delonghi 12 dilim marka olarak da sanırım fakirden daha iyi,fakirin fanlı olması güzel ve tipi bence delonghiden daha iyi.geri kalan özellikler termostat falan aynı gibi geldi bana.
klima5505 hocam delonghi yi önerdi başka bir fikri olan var mı?
delonghi 12 dilim marka olarak da sanırım fakirden daha iyi,fakirin fanlı olması güzel ve tipi bence delonghiden daha iyi.geri kalan özellikler termostat falan aynı gibi geldi bana.
klima5505 hocam delonghi yi önerdi başka bir fikri olan var mı?
fanlı modellerinden alın..
arkadaşlar bir kaç sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa gerçekten çook makbule geçecek (burdaki yorumlar gerçekten çok önemli ve güzel): 1 marka olarak fakir mi delonghi mi tercih edilmeli? 2 fakirin fanlı ve halojenli modelleri var. halojenli model tercih edildiğinde sarfiyatı fazla olur mu?
yorum larınız için şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: hotmailim06
arkadaşlar bir kaç sorum olacak, bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa gerçekten çook makbule geçecek (burdaki yorumlar gerçekten çok önemli ve güzel): 1 marka olarak fakir mi delonghi mi tercih edilmeli? 2 fakirin fanlı ve halojenli modelleri var. halojenli model tercih edildiğinde sarfiyatı fazla olur mu?
kendi çapımda bir araştırma ve kullanıcı yorumları sebebiyle DELONGHI KH771225 sipariş verdim.kargo dahil 235 tl.
Fakir RF-11 Turbo 2500 Watt gözüme daha hoş görünmüştü ama marka olarak delonghi nin daha iyi olduğu söyleniyor.ürün geldikten sonra ben de izlenimlerimi yazacağım.
yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
arkadaşlar araştırma yaparken merak ettiğim öncelikli konulardan biri yorumcuların yaşadığı şehir olduğu için Düzce'de yaşadığımı belirterek başlıyorum. uzun zamadır bu forumdan okuduğum yorumlardan yola çıkarak Pazar akşamı Delonghi'nin 12 dilimli KH771225 modelini sipariş ettim. Radyatör bugün elime ulaştı ve 1 saat kadar çalıştırdım. Gerçi havalar daha tam soğumadı ama vereceğim bilgiler size yardımcı olur umarım. Radyatörü 17:50'de oda sıcaklığı 20° iken çalıştırdım. Tam 1 saat çalıştırdım kapattım. Kapattığımda oda 25° idi. Kullandığım elektirik sayacı tek zamanlı ve çalıştırdığımda 205.3 kw, kapattığımda 207.1 kw oldu. Bu değere evde kullanılan 2 adet televizyon, bilgisayar, dolap ve ışıklarda dahil. Odamın camları plastik, 10,5 m² ve tabanı tahta üzerine laminat döşeli.
Not ürünü kargo dahil 229 tl'ye aldım, ertesi gün 249 tl oldu :))
quote:
Orijinalden alıntı: caiprinha
arkadaşlar araştırma yaparken merak ettiğim öncelikli konulardan biri yorumcuların yaşadığı şehir olduğu için Düzce'de yaşadığımı belirterek başlıyorum. uzun zamadır bu forumdan okuduğum yorumlardan yola çıkarak Pazar akşamı Delonghi'nin 12 dilimli KH771225 modelini sipariş ettim. Radyatör bugün elime ulaştı ve 1 saat kadar çalıştırdım. Gerçi havalar daha tam soğumadı ama vereceğim bilgiler size yardımcı olur umarım. Radyatörü 17:50'de oda sıcaklığı 20° iken çalıştırdım. Tam 1 saat çalıştırdım kapattım. Kapattığımda oda 25° idi. Kullandığım elektirik sayacı tek zamanlı ve çalıştırdığımda 205.3 kw, kapattığımda 207.1 kw oldu. Bu değere evde kullanılan 2 adet televizyon, bilgisayar, dolap ve ışıklarda dahil. Odamın camları plastik, 10,5 m² ve tabanı tahta üzerine laminat döşeli.
