Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Powertec 3200 modelini beğendim hem saç hem sakal kesicem.berbere gidemedigim için mecbur almak zorundayım.kullanan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bitane powertec vardı sıfır kesmiyor ayarlı gayet güzel kesiyor yazlıkta kullanıyorum 2 senedir hem saç hem sakal hem diğer kılları itina ile kesiyor. ama ana makinam panasonic düzgün bişey alayım derseniz en iyisi panasonicdir ama powertecde iyi yani fiyatına göre kral modelini hatırlayamıcam.
  • Beyler Panasonic eslf51 tras makinam var . Neredeyse bir sene oldu hiç bakım yapmadım nasıl yapılır bunun bakımı bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Beyler Panasonic eslf51 tras makinam var . Neredeyse bir sene oldu hiç bakım yapmadım nasıl yapılır bunun bakımı bilen var mı
    İçinden çıkan yağı 2-3 damla elek kısmına damlatıp makineyi çalıştırın. Sonra fazla olan yağı bir bezle silin. Yağ yoksa ince makine yağı ile bu işlemi yapın. Başka bişey yapmanıza gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2020; 15:27:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkdaşlar,hem saç (daha çok saç için)hem de sakal traş edebilen kaliteli bir ürün var mı?
  • sakal için braun cruzer 5 almıştım seneler evvel teknosadan. sakal pek beceremiyorum diye toplasan 5 kere kullanmışımdır ama şimdi el mahkum kullanmaya başladım :D

az önce de saç için powertec tr6500 sipariş verdim.146 tl idi, 11 lira kupon düştüm 135 tl ye sipariş verdim.

link vermiyorum, n11'e girin "powertec tr 6500" yazın çıkar zaten. fiyatı tam 146,49 tl.

internette herkes övmüş cihazı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 26 Haziran 2020; 15:25:44 >
  • Arkadaşlar Braun BT 7040 ile Philips MG7720 arasında kaldım hangisini alsam karar veremiyorum

• Fiyatlar nasıl uçuyor boyle. Yukarıdaki mesajlarda 134 tl denen makine 286, powerteck olmuş 200, philips 149. Anlamak mümkün değil.
  • Arkadaşlar, remington hc7170 modeli güzel gibi, kullanan var mı acaba? Yalnız ülkemizde satışı yok herhalde ya da salgın nedeniyle stok sıkıntısı oldu.
    www.hepsiburada.com
    Remington HC7170 Pro Power Titanium Ultra Saç Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/remington-hc7170-pro-power-titanium-ultra-sac-kesme-makinesi-pm-HB00000P4T93

Philips hc9450 de güzel ama onu da satan site bulamadım.
    www.hepsiburada.com
    Philips Series 9000 Hc9450 20 Saç Sakal Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-series-9000-hc9450-20-sac-sakal-kesme-makinesi-motorlu-taraklar-pm-HB00000B8GV1

Bu iki makineyi tarak uzunluğu fazla olduğu için beğendim. Önerebileceğiniz uzun kesen makine var mı başka?

• Merhaba;
    Malum durumlardan dolayı saç kesme makinesine ihtiyacım hasıl oldu. Sakal tıraşı yapmasam da olur, sakal bırakırsam işe yarayabilir belki, sinekkaydı tıraş olacaksam Gilette den vazgeçmem için sebep yok zaten. Önceliğim saç kesme yani, olabildiğince uzun bırakan, sorunsuz kullanabileceğim bir makine arayışındayım...
    www.hepsiburada.com
    Zaza De Luxe Kablolu/Kablosuz Şarjlı Saç Kesme Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zaza-de-luxe-kablolu-kablosuz-sarjli-sac-kesme-makinesi-pm-HB000002NP1I

www.hepsiburada.com
    Moser Profesyonel Saç Kesme Makınası Set Dei-1400-0278 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/moser-profesyonel-sac-kesme-makinasi-set-dei-1400-0278-pm-sgks3251

www.hepsiburada.com
    Dingling RF-609 Profesyonel Saç ve Sakal Düzeltici Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/dingling-rf-609-profesyonel-sac-ve-sakal-duzeltici-p-SGKS25301

Birbirlerinden oldukça farklı kategoride ürünler olduklarının farkındayım. Moser biraz pahalı ve taklit bir ürün alma ihtimali de var ayrıca. Diğerleri de iş görür gibi geldi. Bilgisi, deneyimi olanlar paylaşırsa memnun olurum. İyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi don_civan -- 12 Nisan 2020; 13:7:51 >

