< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (387. sayfa)
-
-
Öncelikle cihaz hayırlı olsun, eşiniz güzel günlerde kullansın. Bir erkek için en güzel ve kullanışlı hediyelerden birisi desem abartı olmaz. Ben de sayın @tt38 tavsiyesi ile 2019 yılının sonunda satın almıştım bu cihazı. Eşiniz kullanmaya başlayınca farkedecektir, sinek kaydı olarak tabir edilen ve piyasadaki en kaliteli tıraş bıçağından daha temiz tıraş sağlayan bir cihaz bu. Fakat günlük tıraş olanlar için geçerli bu durum. Hani sakallarını 3-5 gün kesmeyen, kirli sakal tıraş etmek isteyenler için çok uygun bir cihaz değil. Eşiniz günlük tıraş oluyorsa, ilk bir hafta zaten cihazın performansı orjinal/sahte ayrımının yapılmasını sağlar. Eğer kullanımdan memnun kalınırsa, forumda daha önce konusu geçtiği için hatırlatmak istediğim bir detayı da temin ederseniz iyi olur; küçük bir makine yağı. Sağolsun @tt38 bu konuda tavsiyede bulunmuştu; makineyi düzenli olarak hafta sonu kullanılmayacak zamanda yağlayın. Pazartesi sabaha kadar o şekilde kalsın. Konu içerisinde bakım/yağ mesajları mevcuttu.
İyi günlerde kullanın
-
Çok teşekkür ederim 🙏🙏eşim şimdilik memnun ama iki güne bir kullanıyor. Tavsiyenizi de dikkate alacağız mutlaka😇 yalnız biraz hafif geliyor bu makinenin ağırlığı normal mi ☺
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkül kullanmıyorsa bence ağırlığı ideal.
-
😆😆
Zaza deluxe almıştım 4 yıl önce. 4mm lik tarak ayarında sakalımı kesmek istedim ancak sakalımı değdirdiğim an resmen yoluyor. Acaba bu makinenin mi sorunu var ben mi bir şey atlıyorum anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips yenilenen mg5 ile mg7 serisi arasında ne fark var
-
bu tarz bi indirim var mı şu anda
-
Amazon indirimlerinde Panasonic ES-LV67 model cihazı aldım ve yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Cihazı geldiği günden beri islak kopuk ile kullandim kılavuzda yazan gibi fakat her traşta boyun bölgesinde sakal bıraktigi icin bende bastiriyorum bu kezde tahriş ediyor. Daha üst seviye mi almaliydik anlamadim bu boyun bolgesinde basarili deniyordu ama ya benim sakallar acayip yada sakallar makineye mi alisacak napacaz bilmiyorum 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihazınız hayırlı olsun. Ürünü köpüksüz olarak yani ıslak değil, kuru olarak kullanmayı bi deneyin. Oynar başlığını da sabitleyin ve o şekilde bir tıraş olun. Bence çok daha başarılı bir tıraş deneyiminiz olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: HARBINGER
Amazon indirimlerinde Panasonic ES-LV67 model cihazı aldım ve yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. Cihazı geldiği günden beri islak kopuk ile kullandim kılavuzda yazan gibi fakat her traşta boyun bölgesinde sakal bıraktigi icin bende bastiriyorum bu kezde tahriş ediyor. Daha üst seviye mi almaliydik anlamadim bu boyun bolgesinde basarili deniyordu ama ya benim sakallar acayip yada sakallar makineye mi alisacak napacaz bilmiyorum 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt38 -- 14 Ağustos 2024; 19:24:50 >
Aslinda ilk gun kullanim kilavuzu okumadan kuru olarak tras olmustum da oda cok tahris etti fena yapmisti. Bu Braun 7-9 serileri nasil yani arada 2 kat fark var 9 serisi ile ama en azindan daha duzgun yaparsa onlara da bakabilirim bunu iade edip. Sürekli köpükle tras olma fikri bana ozaman neden jiletle olmuyorum sorusunu getiriyor. Kuru trastada bu kadar tahris edecek ise kendi cildim icin konusursak bana faydadan cok zarari olacak
