Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thorondor06

2008 yılında aldığım panasonic es8243 traş makinem sizlere ömür. Yeniden panasonic alacağım ama 3 ayda fiyatların bu kadar artmış olmasını anlamadım. En uygun lv65 nereden temin edebilirim? Teşekkürler.
    Merhaba, sanırım en uygun fiyatı koç medikal veriyor. Yine de farklı Web sitelerinden farklı satıcıların fiyatlarını kontrol edin çünkü zaman zaman indirimler oluyor. Bir de 11.11 kampanyasında kupon falan denk getirebilirseniz n11 den de alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt
    Keşke o kadar bekleyebilsem. 8243 'ün çalıştırma düğmesi bozuldu kafasına göre açıyor kapıyor, basılı kalınca temizleme moduna giriyor vs. Bugün almam lazım ki hafta sonu elime geçsin. 11 yıldır hep makine ile traş oldum. Birden jilete geçersem yüzüm mahvolur. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Baki S kullanıcısına yanıt
    Hangisini aldınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tt38

Merhaba, sanırım en uygun fiyatı koç medikal veriyor. Yine de farklı Web sitelerinden farklı satıcıların fiyatlarını kontrol edin çünkü zaman zaman indirimler oluyor. Bir de 11.11 kampanyasında kupon falan denk getirebilirseniz n11 den de alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bende lv65 ile 7899 arasında kaldım..
    Siz aldinizmi lv 65 inonerirmisin yorumlarını merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

Bende lv65 ile 7899 arasında kaldım..
    Siz aldinizmi lv 65 inonerirmisin yorumlarını merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Lv65 alınabilecek en iyi makinedir. Yıllardır kullanıyorum. Sıfır sorun,tahrişsiz sinekkaydı tıraş...kesinlikle tavsiye ederim.

• Arkadaşlar merhaba sakal için bir makine bakıyorumda. Philips ve braun arasında kaldım. Bütçem 250 300 civarında. Islak kuru bir makine ve kendi bileme işini kendi yapıp bıçak değişimi yapmayan modellerden istiyorum. Philips 5000 serisini beğendim aslında ama hala bu devirde ni-mh pil kullanmak mantıklı mı emin olamadığım için 7000 serisi sanırım daha mantıklı diye düşünüyorum. Sizin öneriniz nedir ?
  • Ortalama 150 tl civarinda sakal için makina onerebilecek var mıdır?

• Elektrikli tıraş makinaları hakkında çok yanlış bilgiler var. Senelerce insanlarıkandırmışlar. Tahriş eder, kızartır, güzel almaz vs. 45 yaşımda tanıştım ve hepsi yalanmış.

Ben panasonic lv65 kullandım. Muhteşem bir makine. Bildiğiniz sinek kaydı denilen tıraşı yapıyor.. Şaşırıyorsunuz gerçekten. Sıfır tahriş ile bunu başarıyor.

Yüzünüzü kesmek, kanatmak diye bir dert yok. Islak kuru nasıl isterseniz öyle kullanıyorsunuz. Islak tıraşta yüzünüzde uçuyor zaten hissetmiyorsunuz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905sss

Elektrikli tıraş makinaları hakkında çok yanlış bilgiler var. Senelerce insanlarıkandırmışlar. Tahriş eder, kızartır, güzel almaz vs. 45 yaşımda tanıştım ve hepsi yalanmış.

Ben panasonic lv65 kullandım. Muhteşem bir makine. Bildiğiniz sinek kaydı denilen tıraşı yapıyor.. Şaşırıyorsunuz gerçekten. Sıfır tahriş ile bunu başarıyor.

Yüzünüzü kesmek, kanatmak diye bir dert yok. Islak kuru nasıl isterseniz öyle kullanıyorsunuz. Islak tıraşta yüzünüzde uçuyor zaten hissetmiyorsunuz bile.
    Ben yıllardır aynı şeyi söylüyorum ama bazı arkadaşlar bana inanmıyordu maalesef. Tespitleriniz çok doğru. Günümüzde sıfır tahriş, sıfır yanma ve pürüzsüz sinekkaydı tıraş yapabilen birkaç makineden birisidir Panasonic es-lv65. Uzun yıllar sağlıkla kullanırsınız inşallah.

