Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

görece olarak daha yakın yakın traş isterseniz(sinek kaydı değil) ve başlık 4 ayda bir değiştirmek sizi rahatsız etmezse
    www.hepsiburada.com
    Philips OneBlade QP2520/20 Hibrit Düzeltici ve Tıraş Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-oneblade-qp2520-20-hibrit-duzeltici-ve-tiras-makinesi-p-HBV00000B8GV4
    8 saatte şarj oluyor

daha az paraya başlık değişme ihtiyacı olmayan ve 1 saatte şarj olan model
    www.hepsiburada.com
    Philips 3000 Serisi BT3216/14 Sakal Düzeltici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-3000-serisi-bt3216-14-sakal-duzeltici-p-HBV00000BHAA9?magaza=Hepsiburada
    en yakın hali görece olarak 1 tık daha uzun bırakır üstteki modele göre ama kalan uzunlukları daha rahat ayarlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911gt2 -- 13 Şubat 2020; 23:35:11 >

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Zaten 3 haftada bir falan tıraş oluyorum ben, sıfır alması gerekmiyor dediğim gibi. Şöyle 1 numara 3 numara yapsın düzgünce yeter. İkinci attığınız daha böyle bir cihaz gibi geldi bana?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • themfk kullanıcısına yanıt
    hocam hem kirli hem sinek kaydı traş yapan makine yok. tavsiyem askerde dişini sıkıp traş bıçağı kullanman, sivile çıkınca da sakal kesme makinesi alman. bence sadece 6 ay kullanmak için traş makinesine para vermeye gerek yok blue 3 ile halletmiştim askerde ben.

ekleme: istersen bu ürünü alıp traş bıçağını askerde kullanabilirsin makineyi de gelince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911gt2 -- 13 Şubat 2020; 23:51:31 >

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    sizin durumunuz için BT3216/14 daha uygun bence de zaten en yakını 0.5 mm oluyor genelde bunlarda ama isterseniz arttırabiliyorsunuz ayarla 1-2-3-4 diye gidiyor
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
    Rowenta TN6000 aldım geçen ay. Gayet memnunum şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litityum kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. One blade e göre hem bıçaklarının değişim gerektirmemesi hem de daha kısa sürede şarj olması avantaj gibi

Hocam cevap için teşekkürler ancak daha önce hiç jiletle traş olmadım hatta hiç sinekkaydı traş olmadım o yüzden makine almak istedim.
    Bu ürünü aldım sakalların altından bir test yaptım güzel 0 alıyor :)

• themfk kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan hocam.isteklerini karşılayacak gibi görünüyor askerden sonra uzun dönem yorumlarını bekliyoruz simdiden hayırlı tezkereler. bu arada bence teslim olmadan 2 hafta önce falan başla yavaştan traş olmaya ki bi sorun çıkarsa askere gitmeden önce halletme firsatın olsun .askerde bi de makine traş etmiyor yüzüm alışmadı gibi sorunların olmasın traşa alışma dönemini evde geçir hiç olmazsa.

ekleme: askerde şarj olayını nasıl halledeceksin bilmiyorum inşallah sorun olmaz makine kullanmak. b planı olarak sorun olursa makineyi eve kargolarsın traş bıçağına dönersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911gt2 -- 22 Şubat 2020; 20:21:29 >
    tavsiyeler için teşekkürler uzun dönem yorumlarımı yaparım gelince
    2 hafta önce kuzenim geldi askerden askeriyede traş makinesi satıyorlar kullananlar var dedi şarjı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama en kötü bir b planı yaparız inş. gerek olmaz :)
  • Braun Series 5 5140s

Philips S5420/06

Bunlardan herhangi birini kullanan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Baglan

Merhabalar

Braun 3 serisi almayı düşünüyorum bütçem 250-300 arası siney kaydı yapmasını istiyorum. teknosadan baktıgımda braun 3010BT VE 3040 var hangisini öerirsiniz.
    veya sinek kaydı yapan başka bildiğiniz var mı?Yoksa paraya kıyıphttps://www.teknosa.com/urunler/120240810/philips-s507059-tiras-mk daha mı mantıklı?

