Bildirim
Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (378. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Hepsini 445 TL aldım. Fakat bu aralar biliyorsunuz tıraş makinaları fiyatları altın gibi yükselişte.quote:
Orijinalden alıntı: Odyseuss
Fiyat ne kadara geldi acaba?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı çok uyguna geldiği için almışken bunuda alayım set olsun dedim. Kullandıktan sonra deneyimlerimi paylaşırım.quote:
Orijinalden alıntı: alembizim
powertec tr150 bence hiç iyi degil. Kullanınca beni haberdar et.
Bıçakları yeterli keskinlikte degil.Aynı yerden defalarca geçmen gerekiyor biraz zorlayınca kızarıklık oluyor cildinde.Özellikle boyun bölgesinde zorlanıyor.2 günlük sakalı geçtim günlük traşta bile elverişsiz hale geliyor makine.
Alıntıları Göster
Elektrikte iken kullanılıyor mu yoksa mutlaka şarj olması lazım mı aletin? Kablolu kullanım imkanı yok gibi görünüyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Powertec TR 6500 ve Powertec TR 1058 yeterli. Powertec TR 150 gerek yok. TR 1058 ve TR 150 parasınada TR 758 alınabilirdi. Çünkü sakal traşını harika yapıyor. Sinek kaydı ayarında. -
Bahsettigin tr6500 ve tr 1058 sinekkaydı traş felan yapamaz.1 günlük sakal gibi bir traş bırakır. Sinek kaydı ayarı bekleyip alanlar hayal kırıklıgı yaşar. Yazdıgın T bıçaklı olanalrda sinek kaydı sakal yapamaz.quote:
Orijinalden alıntı: Jakkoba
Bence Powertec TR 6500 ve Powertec TR 1058 yeterli. Powertec TR 150 gerek yok. TR 1058 ve TR 150 parasınada TR 758 alınabilirdi. Çünkü sakal traşını harika yapıyor. Sinek kaydı ayarında.
Powertec tr150 ise biraz ugraşmayla her gün traş olanlar için sinek kaydı traş yapar. Powertec tr 150 bile aslında sakal için biraz ugraştırıyor yeterli keskinlikte degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 29 Nisan 2020; 13:46:33 > -
Arkadaşlar selamlar, remington hc5035 kullanan var mı, sakalı da keser mi bu alet(sinekkaydı olmasına gerek yok)? Philips mg7715 almıştım remington sakalı da alırsa philipsi açmadan geri göndereyim.
Saçı kesen makine sakalı mı kesemeyecek?quote:
Orijinalden alıntı: byshakram
Arkadaşlar selamlar, remington hc5035 kullanan var mı, sakalı da keser mi bu alet(sinekkaydı olmasına gerek yok)? Philips mg7715 almıştım remington sakalı da alırsa philipsi açmadan geri göndereyim.
1 yada 2 günlük sakal gibi kısaltır. Muhtemelen mg7715 biraz daha kısa kesecektir ama bunun için makine almaya degmez.
Sinek kaydı için jilet yada sadece sakal traş makinesi şart.Yazdıgınız makineler en iyi ihtimal 1 günlük sakal kadar kısaltır. -
Teşekkürler, sakal özellikle boyun bölgesi zor olduğu için belki kesmez demiştim de.. mg7715 geri gitsin o zaman :)quote:
Orijinalden alıntı: alembizim
Saçı kesen makine sakalı mı kesemeyecek?
1 yada 2 günlük sakal gibi kısaltır. Muhtemelen mg7715 biraz daha kısa kesecektir ama bunun için makine almaya degmez.
Sinek kaydı için jilet yada sadece sakal traş makinesi şart.Yazdıgınız makineler en iyi ihtimal 1 günlük sakal kadar kısaltır.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar RF 126 aldım. İçinden 4 üç çıktı.
3mm
6mm
9mm
12mm
Ben şimdi saçlarımı uzun kalsın istersem hangisini kullanacam.
Saçlarım çok kısa kalsın istersem hangi ucu kulanacam ?
Kısa saç yapmak için 3mm
Kafada uzun saç kalması için 12mm doğru dimi yoksa tam tersi mu ?
Kısa saç için 3 mm, uzun saç için 12 mmquote:
Orijinalden alıntı: Yapayzeka037
Arkadaşlar RF 126 aldım. İçinden 4 üç çıktı.
3mm
6mm
9mm
12mm
Ben şimdi saçlarımı uzun kalsın istersem hangisini kullanacam.
Saçlarım çok kısa kalsın istersem hangi ucu kulanacam ?