hayırlı olsun nereden sipariş ettiniz peki ben tekzenden sipariiş verdim ama hala ses yok pazartesi akşam sipariş etmiştim
quote:
Orijinalden alıntı: heademre
quote:
hayırlı olsun nereden sipariş ettiniz peki ben tekzenden sipariiş verdim ama hala ses yok pazartesi akşam sipariş etmiştim
ben de klikSA dan sipariş verdim dün 235 tl aynı model.3 iş günü içerisinde kargoya verilir yazıyordu.şu an kilisteyim ben de geldiğinde ilk bakacağım şey ne kadar elektrik tükettiği olacak.malum son zamlardan sonra kışın faturalar kabarık gelecek.
quote:
Orijinalden alıntı: hotmailim06
marka önemi yok. hangisi ucuz ise onu al. fanlı model öneririm. helojenli model normal elektrik sobaları gibi ısıyı karşıya verir. karşısında durursan ısıtır. fanlı model ise havayı daha çabuk ısıtır. elektrik sarfiyatları aynıdır. ortamı ısıtması bakımından fanlı olan daha üstündür.
quote:
Orijinalden alıntı: heademre
quote:
Teşekkür ederim, sanalpazardan ucuzlukavm diye bir satıcıdan aldım. Pazar akşamı siparişi verdim pazartesi kargoya teslim etti. İki senedir infrared ısıtıcı kullanıyordum, kapattığım gibi oda buz gibi oluyordu. Son olarak infrared ısıtıcıyı dün akşam kullandım, ilk izlenimim infrared ısıtıcıdan daha iyi ısıttı odayı.
delonghi KH 771230 modelini kullanan arkadaş var mı? (bu model hem 12 dilim hem fanlı ama ne forumlarda adı geçiyor ne de popüler alışveriş sitelerinde...)
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Kardeş Demirdöküm'den uzak dur.Biz 6-7 yıl önce bir yıl arayla Bir tane Demirdöküm bir tane de Zass radyatör almıştık.Demirdöküm komple sarardı,tekerlekleri tek tek kırıldı,fişi yandı.Ayrıca tutma yeri hiç ergonomik değil,elin demirine değiyor ve yanıyorsun.Zass ise ilk günkü gibi,son derece kaliteli.Ayrıca Zass Alman malı bildiğim kadarıyla.Doğalgaza geçtiğimizden şu an Demirdöküm çöpte,Zass ise evde yepyeni duruyor.Tabi tercih senin ama bence Radyatörde Zass bir numara. Tecrübelerimi paylaşayım dedim.
+1
Delongi Dragon TRD 1025 alın, rahat edin. geçen sene ben aldım. 20 küsür m2 odayı gayet güzel ısıtıyor. önce 3 de açıyorum, sonra 2,ve 1 de devam ediyorum. atletle dolaşılacak kadar yapmak için 3. derecede çalıştırmak gerek,o zaman elektrik sarfiyatı artar. ama dediğim gibi kullanırsanız, termostatı da ayarlarsanız, çok aşırı elektrik tüketmiyor. normal. ama şunu da itiraf edeyim, kaliteli,iyi ısıtan,tasarruflu bir klima daha az elektrik tüketiyor... almayı düşünenler ona göre alsın. ama genel itibarıyla ben memnunum üründen. bauhaus tan 260 a almıştım yanılmıyorsam. Vento modeli de fena değil.
bu arada geceleri yatak odasında kullanmak için ideal ürün. klima ses yapar, bu ürün sessiz,malum gece odayı hamam gibi yapmaya da gerek yok, 1.kademede termostatı da düşük ayarlarsanız, elektrik tüketimi de az olur, kendi kendine açıp kapanıyor..
bu mu : Fakir RF-11 Turbo 2500 Watt 11 Dilim Fanlı Yağlı Radyatör
sizce hangisi daha iyi yağlı radyatoru 1 ay sonra dogacak olan bebeğimiz için alıyorum klimam var fakat odayı kurutuyor bu sebeple radyatörlere yöneldim fakat son 1 haftadır yorumlara bakıyorum ama kafamdaki sorulara karsılık cevaplar bulamadım 1. sorum açtıktan kac dakıka sonra ısınmaya baslıyoruz?
