Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

panasonic es-lv65 isteyen var ise ilan açtım ikinci el kısmında.

https://forum.donanimhaber.com/panasonic-es-lv65-tiras-makinesi-yedek-elek-ve-bicaklar-faturali-garantili--140053860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 20 Eylül 2019; 15:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt38 üstada çok teşekkür ederim. kendisinin yönlendirmesi ile birkaç ay önce panasonic er-gc 51 saç kesme makinesi aldım. o günden beri alet sıkıntı çıkarmadan gayet de güzel kesim yapıyor. 15 güne 1 saçımı kendim kesiyorum. alet 0.5mm hassaslıkta ayarlara sahip olduğu için kullanımı da geyet kolay. tarak çıkar tak vs... yok. saçını benim gibi kısa kesen herkese de tavsiye ederim.

1 cm. uzunluğa kadar 0.5mm aralıklarla kesim yapabiliyorsunuz. 1 üst modeli varmış ülkemizde yok. ama farkı şu: 1 cm. ile 2 cm arasında da aynı hassasiteyle kesim yapmanızı sağlayacak 2. bir tarak var. servisten isterseniz belki bu tarağı size sağlayabilirler.

Üstada tekrar teşekkür eder herkese keyifli traşlar dilerim.

(öyle saçma bir sakalım var ki, ters değil her yöne çıkmış mübarek. belki günün birinde onu da trai etmemi sağlayacak bir makine çıkarırlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: anmen

tt38 üstada çok teşekkür ederim. kendisinin yönlendirmesi ile birkaç ay önce panasonic er-gc 51 saç kesme makinesi aldım. o günden beri alet sıkıntı çıkarmadan gayet de güzel kesim yapıyor. 15 güne 1 saçımı kendim kesiyorum. alet 0.5mm hassaslıkta ayarlara sahip olduğu için kullanımı da geyet kolay. tarak çıkar tak vs... yok. saçını benim gibi kısa kesen herkese de tavsiye ederim.

1 cm. uzunluğa kadar 0.5mm aralıklarla kesim yapabiliyorsunuz. 1 üst modeli varmış ülkemizde yok. ama farkı şu: 1 cm. ile 2 cm arasında da aynı hassasiteyle kesim yapmanızı sağlayacak 2. bir tarak var. servisten isterseniz belki bu tarağı size sağlayabilirler.

Üstada tekrar teşekkür eder herkese keyifli traşlar dilerim.

(öyle saçma bir sakalım var ki, ters değil her yöne çıkmış mübarek. belki günün birinde onu da trai etmemi sağlayacak bir makine çıkarırlar)
    Rica ederim. Ürünü beğenmenize sevindim. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Aslında sakalınız için es-lv65 alabilirsiniz. Ters yöne çıkan sakalılınız olsa da makine sinekkaydı tıraş konusunda gerçekten oldukça başarılıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhabalar bende bu traş makinesinden var
    www.hepsiburada.com
    Remington PG6160 5'İ Bir Arada Erkek Bakım Kiti Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/remington-pg6160-5-i-bir-arada-erkek-bakim-kiti-p-HBV00000ENZA1

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

gördüğünüz o metal gibi olan kısımlar çok ısınıyor ilk başlarda böyle değildi napmam lazım , resmen başlık takmadan traş olunmuyo cildi yakıyo değdiremiyorsun neden olabilir bilen var mı

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    yağsız kalınca ısınır ... düzenli bakımını ve yağlamasını yapıyor musunuz ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

yağsız kalınca ısınır ... düzenli bakımını ve yağlamasını yapıyor musunuz ?..
    hayır hocam bundan önce philips vardı o hiç ısınmamıştı nerden alabilirim yağı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

hayır hocam bundan önce philips vardı o hiç ısınmamıştı nerden alabilirim yağı ?

Alıntıları Göster
    benim ürünün kutusundan çıkmıştı hala kullanıyorum ... marketlerde veya işportacılarda "makine yağı" satılır, fiyatı 5-10 lira civarı, bunlardan alırsanız yıllarca işinizi görür ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 23 Eylül 2019; 15:48:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

benim ürünün kutusundan çıkmıştı hala kullanıyorum ... marketlerde veya işportacılarda "makine yağı" satılır, fiyatı 5-10 lira civarı, bunlardan alırsanız yıllarca işinizi görür ...