• Cuma günü ben de tıraş makinesi almaya karar vererek powertec tr 6500 modelini, 139 TL'den N11'den sipariş verdim. Bir süredir de saç tıraş makinesi baktığımdan fiyatlara bir göz aşinalığı oluştu. Hakkında görüş sorduğunuz modellerden moser 1400 için ürün yorumu yapamam ancak fiyatın 3-5 gün önceye göre fahiş biçimde artırıldığını söyleyebilirim. Bu ürün yanlış hatırlamıyorsam 150-200 tl arasında alınabiliyordu. Lütfen fırsatçılara para kaptırmayın. Bu tür aletleri satan yerler her şehirde var, en azından gidip oradaki esnaftan almayı deneyebilirsiniz. Kendim için fiyat ve model araştırması yaparken bu tarz toptancılardan daha ucuza edinilebildiğine dair tavsiyeler okumuştum.

Aldığım ürünse henüz tarafıma ulaşmadı, yarın ulaşacağını umuyorum. İnşallah sağ salim ulaşırsa kullandıktan sonra ürün hakkındaki görüşlerimi de buradan paylaşırım.

• bluelight marka traş makinesi çıktı evden, bunun şarj aletini nasıl bulabilirim?

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

• 65 TL Powertec TR558 Profesyonel Şarjlı Sakal Tıraş Makinesi
    urun.n11.com
    Powertec Tr558 Profesyonel Şarjlı Sakal Tıraş Makinesi - n11.com
    https://urun.n11.com/tiras-makinesi/powertec-tr558-profesyonel-sarjli-sakal-tiras-makinesi-P373701869

Powertec'in başka bir ürününü kullanıyorum. Motoru kuvvetli takılmadan traş ediyor. Yalnız bendekinin başlıkları saç için düşük kalıyor bu nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Braun mgk7220 ile Philips mg7720 arasında kalsanız hangisini alırsınız ve neden?

• Kullananlar varsa yardım istiyorum...Powertec tr-258 aldım, kullandım güzel alet...Şarja taktım ama tepki yok, şarj ederken ışığı filan yanmıyor mu bu aletin?
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    ben de philips 3 bıçak var, malum bıçakları makina parası. 50 liraya sansimi deneyip bu makinadan aldim. sakalım baya sert bu arada. iki günlük sakalda yanaklarda gayet iyi ama özellikle çenede çok zorlanıyor makina aşırı titreşimli.
    çok sert sakalda ve 2 günden fazla kesilmemiş sakalda bir işe yaramaz. ama öteki türlü çekme koparma yapmıyor.
  • powertec 6500 güzel makina hem saç hem sakal için ideal saç için alacaksanız tarak sayısı ne kadar çoksa o kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacala

Cuma günü ben de tıraş makinesi almaya karar vererek powertec tr 6500 modelini, 139 TL'den N11'den sipariş verdim. Bir süredir de saç tıraş makinesi baktığımdan fiyatlara bir göz aşinalığı oluştu. Hakkında görüş sorduğunuz modellerden moser 1400 için ürün yorumu yapamam ancak fiyatın 3-5 gün önceye göre fahiş biçimde artırıldığını söyleyebilirim. Bu ürün yanlış hatırlamıyorsam 150-200 tl arasında alınabiliyordu. Lütfen fırsatçılara para kaptırmayın. Bu tür aletleri satan yerler her şehirde var, en azından gidip oradaki esnaftan almayı deneyebilirsiniz. Kendim için fiyat ve model araştırması yaparken bu tarz toptancılardan daha ucuza edinilebildiğine dair tavsiyeler okumuştum.

Aldığım ürünse henüz tarafıma ulaşmadı, yarın ulaşacağını umuyorum. İnşallah sağ salim ulaşırsa kullandıktan sonra ürün hakkındaki görüşlerimi de buradan paylaşırım.
    Powertec TR-6500 ile ilk tıraşımı oldum. Sorunsuz kesti. Çok kaliteli bir hissiyat vermiyor ama işini yapıyor. İçinden 8 tarak çıktı 4'ü için kutuda yuva falan var, diğer 4'ü ise sonradan eklenmiş gibi. Oldukça kalitesiz ve tam oturmuyor bile. Fakat kutuda yeri bulunan 4 tarak gayet güzel oturuyor. Çift batarya olması ve prizdeyken kullanılabilmesi güzel. Isınıyor ama cildi yakacak kadar değil.

Fiyatına göre bence güzel ürün. 140 TL'ye N11'den almıştım. 3-4 kere daha tıraş olsak zaten kendini amorti edecek.

• 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.