2. sorum turbo olan resımlerinde gorundugu gibi fanı belli oluyor fakat 12 dilimli olanda ön taraftaki ızgaranın arkasında infared tarzı bır ısıtıcımı var tam çözemedim
3. sorum ben akdeniz bölgesinde yaşıyorum kışlar çok sert değildir bu sebeple daha düşük watt lı olanlaramı bakmalıyım
4. sorum fakiri biliyoruz fakat delongiyi daha yeni duydum bu sebeple servis ağı nasıldır bu korkum var bu markayı kullanan arkadaslar bilgilendirme yaparlarsa çok makbule geçer
vakit ayıran herkeze şimdiden çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: theniksiz
sizce hangisi daha iyi yağlı radyatoru 1 ay sonra dogacak olan bebeğimiz için alıyorum klimam var fakat odayı kurutuyor bu sebeple radyatörlere yöneldim fakat son 1 haftadır yorumlara bakıyorum ama kafamdaki sorulara karsılık cevaplar bulamadım 1. sorum açtıktan kac dakıka sonra ısınmaya baslıyoruz?
2. sorum turbo olan resımlerinde gorundugu gibi fanı belli oluyor fakat 12 dilimli olanda ön taraftaki ızgaranın arkasında infared tarzı bır ısıtıcımı var tam çözemedim
3. sorum ben akdeniz bölgesinde yaşıyorum kışlar çok sert değildir bu sebeple daha düşük watt lı olanlaramı bakmalıyım
4. sorum fakiri biliyoruz fakat delongiyi daha yeni duydum bu sebeple servis ağı nasıldır bu korkum var bu markayı kullanan arkadaslar bilgilendirme yaparlarsa çok makbule geçer
1. Isınma süresi abartılıyor, tamam ufo gibi hemen değil ama 10-15 dakika içinde ısınıyor. Aceleniz varsa en yüksek kademede açıp ısınınca düşürürsünüz.
2. İnfrared gibi değil saç kurutma makinesi gibi çalışıyor. Tel rezistans ve fan.
3. Daha düşük Wattlı olana bakmak yerine termostat ayarını düşük tutarsınız.
4. Servis ağı konusunda bilgim yok, ancak sık bozulan ürünler değil.
Saygılar.
tşkrler alperen
quote:
Orijinalden alıntı: theniksiz
bir senelik delongi dragon 3 kullanıcısı olarak, Delongi Dragon almanızı ben tavsiye ederim.. antalya da kullanıyorum, gayet memnunum, ısıtması güzel, hele 3. kademe de çok çok güzel ısıtıyor. ama 3. kademede sürekli çalışırsa elektrik yüksek geliyor. ısıtma açısından. diğer yağlı radyatörlerle arada bariz fark var. ben geçen sene araştırmıştım. yerinde gittim gördüm, diğer makinalarıda çalıştırdım, bekledim, ısıtmalarını görerek aldım. Delongi de sıcak hava çıkışı bariz bir şekilde hissediliyor. koçtaşda bu sene digital göstergeli olanları da gördüm, çok dikkatli bakmadım ama yanılmıyorsam petek sayısı delongi dragon 3 trd 1025 den daha azdı. size tavsiyem Koçtaşa gidin bu aralar orda var delongi dragon 3. deneyip görün. havalar soğuyunca bunları stokta bulmak çok zor oluyor.
teşekkürler arkadas fakat ben fakir aldım rh12 halojenli deneyimlerimi paylaşırım 235 tl gibi bir fiyata aldım bakalım eğer memnun kalmazsam yada memnuniyetimi paylaşırım
arkadaşlar Fakir RH-12 12 Dilim Yağlı Radyatör (halojenli) Delonghi Kh771225 Yağlı Radyatör arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Halojenin bir faydası olur mu? Fakir hariç diğer markalarda halojenli model görmedim.