< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (380. sayfa)
-
-
panasonic-es-lv65 traş makinemi cildimi alıştıramadığım için satmaya karar verdim ilgilenen olursa.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kisisel-bakim-kozmetik-tiras-panasonic-es-lv65-855839837/detay/ -
panasonic lv65 kullandım ve beğendim. Zaten çok tavsiye edilen bir makinedir.Bende tavsiye etmişimdir.
Ama fiyatlarına baktığımda bugün 3000-4000 arası rakamlar gördüm. Bu rakamları hak etmez kesinlikle. zam, ek vergiler, döviz kuru, fırsatçılık gibi pek çok faktör var etkileyen.
Bu paraları vermeyin harbi yazıktır. 1 sene falan önce garantili sıfır 890 TL ye almıştım. Şimdi yedek başlıkları neredeyse o fiyata gelmiş.
İlginç bir şekilde Braun tıraş makineleri eski fiyatlara daha yakınlar. Tamam onlarda çok yükselmiş ama 3-5 katı olmamış.
1500-1600 civarına BRAUN 9 serisi bulunuyor. Panasonic efsane olsa da bu rakamlar hakkı değildir. Braun kullanıp çok memnun olanlarda var. -
Merhaba. Traş makinası almam gerekiyor bütçem 400 TL. Aşağıdaki ürünü düşünüyorum nasıldır acaba? Daha önce Panasonic ES RT-33 kullanmıştım uzun bir süre ve memnundum ama artık bıçakları zor kesiyor.
https://www.akakce.com/tiras-makinesi/en-ucuz-panasonic-es-sa40-islak-kuru-fiyati,431437.html
-
Panasonic in er-gc51 ve 53 gibi modelleri satışta bulamıyorum artık sitelerde. İthalatında problem mi var yoksa bu modeller kullanımdan kalktı mı? Bilgisi olan var mı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Panasonic in er-gc51 ve 53 gibi modelleri satışta bulamıyorum artık sitelerde. İthalatında problem mi var yoksa bu modeller kullanımdan kalktı mı? Bilgisi olan var mı acaba?
10 yıl önce philipsin ıslak kuru tıraş makinesini almıştım, hala onu kullanıyorum hiç bıçak değiştirmedim arıza filan yapmadı mükemmel bir ürünmüş.
-
-
Arkadaşlar isim.geregi her gun tras olmam gerekiyor.sifira yakın kesim.yapan fp ürünü hangi makinayı onerirsiniz.bende yanlar köse gibi.seyrek.sadece çene ve bıyıklar sert..boyun kısmını zahmetsiz alan bir makina lazim.kuru / ıslak kesim yapabilen iyi bir makinaya ihtiyacım var...proglide tras bıçağı kullanıyorum ama 8 li bicaklardan alsam 1 ay gitmiyor ve çok pahalı.butce 1000 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpsiz23 -- 17 Ekim 2020; 20:34:45 >
Makinanın kralı panasonicdir al yıllar yılı kullan
edit: powertec 6500 edindim forumdan bir arkadaşın önerisiyle
cidden çok kafa karıştırıyor bu iş 1 günümü yedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 8 Kasım 2020; 19:39:27 > -
Panasonic marka tras makinasi almak istiyorum.Sinek kaydi icin bi makinam var.Bu alacagim en kisa kesen gc71 ,gc 51 veya gb modellerinden biri.Sadece sakal kesmeknicin kullanacam,maksimum kisalikta kesmesi lazim.0,5 mm maximum heralde.oneriniz ne olur???
Elimde yıllardır kullandığım Panasonic Es-SL41 vardı 6 yıldır kullanıyordum. Çok memnundum. Bataryası zayıfladığı için traş makinesi ararken Panasonic ES-LV67 -K modeli ile karşılaştım amerika amazonda. Tl olarak 1200 liraya malolacaktı bana. Türkiye'de 2000-4000 TL arası fiyatlarla satılıyordu. Ben de yurtdışından sipariş veridim. Ürün şu:
https://www.amazon.com/gp/product/B07W7XK55Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Ben aldığımda 99 dolardı.
Makine geldi. Tek kelimeyle özetleyeceğim. E F S A N E!
Emektar makinem de güzeldi ama bu ayrı bir seviye. Yüzümde tüy gibi kayıyor. Kestiğini hissetmiyorum bile. Başlığı geniş. 5 bıçaklı. Fark edilir derecede kısa sürede traş olabiliyorum.
Bu makinelerin en büyük sorunu olan boyun bölgesindeki sakalın bittiği yerler ve çene altındaki performansı da eski makinemin çok ötesinde.
Kısacası bu makineleri kullanmaya alışmış olanlar hatta eski panasonic'ini değiştirmeyi düşününler için kesinlikle öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 28 Aralık 2020; 14:36:19 >
-
Hayırlı olsun, çok doğru bir tercih yapmışsınız.quote:
Orijinalden alıntı: subway2Elimde yıllardır kullandığım Panasonic Es-SL41 vardı 6 yıldır kullanıyordum. Çok memnundum. Bataryası zayıfladığı için traş makinesi ararken Panasonic ES-LV67 -K modeli ile karşılaştım amerika amazonda. Tl olarak 1200 liraya malolacaktı bana. Türkiye'de 2000-4000 TL arası fiyatlarla satılıyordu. Ben de yurtdışından sipariş veridim. Ürün şu:
https://www.amazon.com/gp/product/B07W7XK55Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Ben aldığımda 99 dolardı.
Makine geldi. Tek kelimeyle özetleyeceğim. E F S A N E!