-
Aslında aldığınız cihaz tıraş olayında efsane bir model ve sıfır tahriş ile tıraş ettiği bilinen ve çok kişi tarafından onaylanan bir model. Boğaz kısmında Sakalınızın çıkış yönünün tersine doğru, başlığı oynar olmadan bi kullanın bakalım nasıl olacak.quote:
Orijinalden alıntı: HARBINGERAslinda ilk gun kullanim kilavuzu okumadan kuru olarak tras olmustum da oda cok tahris etti fena yapmisti. Bu Braun 7-9 serileri nasil yani arada 2 kat fark var 9 serisi ile ama en azindan daha duzgun yaparsa onlara da bakabilirim bunu iade edip. Sürekli köpükle tras olma fikri bana ozaman neden jiletle olmuyorum sorusunu getiriyor. Kuru trastada bu kadar tahris edecek ise kendi cildim icin konusursak bana faydadan cok zarari olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Boyun kısmı dışında sıfır sinek kaydı traş yapıyor evet bu açıdan çok iyi özellikle fiyatına göre. Sizin dediğiniz gibi yarın kafasını sabitleyip/kilitleyip birde boyun bölgesini öyle traş edeceğim. Olmadı Speick ın elektrikli traş makineleri için traş öncesi losyonu var ondan alıp deneyeyim belki daha farklı sonuçlar alırım.
Dediginizi denedim boyun kisminda durum pek degismedi. Eger cok zorlar isem boyun bolgesinde tahris inanilmaz artiyor. Pre Shave losyon alip da denedim pek bir fark olmadi. Tecrübelerime göre Panasonic ES-LV67 daha düsük mm ile sinek kaydi yaparken cildinizi koruyacak bir özellik yok. Bu yüzden sinek kaydi olsunda her yol mübah olsun konusu da sürekli islak tiras olmakta anlamsiz. Braun S9 Pro serisi siparis ettim gelsin onuda deneyecegim ikisinden birini veya her ikisinide iade edecegim artik .
-
Bu modeller çok kısa sakallarda işe yarar. Sakalı çabuk uzayan kişilerde 1 haftalık sakal için bu makine bsşarılı olmaz. Sakalınızı hergün yada 2-3 günde bir kesiyorsanız jilet de kullanmayacaksanız doğru seçim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten maksimum 3.cu gün traş oluyorum ama kuru traşta tahriş çok oluyor losyonla bile. Braun gelsin onlada deneyeceğim bakalım hangisi minimum tahriş bırakacak. Aralarındada fiyat farkı çok Panasonic 100€ iken Braun 300€.
Biraz gec yorum atabildim malum Braun yollardan gelemedi bir turlu. Dün cihaz elime ulasti ve bugun ikinci trasimi oldum. Islak/Kuru kullanimda her halükarda hassas cilt üzerinde(En azindan benim cildim) Braun S9 Pro Panasonic LV67 modelinden cok daha basarili. Panasonic ise yakin tras ve tras olma hizinda Braun S9 Pro ya göre basarili. Cildiniz cabuk kizarmaz, pütürlenmez ise Panasonic hem daha uygun fiyatli hemde daha keskin ve daha kisa tras imkani taniyor. Fakat cihazin yüzde olusturdugu o isi ve tahris beni cezbetmedi ki yarin iade ediyorum malum cilt herseyden önemli.
Son olarak elimdeyken fotoragrafini cektim boyut olarak referans olur.
-
trendyoldan braun 8 serisi 8517s modelini 6700 küsür liraya aldım indirimden sizce mantıklı bir tercih mi?
başka bu fiyata iyi makine bulamadım
-
Fiyatlar konusunda çok bilgim yok hocam ama cildiniz çabuk tahriş olup pütürleniyor ise doğru bir tercih yapmışsınız. Ama yok cildiniz tuğla gibi tahtadansa Panasonic Arc5 serilerindende alabilirdiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X