Hocam aldım. Şöyle söyleyeyim. Ben uzun dönem askerlik yaptım. Gillette Skinguard kullandım neredeyse tam 1 sene. 1 ay kadar da fusion 5. Bilseydim bu tarz makineyi askerdeyken alırdım. Çok rahat traş olunuyor. Çene altım tahriş olurdu. Bu cihazla tahriş olmuyor. Ayrıca kuru bir şekilde traş oluyorum daha rahat oluyor. Ürün cidden sinek kaydı yapıyor. Ama şunu söylemem lazım hocam. Braun ve Panasonic teki gibi bir bıçak tasarım vs yok. Onlarıda kullanmadım. Belki onlar daha iyi yada daha kötüdür bilemiyorum. Bu cihazdan memnunum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (386. sayfa)
-
-
Panasonic tıraş makinası için İstanbul'da düzgün bir teknik servis bilen var mıdır?
-
Beyler Philips QP2520/20 satın aldım amacım sinek kaydı değil onun için Panasonic lv51 modeli var. Gerçi oda performans sorunu yaşatıyor bakım istiyor sanırım. Hafif sakal kalacak şekilde kessin istiyorum doğru seçimi philips
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu forumun en eski üyelerindenim hatta kurucularını tanırdım staj yaptı bende neyse foruma satıcılar dolmaya başladı 10 yıl önce güvenilirliğini kaybetti adam ürünün reklamını yapıp satış yapma derdinde bağımsız üye bulmak zorlaştı.artık çin diye bir dev var 10 bin batıdaki beyaz rahat yaşasın diye vereceğime daha iyisini 500 e bulmak mümkün ama berber üyeleri dinlemek lazım.10 bin liray hayat boyu berberde sinekkaydı olurum zaten.500 e sen bana panasonic ayarında öneremediktn sonra ben batılı zengin ülkelere paramı neden transfer edeyim.batsın o zenginler sömürücü beyazlar
-
Merhaba. Aslında mesajın muhatabı değilim ama yine de birkaç şey yazmak isterim; kısmen haklısınız fakat maalesef ülke ekonomisini hepimiz biliyoruz. Bu arada ES-LV65 10000TL değil, sanırım bir yanlışlık var. Gerçi 10000 değil 6000 olması da tolere edilebilir bir fiyat değil fakat hatayı düzeltmek adına yazdım.
Dün bir arkadaşın tanıdığı, Tofaş Şahin'i 120000 (Yüzyirmibin) TL'ye satmış. Birkaç yıl önce, 18 yaşını bitirip ehliyet alabilen ergen arkadaşların harçlıklarını biriktirerek satın alabildiği otomobilden bahsediyorum.
2020 yılının sonlarına doğru 500 TL'ye satın aldığım ve farklı bir kadran rengini daha alayım diye bugün baktığım saat, 6000 TL olmuş.
Yine aynı dönemde 500 TL'ye satın aldığım kaban 4000 küsur TL olmuş.
Bu örnekleri çoğaltabilirim ama gereksiz uzamış olur. Şimdi ben ayağımı yerden kesecek ucuz bir araç tavsiyesi istesem, Şahin tavsiye eden arkadaş galerici de olabilir, kullanıcı da, satıcı da. Bu o kişinin kötü olduğu anlamına gelmemeli diye düşünüyorum. Piyasa ortada.
Yanlış anlaşılmak istemem ama konuda tavsiye veren arkadaşın sayesinde 2019sonu-2020 yılı başında 1000 TL'ye ES-LV65 ve yedek folyo-bıçak takımı aldım. İyi ki almışım, sinek kaydı tıraş yapıyor ve memnunum. Daha önce piyasada çok meşhur olan Philips makine almıştım, maalesef memnun kalmadım ve kenarda yatıyor. Ben panasonic tavsiyesini burada görene kadar Panasonic markasının pil ve birkaç elektronik eşyasının dışında başka ürününü bilmiyordum.
Velhasıl, suçlu ekonominin kötü olması, Şahin satıcısı değil.
Saygılar.