https://www.teknosa.com/urunler/119968355/braun-3010bt-tiras-makinesi-ve-sekillendirici-braun-hc-5010-sac-kesme-makinesi

https://www.teknosa.com/urunler/120240800/braun-3-serisi-3040-islak-kuru-tiras-makinesi

(yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler)
    Hangisini aldınız memnun musunuz? Farklı yöne olan sakallarda performansı nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: kakuç

Merhabalar daha once at980 philips kullaniyordum smdi yeni bir makine almayi dusunuyorum, aranizda philips s5420/06 kullanan varmi?

tavsiye ve fikirlerinizi bekliyorum.
    Merhaba

Aldınız mı. Hangi model aldınız memnun musunuz? Sıfır traşta performansı nasıl?

• merhaba saç için traş makinesi almayı düşünüyorum biraz araştırdım powerteci gözüme kestirdim o fiyat bandında en iyi mark o gibi geldi fakat çok modeli var ve aralarında fiyat fazla oynamıyor var mı burada kullanan yorumlarınızı alayım

• Braun series 9 in çok fazla modeli var ve fiyatları çok değişken. Modeller arası farkı bilen var mı
  • İki gündür sürekli bakıyorum ama baktıkça daha karmaşık hale geliyor. Bütçem maksimum 350 TL öncelikle saçlarımı ve sakallarımı kesebileceğim bir makine arıyorum. Saçlarımı kendim kesiyorum ve genelde kat kat kesiyorum kulak-ense kısmı 2, onun biraz üstü 3-4 numara ve kafamın en üstünü 5-6 numara yapıyorum aynı şekilde sakallarım da uzun oluyor favoriden başlayarak kat kat kesiyorum. Konudaki çoğu öneriler sıfır kesim olduğu için bana uygun olmuyor. Araştırmalarım şu şekilde

Philips MG7720
    320 TL civarlarında buldum biraz pahalı geldi lakin pili Li-ion yani kaliteli ama tartışmalar mevcut kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor emin olamadım ve birazcık pahalı geldi. Başlıkları benim için yeterli olur mu emin olamadım.

Philips MG5716
    220 TL civarlarında üstteki aletin bir alt modeli pili normal makineler gibi yine tartışmalar mevcut. Yine aynı şekilde başlıkları yeterli olur mu emin olamadım.

Philips HC3520
    Saç kesmek üzerine yoğunlaşmış bir makine beğendim gibi ama bu aleti sakallarım için kullanabilir miyim emin olamadım.

Braun MGK3045
    Ayarlanabilir başlıklar var bunu beğendim ama Braun markasından emin olamıyorum aynı şekilde başlıklar biraz garip geliyor sanki yeterli gelmezmiş gibi düşünüyorum.

Braun MGK5060
    Üstteki modelin bir üst modeli Li-ion pili var yine çoğu şeyi aynı üstteki modelle.

Braun BT7040
    Braunun sakal kesmek için ürettiği bir makine ama saç kesebildiğini de söylüyorlar. Başlıkları yeterli gibi görünüyor.

Panasonic Er-Gc51-K503
    Panasonic çok övülmüş bütçeme uygun sadece bunu bulabildim başlığı yeterli gibi görünüyor ama yanında çok ek bir şeyi yok bu beni biraz üzdü.

Panasonicten konuda çok bahsedilmiş ama çok pahalı olduğu için almayı düşünmüyorum 350TL üstü makinelere para vermek istemiyorum. Beni çok uzun süreler idare etse çok mutlu olurum tabikide ama 2-3 sene gitse de yeterli olur diye düşünüyorum. Kısa bir süre Philips qg3380 modelini kullanma şansım olmuştu ve gayet beğendim saçlarımı da sakallarımı da istediğim gibi yapabiliyordum. Powertec markasından da çok bahsedilmiş ama başlıkları çok kalitesiz olduğu söylenmiş o yüzden birazcık soğudum. Benim için sessiz olması gerekmiyor kablolu bir cihaz istemiyorum ama hem kablolu hem kablosuz kullanılabilirse daha iyi olabilir belki. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

• merhaba,
    naçizane kendimce cevap vermeye çalışayım

Philips MG7720
    kağıt üzerinde güzel bir model 1 saatte şarj olması avantaj ancak ve maalesef tek başlıkla bütün uzunlukları ayarlama şansınız yok. 1mm tarağı var 2mm tarağı var bir adet 3-7mm arasında ayarlanabilen bi tarağı var ki bu tarak da esniyor yani siz 6mm ayarını seçince muhtemelen 5mm kesecek bunların dışında 9-12-16mm tarakları var. hem çok fazla tarak tak çıkar yapacaksınız hemde bazı uzunlukları seçemeyeceksiniz.