Alıntıları Göster
    Hee demek ki bunlar teşekkürler hocam

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    gitti 1200 TL ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anmen

gitti 1200 TL ;)
    Hayırlı olsun 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ICEBLUEE I kullanıcısına yanıt
    Satıcıya model numarasını iletip uygunluk durumunu sorgulatabilirsiniz

aliexpress.com
    US $0.82 29% OFF|Kemei Hair Clipper Limit Comb Guide Attachment Size Barber Replacement 3/6/10/13/16/19/22/25/1.5/4.5mm-in Personal Care Appliance Accessories from Home Appliances on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/32964902398.html?spm=a2g0o.detail.1000014.21.7578741fLCUsGy&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.146109.0&scm_id=1007.13338.146109.0&scm-url=1007.13338.146109.0&pvid=a18457f5-c4a4-4f71-a187-eb6431cff6d1

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Yağı hareketli kısımlara çok az dökün ve makineyi çalıştırın. Başlarda tıraş olurken biraz yağ atacaktır; ama zamanla normale döner.
  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    +1

Makineyi 8-9 sene önce aldım, çoook uzun süre kendi saçımı kendim tıraş ettim, bakımlarını düzenli yaptığım için hala kullanmaya devam ediyorum (herhangi bir parça değişimi olmadı ya da tamir görmedi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Yağı hareketli kısımlara çok az dökün ve makineyi çalıştırın. Başlarda tıraş olurken biraz yağ atacaktır; ama zamanla normale döner.
    evet hocam ısınma baya azaldı yağ döktükten sonra
  • halk tv de satışı yapılan makinadan kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Orijinalden alıntı: Asriell

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

yukarıda mesajım var , epttavmden worldtec gts-3500 sipariş verdim fakat satıcı sorun çıkarınca siparişi iptal edip n11 den powertec tr-6500 sipariş geçtim . şu kadar söyleyeyim , şu ana kadar kullandığım en iyi traş makinesi . motoru canavar gibi , bıçaklar seramik takılma çekme vs... söz konusu değil ve fiyatı 60 lira gibi komik bir meblağ . üstelik n 11 çekiyle 50 liraya malettim . şiddetle tavsiye ederim .

not ; makine saç sakal traşı içindir . 8 tane tarağı var (3,6,9 ve 12 numara 2 şer adet tarak) makine üzerinden 0,8mm-2 mm arası ayarlayabilirsiniz . yedek bataryası var , ayrıca prize takılı kablolu olarakta kullanabiliyorsunuz . bunlar berber makinası olarak geçiyor . gayet sağlam ve güçlü cihazlar . farazi bozuldu , üzülecek bir para değil 50-60 lira .

Hayırlı olsun. Powertecin birkaç modeli daha var, niye 6500ü seçtiniz ?

tr600-tr1200-tr3500 modellerine göre ne farkı var. Ya da bunlardan hangisi daha iyidir?

Sizin aldığınız 6500 kendi sitelerinde yazmıyor.

hocam kendi sitesi 2 senedir güncellenmemiş, ben Türkiye Distribütörüyle görüştüm . 3500 eski bir modeli, 600 ün malzeme kalitesi biraz kötü geldi , firmanın bana tavsiyeleri 6500 yada 800 modeli idi. 800 ün bataryası ayrı idi cihazla sökmesi takması biraz daha teferruatlı diye 6500 modelini tercih ettim, çokta güzel makina. 3 kere sakal 1 kere saç traşı oldum bataryası bitmedi, yedek bataryaya dokunmadım daha. ayrıca prize takılı kablolu olarakta kullanılıyor, normal kullanıcı için fazla bile.

bu arada aynı markanın powertec tr-601 fön makinasıyla beraber sipariş verdim, o da çok iyi makina, kuaför makinası diye geçiyor, çok kuvvetli ve sağlam cihaz. ben n11den cosmeticoutlet satıcısından aldım, n11 çek indirimiyle birlikte traş makinesi ve fön makinesini 93,75 liraya malettim. ikiside güzel ve kullanışlı cihazlar, eşe dosta herkese tavsiye ediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam 0 sakal traşı yapıyor mu?
    Hala kullanıyor musunuz?

• Hocam bluetech mi kullanıyorsaunuz hala?
    Sinekkaydı yapan lâzım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan341

halk tv de satışı yapılan makinadan kullanan var mı?
    Araştırdım kulanan bir insan bulamadım.
  • Düşük bütçeli ve portatif istiyorsanız Tchibo online'daki Remington'u düşünebilirsiniz. 50 TL Tchibo kampanyasıyla toplam maliyeti 25-30 TL oluyor.
  • 2008 yılında aldığım panasonic es8243 traş makinem sizlere ömür. Yeniden panasonic alacağım ama 3 ayda fiyatların bu kadar artmış olmasını anlamadım. En uygun lv65 nereden temin edebilirim? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.