum yaklaşık 8 yıldır.ama bu makinayla aynı kalitede sinekkaydı traşı,çok daha kolay oluyorum.179 dolar fiyat da gayet makul.

• quote:

Orjinalden alıntı: hasanyy

ben 8060 ı araştırdım.sakalı toplama haznesi yokmuş.
    sakalı etrafa dağıtıyormuş. bu doğru mu???

Evet sakal toplama haznesi yok. Zaten buna da gerek yok. Sakal etrafa falan dağılmıyor. Kullanım hatası yapılıyor. Bende de aynı modelden var ve çok ama çok memnunum. Makineyi ister kremiyle ya da yüzünüze köpük, jel vs. diğer sürerek çok rahatlıkla tıraş olabilirsiniz. Kremi yada jeli, köpüğü tıraş ettiğiniz yer bittikten sonra makineyi suya tutun ve kıl, köpük,krem kalmıyor. Benim sakallar çok sık ve sert. Ama sonuca ben de inanamadım gerçekten güzel bir kesimi var. Eğer duşta tıraş olursanız onun keyfi daha bir başka oluyor. Ben makine için çok iyi diyorum. 5 dakikada rahatlatıcı ve konforlu tıraşın keyfini sürün ve bunu hergün yapın. Tıraş bu makineyle benim deneyimlerim sonucu bir keyif oldu. Hem kaybedeceğiniz bir şey yok. Para iade garantisi var. Beğenmezseniz iade edin ve paranızı geri alın. Diğer elekli olanları hiç kullanmadım ve bununla ilgili yorum yapmıyorum. Çünkü bilmiyorum. Ama gerçekten rahat bir tıraş istiyorsanız bu makineyi alın derim. İyi günler.

• es8228 ile es8238 arasında kayda değer bir özellik farkı varmı. bu arada japonyada es8259lar satılıyor national olarak
  • es8228 ile 8238 arasındaki farkı bilmiyorum ama es8163 ile 8238 arasında teknik özellikler açısından fark olmadığını biliyorum.Görebildiğim tek fark var o da cihazda değil.es8238 de komple temizleme aparatı var.bildiğim kadarıyla es 8163 te yok,sıvı el sabunuyla temizlenebildiği belirtiliyor . es8268 i bir haftadır kullanıyorum temizlik kitinin gereksiz olduğunu söyleyebilirim.bir defa meraktan kullandım yarım saat zır zır etti can sıkıcı birşey.Ama makina için gerekli açıklamaları Manga125 çok iyi bir şekilde yapmış.benim söyleyeceğim, cihaz tek kelimeyle mükemmel ,aynı elek kalınlığına ve aynı motor hızına sahip hangi modeli alırsanız alın pişman olmazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.