Kısa saç yapmak için 3mm
Kafada uzun saç kalması için 12mm doğru dimi yoksa tam tersi mu ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar daha önce bim'den sinbo'nun elektrikli saç tıraş makinesini almıştım. 1-2-3-4 numaralı tarakları var. Berberlerin kapalı olmasını fırsat bilip saçımı bununla kestim ve kendim tıraş olmaktan keyif aldım ve bundan sonra da berbere gitmek istemiyorum. Yalnız en büyük tarak 12 mm olduğu için yazın iyi ama kış için kısa geliyor. O yüzden daha uzun tarağı olan bi makine almak istiyorum. Ayrı ayrı 25 mm'ye kadar tarakları olan makine mi daha kullanışlı olur, yoksa linkini attığım tarzda bir makine mi?
Tecrübeliler bir fikir verirse çok sevinirim.
www.hepsiburada.comZaza De Luxe Kablolu/Kablosuz Şarjlı Saç Kesme Makinesi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/zaza-de-luxe-kablolu-kablosuz-sarjli-sac-kesme-makinesi-p-HBV000002NP1J?magaza=tahtatarak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçen ay alıp bir kez tıraş olduğum bu makine ile olan tecrübemi diğer başlıkta paylaşmıştım, tekrar edeyim...
İki adet tarakla geliyor, kalın olanı 24 mm den başlıyor ve üstteki ayar düğmesi ile kademe kademe ileri doğru ittirilerek 40 mm ye kadar ayarlanabiliyor. Ancak ne yazık ki teoride kalıyor bu durum. O tarak 24 mm ye ayarlı iken bile pek bir işlev görmedi, saçı kesemedim. İnce tarakla işimi gördüm, gayet güzel kesti ki onu da tıraşın sonunda çıkarırken kırıverdim, çok ince ve narin bir malzemeden yapılmış, yeni tarak için aradım, tedarik edeceklerini söylediler, bekliyorum...
Yani 35-40 mm saç kesmek gibi bir fantezi için asla uygun bir makine değil, diğer makinelerle de mümkün olabileceğini pek sanmıyorum ayrıca. Bir de mekanizma pek sağlıklı değil; biraz bastırarak kesim yapılırsa tarak geriye doğru kayıyor ki 20 mm keserken bir bölgeyi aniden 10 mm kesip oyuk açmak çok olası. Bunun yerine her ölçü için farklı sabit tarak kullanılan makineler daha iyi fikir bence...
Bıçağı çok keskin, genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Tekrar bir makine alacak olsam, 25-30 mm ye ayarlanabilen kaliteli bir makine alırım, Wahl vs...
-
sıfır sakal traşı yapabilen en uygun fiyatlı makine hangisidir ?
sinek kaydı olması lazım. hatta mümkünse uzun sakalı önce kısaltacak T ucu da olan model varsa iyi olur !
üçü bir arada diye bir makine gördüm ama marka çino, philips braun modelleri var iki uçlu 350-450 civarı...
Powertec tr150 alsak sinek kaydı gibi yapar mı ? sıfır demişler ama -
Teşekkür ederim. Daha önceki mesajınızı da okumuştum aslında. Zaza'dan vaz geçtim o zaman.
Amacım 40 mm değil zaten 25 mm civarı yeterli olur düşüncesindeyim.
Daha pratik olur ve aralıkları daha kısa olduğu için iz yapmama konusunda daha başarılı olurum diye düşünmüştüm.
Mekanizmaları kilitlenebilen Zaza tarzı biraz daha pahalı makineler de var. Onu düşünsem mi acaba?
Bahsettiğiniz tarz makineler saç sakal düzeltmek için yapılmış, sinekkaydı tıraş için değil. Eskiden vardı cruzer tarzı makineler. Onlara bakabilirsiniz.
teşekkürler hocam. bakıyorum ama onlar da sanırım beğeneceğim tipler değil genelde.
Braun Series 3 3010s
bunu buldum burak şolt incelemiş dh den, güzel diyor ama sanki sinek kaydı traş için birkaç yüz defa geçmek gerekiyor aynı yerden
310bt var... yakın fiyatlara remington güzel görünen ürünler var ama...
fiyatlar gittikçe çıkıyor da beğendiğim makine 1000 lira üzerine çıkıyor.
gerek var mı o kadara çıkmaya bilmiyorum... 200-300 neise de... -
Arkadaşlar Braun temizleme istasyonu kullanan var ise belki yardımcı olur bana...
Bende Braun Temizleme stasyonuna koyduğum zaman bateri kısmı doluyor ama hijyen kısmı dolmuyor ... neden böyle yapıyor olabilir? -
Arkadaşlar vucut için makine bakıyorum sağlam bir şey olsun istiyorum başlığıda ne kadar büyük olursa işim o kadar kolaylaşır diye düşünüyorum şarjlı olmasınıda istemiyorum açıkcası ne önerirsiniz moser marka nasıldır ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X