Emektar makinem de güzeldi ama bu ayrı bir seviye. Yüzümde tüy gibi kayıyor. Kestiğini hissetmiyorum bile. Başlığı geniş. 5 bıçaklı. Fark edilir derecede kısa sürede traş olabiliyorum.
Bu makinelerin en büyük sorunu olan boyun bölgesindeki sakalın bittiği yerler ve çene altındaki performansı da eski makinemin çok ötesinde.
Kısacası bu makineleri kullanmaya alışmış olanlar hatta eski panasonic'ini değiştirmeyi düşününler için kesinlikle öneririm.
-
Dedeme her gün sakal traşı olması için makine arıyorum. Normalde jiletle oluyor ama maliyetli oluyor ve sürekli alışverişe çıkamıyor yasaklardan dolayı.
Ne önerirsiniz? Ucuz bir şey almak istemiyorum. Her gün kullanacak çünkü.
https://www.akakce.com/siparis/?p=550719212&ref=akakce&v=1.91.6
bu tarz ıslak kuru yapılabilen bir şey nasıl sizce?
-
Bu makine seçimi biraz zor olabilir. Cildi hassas mi? Sakalları sert mi? Seyrek mi? Yani o kadar memnun kalmayabilirsiniz rasgele seçtiğiniz herhangi bir makineyle. Genelde devir sayısı önemlidir. Bu makinenin biraz düşük. Benim eski makinede düşük devirliydi. Ancak altı sene kullandım. Sadece biraz uzun sürüyordu tras olmam. Uzun sürdüğü müddetçe hassasiyet artabilir. Bu makineler aslında küçük ısırıklar bırakır ciltte. Tras olurken fark etmeseniz bile sonrasında yüzünüz kizarabilir. Bu nedenle makineye bir müddet süre tanımak zorunda kalırsınız genelde. Sonradinda yüzünüz ya alışır ya da alismaz.
Bir de herkesin kendine özel teknik geliştirmesi gerekir iyi sonuç için. Her yüzde sakallarin çıkış yönü farklidir. Jiletle sakalın çıkış yönüne doğru tras olurken bu makinelerde tam tersi çıkış yönü aksine tras olmanız, bazı yerlerde cildi germeniz falan gerekir. Bu da kullandıkça öğrenilen bir şey.
Panasonic genel olarak iyi makineler üretir. O anlamda pek sorun olacağını sanmam. Fakat sonuçtan memnun kalacaginizin garantisi yok. Denemeden pek bilinmez. Benim makineye geçişim kolay oldu. Ama herkeste böyle olacaktır diyemeyiz. Denemek lazım kısacası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subway2 -- 14 Ocak 2021; 22:10:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: subway2Bu makine seçimi biraz zor olabilir. Cildi hassas mi? Sakalları sert mi? Seyrek mi? Yani o kadar memnun kalmayabilirsiniz rasgele seçtiğiniz herhangi bir makineyle. Genelde devir sayısı önemlidir. Bu makinenin biraz düşük. Benim eski makinede düşük devirliydi. Ancak altı sene kullandım. Sadece biraz uzun sürüyordu tras olmam. Uzun sürdüğü müddetçe hassasiyet artabilir. Bu makineler aslında küçük ısırıklar bırakır ciltte. Tras olurken fark etmeseniz bile sonrasında yüzünüz kizarabilir. Bu nedenle makineye bir müddet süre tanımak zorunda kalırsınız genelde. Sonradinda yüzünüz ya alışır ya da alismaz.
Bir de herkesin kendine özel teknik geliştirmesi gerekir iyi sonuç için. Her yüzde sakallarin çıkış yönü farklidir. Jiletle sakalın çıkış yönüne doğru tras olurken bu makinelerde tam tersi çıkış yönü aksine tras olmanız, bazı yerlerde cildi germeniz falan gerekir. Bu da kullandıkça öğrenilen bir şey.
Panasonic genel olarak iyi makineler üretir. O anlamda pek sorun olacağını sanmam. Fakat sonuçtan memnun kalacaginizin garantisi yok. Denemeden pek bilinmez. Benim makineye geçişim kolay oldu. Ama herkeste böyle olacaktır diyemeyiz. Denemek lazım kısacası.
Cildi o kadar hassa değil. Her gün jilele oluyor normalde . arada kanıyor
bu nasıl mesela
-
quote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal GaziCildi o kadar hassa değil. Her gün jilele oluyor normalde . arada kanıyor
bu nasıl mesela
Alıntıları GösterBen Panasonic i tercih ederdim. Bu döner başlıkli modeller Panasonicin folyolu modelleri kadar yakın tras etmiyor diye biliyorum. Kullanan bir arkadaş varsa daha doğru yorum yapabilir. Fakat dediğim gibi hangisini seçerseniz seçin memnun kalacaginizin garantisi yok. Dedeniz de istiyorsa Panasonic ile deneyin derim ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
10 sene önce braun 799 cc almıştım. güzel makine. halen kullanılır aslında ama yeni bir makine almak niyetindeyim
o zamanın en iyi makinesi oydu.
şimdi ne alayım? Braun 9 mu ?
-
Panasonic es-lv65 alın. Kesinlikle Pişman olmazsınız.quote:
Orijinalden alıntı: bodysolid10 sene önce braun 799 cc almıştım. güzel makine. halen kullanılır aslında ama yeni bir makine almak niyetindeyim
o zamanın en iyi makinesi oydu.
şimdi ne alayım? Braun 9 mu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X