Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.745
Cevap
119
Favori
1.233.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar vucut için makine bakıyorum sağlam bir şey olsun istiyorum başlığıda ne kadar büyük olursa işim o kadar kolaylaşır diye düşünüyorum şarjlı olmasınıda istemiyorum açıkcası ne önerirsiniz moser marka nasıldır ?
    panasonic er-gy10cm504 önerebilirim. Kullanıyorum ve memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba daha önce Philipsin multigroom turuncu traş makinesini sakal için kullanıyordum, sakal kısaltmasını vs başlıklaırnı vs beğeniyorum, fakat başlık değiştirdiğim kısım artık yalama olmuş, başlık ssbit durmuyor, araya bişey sıkıştırmam gerekiyor, bana yeni olarak ne cihaz önerirsiniz yeni nesillerdn ne almalıyım, sinekkaydı özelliği olmasına gerek yok 1 günlük sakal kadar kesse yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epiglota -- 20 Mayıs 2020; 16:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

Uzun zamandır elimde bulunan ama kullanmadığım traş makinasını bir deneyeyim dedim. Tabiri caizse canavar gibi çalışıyor. Ama bende aksesuarları mı desem, kiti desem, aparatlarımı desem yok. Alta foto bıramıyorum. Cihazı çalışmayan olur, sadece bu parçaları bulababilmem için yardımcı olursanız sevinirim. 🖐️

Googlede arattım ama sonuç bulamadım. Ürün satıştan kalkalı çok olmuş. Yedek parça satan sitelere baktım yok. Farklı bir model ile aynı olma olasılığı da olabilir.

Teşekkürler.

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ?

• epiglota kullanıcısına yanıt
    Hocam ek bilgi olarak başlığı taktıktan sonra kırtasiye bantı ile birleşme yerini bir tur sararsanız gevşemeden ve titremeden kullanabilirsiniz. Ben epeydir öyle kullanıyorum

• 1 yıldır kullanmadığım panasonic traş makinem vardı, bıçağı tekliyor sanırım yağlamam gerek. Wd 40 almayı düşünüyorum iş görür mü yoksa traş makinesi yağı diye aratınca çıkan yağlar var traş makinesine özel sanırım bunlardan mı alsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: invadersmustdie

1 yıldır kullanmadığım panasonic traş makinem vardı, bıçağı tekliyor sanırım yağlamam gerek. Wd 40 almayı düşünüyorum iş görür mü yoksa traş makinesi yağı diye aratınca çıkan yağlar var traş makinesine özel sanırım bunlardan mı alsam ?
    İnce makine yağı ile yağlayın daha iyi olur.

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle enteresan bir ürün var
    www.amazon.com
    Amazon.com: MANGROOMER Ultimate Pro Back Shaver with 2 Shock Absorber Flex Heads, Power Hinge, Extreme Reach Handle and Power Burst: Premium Beauty
    https://www.amazon.com/MANGROOMER-Ultimate-Shaver-Absorber-Extreme/dp/B00FULYKG4/ref=lp_21150993011_1_1_s_it?s=luxury-beauty&ie=UTF8&qid=1590443155&sr=1-1

• quote:

Orijinalden alıntı: tt38

İnce makine yağı ile yağlayın daha iyi olur.
    teşekkürler cevap için, bulabilirsem alacağım. Yarın metro market'e gideceğim belki vardır orada, kargo ile falan uğraşmak istemiyorum.
  • Wahl Home Pro kullananlar memnun mu ? Watson'da 139 liraya satilan cihaz? Vida problemi dışında sorunu var mi ? 200 liraya buldum, alinir mi?

Yoksa birkac ay bekleyip Andis PM4 mu alayim? O da zaten tekrar 200 liranin altina dusecek nasilsa.

Haziran ayinda Fonex de yeni parti Moser 1400 getirecekmiş.

Birkaç gündür araştırıyorum, fiyatlarda eski gunlere dönüş olacak yaz aylarında. Yuksek fiyatlardan almazsak, saticilar mecburen dusurecekler fiyatları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wahl hybrid kablolu modelini veya wahl home pro modelini kullananlarin yorumlarini alabilir miyim?

Hybrid kablolu modelinde tek tek taraklar mi var yoksa kademeli tarak mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Wahl hybrid kablolu modelini veya wahl home pro modelini kullananlarin yorumlarini alabilir miyim?

Hybrid kablolu modelinde tek tek taraklar mi var yoksa kademeli tarak mi var ?
    Başka konuda yazdığım cevabı size de yazayım.

