Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Panasonic ES-LV65-s diyorsunuz insafınız kurusun 10 bin lira makina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinek kaydı için en iyi makine hangisidir? Panasonic lv65 hala önde mi? Yoksa braun a mı yönelmeli?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: larKKral

Sinek kaydı için en iyi makine hangisidir? Panasonic lv65 hala önde mi? Yoksa braun a mı yönelmeli?
    Panasonic tıraş makinesinde alınabilecek (sinekkaydı tıraş için) en iyi makinedir. Lv-65 modeli de gayet iyidir. Tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 10 yıl oldu galiba şu Panasonic muhabbetlerini okuya okuya arada traş makinemden sıkılınca gelip buraları okuyordum bugün nihayet LV65 makinemi teslim aldım 😁😁

• mükemmel seçim. hayırlı uğurlu olsun. güzel günlerde kullanın inş.

• Makineyi biraz önce denedim, ilk çarpıcı özelliği çok yüksek devirde çalışması ve sesi. Diğer makinelerime göre (Braun 5 serisi ve Philips rotary) çok daha kısa sürede traşımı tamamladım. Makineden memnun kaldım. Babama da almayı düşünüyorum şuan

• Kesinlikle 758 tavsiye ederim en sert kılları bile aliyor sıfıra yakin 1 yildir aktif kullanıyorum 3 defa sarj ettim bu gune kadar cok dayanikli

• İyigünler traş makinesi bakıyorum braun series 5 b1000s ve m1000s ile arasında fark var mı?
    Eleklimi yoksa döner mi iyi?
    Dönerlide philips iyi mi, elekli olursa panasonic mi braun mu?
    Şuanda braun 5040s kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathdelisi -- 28 Ağustos 2022; 1:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathdelisi

İyigünler traş makinesi bakıyorum braun series 5 b1000s ve m1000s ile arasında fark var mı?
    Eleklimi yoksa döner mi iyi?
    Dönerlide philips iyi mi, elekli olursa panasonic mi braun mu?
    Şuanda braun 5040s kullanıyorum.
    Merhaba alabiliyorsanız yukarıda ve daha önce yorumları yapılan Panasonic es-lv65 alın. Kesinlikle çok memnun kalırsınız.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Baktımda çok pahalı onu alamam.

• güle güle kullanın hangi amazon'dan aldınız hocam toplam ne kadara geldi?

@mathdelisi dediğiniz modeller yenilenmiş seri hocam ve eski seri kadar iyi olmadığı yazılmış. elinizdeki 5040s daha iyi gibi yazılanlara göre. herhangi bir sorun yoksa onunla devam edin derim.

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Makine çalışıyor sadece 4-5 sene oldu pili biterse diye yenilerine bakmıştım. Braunun ürünleri iyi hiç yarı yolda bırakmadı ama hep kaliteyi düşürüyorlar iyi değilse bozulunca, panasoniğe bakarım. Belki o zamana fiyatı düşer.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

ES-RF31 nasıldır hocam? amazon uk üzerinde kargo vergi dahil 87 gbp. ES-LV67 ise 140 gbp.

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

ES-RF31 nasıldır hocam? amazon uk üzerinde kargo vergi dahil 87 gbp. ES-LV67 ise 140 gbp.

İmkanınız varsa kesinlikle yeni seri olan es-lv67 alınır. Birçok özellik bakımından diğer dediğiniz modele göre çok daha üstündür.

• Merhabalar 2009'dan beri panasonic es7101 kullanıyorum. Sanırım artık pili ömrünü doldurdu.
    Ayrıca 13 yıldır bıçağı da eleği de değişmedi. Bıçağının bir parçası da 2011'den beri kırık zaten.

Ben bunun pilini değiştirebilir miyim? Yedek parçasını nereden bulabilirim?

• Bendeki panasonicde 2010 yılından beri kullanımda bıcaklar efsane kesiyor hala. Bi pili bitik kabloyla kullanıyorum ergc diye bir modeldi en iyisiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Bendeki ayrı bir mesele de mesela kabloyu taktığımda cihaz çalışmıyor. İlla pille çalışacak. Belki ben pilsiz kullanmak istiyorum.

ki sadece pil diye diretmese şu an cihazı kullanabilecektim.

• Philips oneblade nasıldır.?

• uygar2580 kullanıcısına yanıt

Hocam forumda bir tek sizin yazınızı bulabildim panasonic tıraş makinesi alan.

Yardımcı olur musunuz 4 yıl önce panasonic tıraş makinesi almıştım servis neresi tam olarak

bıçak almam gerekiyor makineye bıçaklar köreldi fakat servis bilgilerini hiçbir yerde bulamadım

kutudan çıkan garanti belgesindeki servis bilgilerini paylaşırsanız sevinirim

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

bende var, sakalım sert, herhangi uzunluktaki sakalı sıfıra yakın kesiyor, çekme takılma pek yapmıyor. Tam sinek kaydı için başka traş makinesi ile tekrar traş oluyorum. Köpüksüz kesim yaparsanız kesilen kıllar etrafa uçuşuyor ama yine kolayca kesiyor. Tek kötü yanı bıçağını 6 ayda bir falan değişmek lazım, performansı düşüyor.

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.