• 30 yıldır elektrikli tıraş makinesi kullanıyorum, bu süre içinde 4 makine aldım, ikisi halen çalışıyordu ancak biri geçenlerde vefat etti, son kalanı yedeklemek için makine bakayım dedim ve gördüm ki Philips de neo (vahşi) kapitalizme uyum sağlamış, şöyle ki, önceden basit modelin bir üstünde hem pil hem elektrikle çalışan modeller vardı 50-70 € arası fiyatla alınabilecek, böylece gerekmediği zaman pili kullanmayıp ömrünü uzatmak ve pil öldüğü zaman da daha uzunca bir süre sadece elektrikle kullanma imkanı oluyordu, ama artık makineler sadece pil ile çalışıyor, pil öldüğü zaman yenisi yeni makine fiyatı, böylece makinenin kullanma ömrünü kısaltarak karlarını çoğaltacaklarını düşünüyorlar yavşaklar (affedersiniz). Bu durumu protesto etmek için Philips ile 30 yıllık beraberliğimi bitirdim, artık almayacağım, diğer markalardan döner başlıklı olma kaydı ile hem pil hem de elektrik ile çalışanı var mı diye bakınacağım, sizlerden bu konu ile bilgisi olan varsa bana haber vermesini rica ediyorum..

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    sakal traşı yapılabiliyor mu? kirli sakal bırakmak için uygun mudur ?
  • batu44 kullanıcısına yanıt
    maalesef... jilet kaydı yapıyor.
  • sinek kaydı değil hafif kirli sakal yapmak istiyorum.

sakal ve bıyık bu şkeilde kullanabilecğeim 200 lira bandında bir makine önerebilir misiniz?

• thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi en iyi en kaliteli sinek kaydı Panasonic mi yapıyor? Daha önce Philips kullandım yüzümü yaktığı için devam edemedim. Şimdi elekli traş makinesinin en iyisini almak istiyorum. Sizde 11 yıl kullanmışsınız tecrübelisiniz. Panasonic'in en iyi modeli nedir?
    Sizin bahsettiğiniz model "Panasonic Es-Lv6N-S803 Elektrikli Tıraş Makinesi" midir? Yani Panasonic 'in amiral gemisi hangisidir? Saygıyla.

• abdullah_03 kullanıcısına yanıt
    Panasonic philipsle kiyaslanamaz bile. Şu anda Panasonic lv65 piyasada sinek kaydı traş yapan en iyi traş makinesidir. Kullanın farkı görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Panasonic philipsle kiyaslanamaz bile. Şu anda Panasonic lv65 piyasada sinek kaydı traş yapan en iyi traş makinesidir. Kullanın farkı görün.
    Kesinlikle katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

30 yıldır elektrikli tıraş makinesi kullanıyorum, bu süre içinde 4 makine aldım, ikisi halen çalışıyordu ancak biri geçenlerde vefat etti, son kalanı yedeklemek için makine bakayım dedim ve gördüm ki Philips de neo (vahşi) kapitalizme uyum sağlamış, şöyle ki, önceden basit modelin bir üstünde hem pil hem elektrikle çalışan modeller vardı 50-70 € arası fiyatla alınabilecek, böylece gerekmediği zaman pili kullanmayıp ömrünü uzatmak ve pil öldüğü zaman da daha uzunca bir süre sadece elektrikle kullanma imkanı oluyordu, ama artık makineler sadece pil ile çalışıyor, pil öldüğü zaman yenisi yeni makine fiyatı, böylece makinenin kullanma ömrünü kısaltarak karlarını çoğaltacaklarını düşünüyorlar yavşaklar (affedersiniz). Bu durumu protesto etmek için Philips ile 30 yıllık beraberliğimi bitirdim, artık almayacağım, diğer markalardan döner başlıklı olma kaydı ile hem pil hem de elektrik ile çalışanı var mı diye bakınacağım, sizlerden bu konu ile bilgisi olan varsa bana haber vermesini rica ediyorum..
    Büyük ihtimal içindeki pil kalem pildir. Değilse aynı volt değerinde, içine sığan her pil olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:22:42 >

• Arkadaşlar merhaba bu sorunun cevabını yabancı siteler dahil aradım ama bir şey bulamadım. Çok merak ediyorum, inş bu konuda bilgisi olan çıkar:

Panasonic'in saç/sakal traş makinelerini araştırıyordum kirli sakal ve saç traşı yapan modellerini.

Dikkatimi model serileri çekti:
    Er-Gb
    Er-Gc
    Er-Gp
    Er-Sb
    Er-Dgp.. gibi serileri var birçok modelle birlikte.

Farklı serilerden traş yetenekleri açısından çok benzer özelliklere sahip modeller var, farklı seride olunca aralarındaki temel farklar nedir acaba.

Bu seri isimlendirmelerinin mutlaka bir manası vardır, bilen var mı acaba?

Yukarıda bahsettiğim seriler arasında temel farklar nelerdir, aynı seri içindeki modellerin ortak özellikleri nedir farklı serideki modellerle arasındaki farklar nelerdir?

Valla bilen biri çıkarsa çok sevineceğim. Çok teşekkürler.

• Braun kullamıyorum gayet iyi
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.