Goldmaster'ın Fortis modelini alacaktım. 250 TL o model. Sonra şans eseri ben de bunu gördüm ve 150 TL olduğu için sadece kablolu çalışmasına takılmadım. Geçtiğimiz perşembe günü Mediamarkt mağazasına Wahl Hybrid olanı almak için gittim. Şansıma teşhir ürünü olarak Wahl Color Pro modeli vardı ve 159 TL'ye (şu an Hepsiburada'da 550, N11'de 620 TL) aldım. Şarjı 60 dakika gitmesi lazım ama 20 dakika civarlarında gidiyor. Teknik servise göstereceğim.

Wahl Hybrid'in Color'dan 2 önemli farkı var, birincisi sadece kabloyla çalışması, ikincisi de bıçak genişliği saç kesme makinalarında genelde 39-45 mm civarındayken, Hybrid modeli 30 mm. Bunun da sebebi adından da anlaşılacağı gibi Hybrid amaçlı üretilmiş olması, yani hem saç hem sakal için rahat kullanım sunsun diye. Benim bir tane de Wahl sakal tıraş makinem var. Olmasaydı o zaman Hybrid modelini seçerdim. Yeteri kadar tarağı var. İçinden onun da makas ve tarak çıkıyor sanırım. Ve çantası çok güzel, sert korunaklı bir çanta. Tak çıkar taraklar var. Benim de istediğim kademeli taraktı ama ileride belki gevşeme yapar ve hareket eder diye tak çıkar taraklı bir modele döndüm. Zaten ayda 1-2 defa tıraş oluyoruz en fazla. Çok da sorun olmaz diye düşünüyorum.

Geçen hafta herkes Mediamarkt mağazalarına hücum etseydi keşke, ellerinde kalan modelleri fiyat artışı olmadan satmaya devam ediyorlardı mağazalardan. Bende Wahl Color Pro'yu öyle aldım. Mesela Philips HC3520 modeli de şu an internette 450-500 TL, Mediamarkt mağazasında 199 TL idi. Belki hala da bazı mağazalar da vardır bilmiyorum.

• Inv21 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Diger konudakini de, buradaki yorumunuzu da okudum.
    Wahl home pro 200'e Carrefour'da, wahl Hybrid de 180 medimarkt'ta görmüştüm ama sonra Vatan'dan 130'a Remington Color Cut HC 5035 denk düşürüp aldim, bir de ondan once de vatandan 60'a Goldmaster Bravo almıştım. İkisinin toplam fiyati wahl home pro ile ayni oldu bana. zaten home Pro'da yaglama, titreşim ve ayar mandali sorunlari olduğunu da okumuştum. Bakalım remington'da sorun cikacak mı? O da ayri konu tabii ki.

Bu arada internet fahiş saticilarini saymazsak, teknoloji marketleri sayesinde fiyatlar biraz gevsiyor gibi.

• Ben hangi traş makinesi aldıysam kıl dönmesi oluyor illa. Yok mu bunun bi çözümü. Mecbur tekrar jilete dönüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: noche34

Ben hangi traş makinesi aldıysam kıl dönmesi oluyor illa. Yok mu bunun bi çözümü. Mecbur tekrar jilete dönüyorum.
    Çözüm Panasonic es-lv65. Şıfır tahriş, kıl dönmesi yok, sinekkaydı tıraş.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Abi bu da çok pahalıymış ya. Ama yine de bi araştırmam lazım. Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba, sıfır saç tıraşı yapabilecek bir tıraş makinesi arıyorum. Yani dazlak olacak, jiletle alınmış gibi sinekkaydı...

Saç sakala oranla daha sık ve sert oluyor malum o yüzden tavsiye edebileceğiniz çok uçuk fiyatlı olmayan bir makine var mıdır?

• Merhaba arkadaşlar bende panasonic es 8249 kullanıyorum. 10.000 devirde traş ediyor ve 7 yıldır hiç sıkıntı yaşamadım. Aşağıdaki videoda tanıtmışlar izleyebilirsiniz. Sinek kaydı yapıyor makina,
    https://www.youtube.com/watch?v=p7darvVadBc

• Powertec TR-3200 ve 6500 arasında ne gibi farklar var ? Hangisini almalıyım ?

edit: powertec tr-3200 aldım memnunum 160tl zazahandan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :.Batsu.: -- 23 Temmuz 2020; 12:40:18 >
  • vakumlu rowenta tn9300 tıraş makinesi nasıl arkadaşlar kullanan var mı?
  • Braun 9 serisi ile panasonic lv65 arasinda hangisini tercih etmek mantikli? Ya da bu butcede tercih edilecek daha iyi bir model var midir?

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.