-
Size ben tavsiye etmiştim. Amacım makineyi satmak değil, gerçekten kaliteli bir makineye ihtiyacı olan insanlara fikir vererek yardımcı olmak idi. Makineden memnun kalmanıza çok sevindim. Ayrıca objektif yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Burada bişeyler tavsiye edince insanlar hemen tavsiye eden kişiyi satıcı sanıyor. Aldığınız makine günümüzde bile en iyi sinekkaydı tıraşı yapan makinedir. Umarım uzun yıllar iyi günlerde kullanırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: kyibeMerhaba. Aslında mesajın muhatabı değilim ama yine de birkaç şey yazmak isterim; kısmen haklısınız fakat maalesef ülke ekonomisini hepimiz biliyoruz. Bu arada ES-LV65 10000TL değil, sanırım bir yanlışlık var. Gerçi 10000 değil 6000 olması da tolere edilebilir bir fiyat değil fakat hatayı düzeltmek adına yazdım.
Dün bir arkadaşın tanıdığı, Tofaş Şahin'i 120000 (Yüzyirmibin) TL'ye satmış. Birkaç yıl önce, 18 yaşını bitirip ehliyet alabilen ergen arkadaşların harçlıklarını biriktirerek satın alabildiği otomobilden bahsediyorum.
2020 yılının sonlarına doğru 500 TL'ye satın aldığım ve farklı bir kadran rengini daha alayım diye bugün baktığım saat, 6000 TL olmuş.
Yine aynı dönemde 500 TL'ye satın aldığım kaban 4000 küsur TL olmuş.
Bu örnekleri çoğaltabilirim ama gereksiz uzamış olur. Şimdi ben ayağımı yerden kesecek ucuz bir araç tavsiyesi istesem, Şahin tavsiye eden arkadaş galerici de olabilir, kullanıcı da, satıcı da. Bu o kişinin kötü olduğu anlamına gelmemeli diye düşünüyorum. Piyasa ortada.
Yanlış anlaşılmak istemem ama konuda tavsiye veren arkadaşın sayesinde 2019sonu-2020 yılı başında 1000 TL'ye ES-LV65 ve yedek folyo-bıçak takımı aldım. İyi ki almışım, sinek kaydı tıraş yapıyor ve memnunum. Daha önce piyasada çok meşhur olan Philips makine almıştım, maalesef memnun kalmadım ve kenarda yatıyor. Ben panasonic tavsiyesini burada görene kadar Panasonic markasının pil ve birkaç elektronik eşyasının dışında başka ürününü bilmiyordum.
Velhasıl, suçlu ekonominin kötü olması, Şahin satıcısı değil.
Saygılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cowcow
Arkadaşlar merhaba uzun zaman önce yine forumdan arkadaşların tavsiyesiyle aldığım panasonic es8807 yedek parça konusu hakkında desteğinize ihtiyacım var. İzmir'de ikamet ediyorum. Bıçak ve elek bulabilir miyim? İzmirde ikamet ediyorum.
-
Merhaba, benim de Panasonic Es-La63 için elek ve bıçağa ihtiyacım var.
Uygun fiyata nereden tedarik edilebilir acaba?
-
Peki hocam. Aliminyum uçlu olması toksik etki oluşturur mu? Aliminyum ağır metal sonuçta ve vücut ile temas ediyor.
Vermiş olduğunuz net bilgiler için teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaklasik 15-20 sene evvel bir tanidigimdan braun contour 5895 hediye gelmisti. bir sure kullandiktan sonra cok sert bastirmamdan dolayi maalesef elegini kırdım ve yedek parca almaya usendigimden kenara atmistim. bir kac hafta once bir tanidigim ayni makineden braun hamburgda sifir gormus almis bana hediye :)))
az once denedim temizleme istasyonu sivisi cihaz muhtesem calisiyor ama bunlarin bicaklarini eleklerini kac zamanda bir degistirmek gerekir hic bilmiyorum. braun'un yedek parca sitesine baktigimda da uretilmiyormus artik bu model. aliexpressten falan mi almak gerek bunlarin ek parcalarini baktim internette bulamadim hic. aliexpresste satiliyor bazi sitelerde oralardan mi almak lazim?
-
3-4 ay önce ulus çarşısından braun yedek parça satan dükkandan aldım. 10-15 yılda iki defa elek değiştirmiş oldum. Sıvıya pek gerek olmadığı için almadım. Geçen haftada philips oneblade aldım ve daha çok onu kullanıyorum.