Philips MG5716
    16 saat şarj süresi çekilir gibi değil şahsen hiç bulaşmazdım

Philips HC3520
    sakalanızda da kullanmamanız için bir sebep yok gayet kullanırsınız. şarj süresi 8 saat sürse de kablolu çalışmaya izin vermesi bu olumsuzğulu görmezden gelmenize yetebilir. 0.5ten 23mm ye kadar geniş bir aralık sunuyor ama sadece tek rakamları seçebiliyorunuz 1-3-5mm şeklinde ilerliyor yani aradaki mmlere(4-6 gibi) de ihyiyacınız olacaksa es geçebilirsiniz.

Braun MGK3045
    şarj süresi 8 saat yine şahsen bulaşmazdım kablolu da çalışmıyor gördüğüm kadarıyla.ayrıca numaraları yine 2mm aralıklarla ilerliyor

Braun MGK5060
    1 saat şarjı güzel ama düzeltici başlığı metal değil plastik bu bir dezavantaj kablolu kullanım sunması güzel ilerleyen zamanlar için iyi olabilir ama yine tarakları 2şer mm farkla uzayıp kısalıyor.

Braun BT7040
    kağıt üzerindeki en iyi cihaz toplam 20mm uzunluk sunuyor ve bunu 0.5mm hassasiyetle yapıyor 1 saatte şarj olduğu gibi kablolu çalışma özelliği de var.metal başlıklı üstelik.fiyatı da saçma şekilde yukarıdaki cihazdan ucuz

Panasonic Er-Gc51-K503
    maalesef sadece 10mm uzunluğa kadar izin veriyor. kablolu kullanmaya izin verse de kablosuz için 8 saat şarda kalması gerekli ama uzunluk ayarını 0.5mm aralıkla yapması avantaj yine

verdğiğin örneklerde şahsen 1. tercihim Braun BT7040 2. tercihim de Panasonic Er-Gc51-K503 olurdu

Philips BT5502/15
    vermediğiniz örneklerden ise Philips BT5502/15 modelini öneriyorum kağıt üzerinde tam aradığınız cihaz ve şu anda hepsiburadada 219 lira. metal kesici başlık 20mm ye kadar hassas ayara izin veriyor 1 saatte şarj ve kablolu kullanım imkanı

• Ah be sonda söylediğin Philips BT5502/15 modelini hiç görmedim tamda aradığım bir şeymiş aslında uzunca araştırdım en sonda beynim yandı ve kafam atıp Philips MG7720 sipariş ettim.
  • Siparişin henüz gelmediyse iptal edebilirsin yada kargoyu direk geri çevirebilirsin teslim almadan hatta iade hakkın bile var geldiyse ama kullanmak istersen de güle güle kullan hocam pişman etmez pek 7720 de hemde epey harici aparatı var onlardan faydalanmış olursun.

• kabuscobar kullanıcısına yanıt
    Yıl 2020; Arçelik TRM 130 hala çalışıyor, 21.yıl :) makine efsane ya da ben aşırı titiz kullanıyorum. Son 5 yıldır ikinci makine olarak hala hayat kurtarıyor. Ekşi de donanım haber ölücüsü diye beni tarif ediyorlar sanırım. Bu da böyle bir anımdır.

• powertec tr150 sakal traş makinesi kulanan var mı? Youtube videolarda denk geldimgünlük veya maximum 2 günlük sakalda jiletkadar hatta jilettten daha sıfır yaptıgını iddia eden berber vardı.45/50 TL civarında fiyatı var.

Çok beklentim yok zaten fiyatı belli ama kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.