Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Panasonic ES-LV67-A803 modeli aldım. Hiç memnun değilim hiç iyi almıyor. Daha öncede başka bir markanın daha dandik ürününü kullandım. Ondan bile güzeldi. Özellikle altları hiç almıyor bende. Amazondan aldım ürünü. Almasaydım diye de pişman olduğum nadir ürünlerden biridir.

• HARBINGER kullanıcısına yanıt

Yalnız değilsin merak etmeyin. Ben bu makineden memnun kaldım. özellikle alt bölgeleri 5 traşlı olmasına rağmen feci bırakıyor. Üst yanak kısımlardanda bırakmaya başladı. Çene bölgesini de iyi almıyor. Sadece etkili olduğu alan (Bende) yanak kısımları. Bir tek oraları iyi alıyor.

• Hocam benim zaten pürüzsüz mükemmel bir tras beklentim olmadi. Sonucta ustura degil bu. Fakat sahip olanlar bir miktar abartiyor. Kimsede cikip makinenin bicaklari isiniyor, cildinizin icine ediyor demiyor. Boyun bolgesine cozum ise biraz ugrasip dallanip budaklanmak. Braun tek artisi ugrastiktan sonra boynumda kizariklik ve tahris olmuyor.

Ürünü amazondan aldiysaniz iade edebilirsiniz bilginize.

• HARBINGER kullanıcısına yanıt

braun 8 serisinin sakal kısaltma aparatı çok zayıf çıktı 5 yıllık panasonic es-rt57 makinemin sakal kırpma aparatı bile bundan iyi

panasonic arc5 modeline gelirsek aylar önce amazondan alsaydım keşke o zaman 5000 küsür liraya falan indirimle almıştı millet galiba

geçti o iş şu anki fiyatları 15.000 den falan başlıyor akıl kârı değil panasonic yıllar yıllar önce türkiye'den çekildiği için yerel fiyatlandırma uygulamıyorlar ithalatçılar getirtiyor ondan galiba bu fiyatlar

Philips'in en üst modelide 10.000 küsür liralarda. Yine de indirimli şekilde 6700 liraya doğrudan trendyol satıcısından Braun series 8 aldığı için başka çarem yoktu gibi görüyorum ama keşke 7500 liraya düştüğünde Amazon'dan alsaydım her türlü desteği veriyorlar çünkü Trendyol öyle değil servise gidin diyor o kadar tek pişmanlığım o.

• Trimmer dan bahsediyorsaniz evet Panasonic in favori duzeltme aparati Braun serilerininkinden daha iyi ama ikiside istenilen sonucu vermiyor ekstra bir duzeltici makine lazim. Bu arada ben Panasonic ESLV67 modeli Amazon.de den 130€ ya aldim cunku yurtdisinda fiyatlar oldukca uygun. Türkiyede Panasonic ithalatci garantili satiliyor galiba ondan Braun daha ucuza geliyor. 8 Serisi nasil bu arada boyun bölgesi ugrastiriyor mu cok ? Cilt tahrisi nasil?

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.