Merhaba sayın @tt38. Sizin tavsiyenizle Panasonic ES-LV65 satın almıştım ve hala gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Tavsiyeniz için konu içinde teşekkür etmiştim ama hem insan hem ürün kalitesizliğinin paçalardan aktığı şu zamanda böyle kaliteli bir makine tavsiyesi verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Bilginiz vardır düşüncesiyle sormak istedim; saç tıraşı için makine öneriniz olur mu?
-
Merhaba, makineden memnun kalmanıza sevindim. Panasonic Dünya’da en iyi sinekkaydı tıraş yapan makine üreticisidir ama Türkiye distribütörü sorunlu olduğu için hak ettiği değeri ülkemizde bulamıyor maalesef. Aslında saç tıraşı için de birkaç modeli var (er-gb serisi) ama çok pahalı. Bunun yerine philips mg7745 önerebilirim. Hem saç hem de vücut tıraşında çok başarılı bir üründür. Şarjı çok uzun gider ve metal gövdeye sahiptir.quote:
Orijinalden alıntı: kyibeMerhaba sayın @tt38. Sizin tavsiyenizle Panasonic ES-LV65 satın almıştım ve hala gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Tavsiyeniz için konu içinde teşekkür etmiştim ama hem insan hem ürün kalitesizliğinin paçalardan aktığı şu zamanda böyle kaliteli bir makine tavsiyesi verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim. Bilginiz vardır düşüncesiyle sormak istedim; saç tıraşı için makine öneriniz olur mu?
-
Merhaba, Philips tavsiyeniz için teşekkür ederim, sağolun. Panasonic konusu çok ilginç, ürettiği diğer ürünlerde de (örneğin klima) piyasadaki rakiplerine göre daha kaliteli olmasına rağmen o konuda da servis vb. sorunları var. Birçok üründe kalite sorunu yaşanan bir zamanda Panasonic markasının ülkemizde yaygın olmaması üzücü.
Tekrar teşekkürler.
-
Merhaba sayın @tt38. Yılalrdır bu forumu okurum sizin tavsiyenizle es lv65 s s sipariş ettim hepsiburadadan. Fiyatı da uyguma geldi ama satıcı hepsiburada değildi. Ben es lv 65 s803 olduğunu sanıyordum.gelen kutuda es lv 65 s yazıyor ancak alt kısımda s851 yazıyor. Açtıktan sonra iade edemeyeceğim için kutuyu da açmadım.yanlış ürün mü aldım.çakma mıdır bilemedim.hediye aldığım için eşime vermeden size bir danışayıö dedim.internette böyle bir model bulamadım. Size zahmet yardımcı olabilir misiniz? Yani bu farklı bir modelse fiyat aralığı nedir yada kullanılır mı performansı nasıl olur? Ona göre açmadan iade mi edeyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 21 Aralık 2023; 21:33:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, kutunun üzerinde “made in Japan” ibaresi mevcut mudur?quote:
Orijinalden alıntı: safirsafir
Merhaba sayın @tt38. Yılalrdır bu forumu okurum sizin tavsiyenizle es lv65 s s sipariş ettim hepsiburadadan. Fiyatı da uyguma geldi ama satıcı hepsiburada değildi. Ben es lv 65 s803 olduğunu sanıyordum.gelen kutuda es lv 65 s yazıyor ancak alt kısımda s851 yazıyor. Açtıktan sonra iade edemeyeceğim için kutuyu da açmadım.yanlış ürün mü aldım.çakma mıdır bilemedim.hediye aldığım için eşime vermeden size bir danışayıö dedim.internette böyle bir model bulamadım. Size zahmet yardımcı olabilir misiniz? Yani bu farklı bir modelse fiyat aralığı nedir yada kullanılır mı performansı nasıl olur? Ona göre açmadan iade mi edeyim?
-
Evet kutuda öyle yazıyor.fotoğrafı ekledim sanıyordum eklememişim.fiş için bir aparat da göndermişler yanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 22 Aralık 2023; 8:23:40 >
Tamam. Cihazın üzerinde de Made in japan yazıyorsa sorun yoktur. Aparat uzakdoğu veya ABD, İngiltere gibi ülkelerin prizleri için üretilen modellerin ülkemizde kullanımını sağlamak içindir.quote:
Orijinalden alıntı: safirsafir
Evet kutuda öyle yazıyor.fotoğrafı ekledim sanıyordum eklememişim.fiş için bir aparat da göndermişler yanında.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim bilgiler için😇
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X