Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: tataroktay

Dün koçtaş'a uğradım.. Gözümle görmek istedim şu delonghi trd-1025 i.. Açıkçası gözüme çok küçük göründü.. Odayı bu mu ısıtacak bile dedim kendi kendime.. Ayrıca nasıl temizlenecek ki bu.. Baca etkisi ayağına kapalı kutu yapmışlar resmen..

Şimdilik delonghi nin KH771225 modelini inceliyorum.. En azından radyatöre daha çok benziyor.. Temizlik gibi bi sıkıntısı da yok.. Petek araları geniş..

Koçtaş'ta fiyatı 299 lira olan KH172225, Kipa'da 230 lira..

http://www.koctas.com.tr/elektrikli-isiticilar/delonghi-12-dilim-yagli-radyator-kh771225/6054-10810/

ısıtma olarak normal peteklerden daha başarılı olduğu aşikar.. temizlenmesi dert olur bu kesin ama en fazla 1-2 yılda bir başkonda hafiften su tutularak temizlenir sanırım.. pas filan olacğaını da sanmam..

Alan arkadaşlarımız çok başarılı oldugunu baca etkisinin sanki alta fan varmış gibi hissettridigini söylediler. Ben alacak olsam onu alırdım.

• fakir'in rf11 modelini enhesapliyiz.com'dan kapıda ödemeli bir şekilde sipariş verdim. hemen geri aradılar onay almak için ve 2 gün içerisinde elime geçeceğini söylediler. bakalım deneyelim fikirlerimi daha sonra yazarım.

düzeltme: evet arkadaşlar ürün geldi. ısıtması güzel. yalnızca fan çalışırken hafif bir ses sorunu var ama büyütülecek bir şey değil. yine de almak isteyen arkadaşlar odalarının büyüklüğünü göz önünde bulundursunlar. vatan'da 218 tl diye görmüştüm ben aldıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salur kazan -- 5 Kasım 2012; 13:57:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi-nam

fakir'in rf11 modelini enhesapliyiz.com'dan kapıda ödemeli bir şekilde sipariş verdim. hemen geri aradılar onay almak için ve 2 gün içerisinde elime geçeceğini söylediler. bakalım deneyelim fikirlerimi daha sonra yazarım.

Geldimi ürününüz .. izlenimlerinizi yazarsanız güzel olur..
  • 2 gün önce ankara etlik avm otobanın ordaki kipada delogni 10 yada 11 dilimli olanı 229 bi küçüğü 199 tl idi koçtaş ve bahausta aynı ürünler 299 329 arası almak isteyen olursa kipadan alsın bende vento var zaman ayarlı olandan gerçekten çok memnunum kesinlikle parasını hak edio aklıma gelmisken birde altu 12 dilimli vardı oda zaman ayarlı 159 tl di yanlış hatırlamıosam
  • arkadaşlar şu radyatör hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim.Delongi ye göre de değerlendiriniz lütfenhttp://www.hepsiburada.com/liste/flavel-flv-11-fts-fanli-timerli-11-dilim-yagli-radyator/productDetails.aspx?productId=evflaflv11fts&categoryId=17111
  • delogni al kafan rahat olsun senin gördüğünün aynısı kipada altus die yazıo nasıldır bilmiorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 8 Kasım 2012; 15:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bu model iyidir. Enerji Tüketimi A.

http://www.biralisveris.com/Ufo-Isitici/Yagli-Radyator-546

Cengiz arkadaşın (gerçi baya eski bir not) ama dediği zass da doğru ;)

benim için önemli olan servisi

http://www.bekoyetkilisatici.com/Yagli-Radyator-7C-YAGLI-RADYATOR-88

http://www.arcelikyetkilisaticisi.com/Arcelik-Yagli-Radyator_br_27

• Fakir RF-11 Turbo 2500W 11 Dilim Fanlı Yağlı Radyatör siparişi verdim bende fazla oyalanmaya gerek yok 1 hafta sonra fiyatlar iyice şişer. Hayırlısı olsun artık kargo dahil 230 TL ye geldi.
  • Takip edelim

• 6 yıldır infrared kullanıyordum dün Delonghi KH 771225 sipariş verdim bakalım nasıl olacak bu sene? İnfraredin söylendiği gibi kapatınca kendine hayrı yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nusibet -- 13 Kasım 2012; 0:50:00 >
  • Arkadaşlar fanlısıda var ama o kadar çok modeli varki hangisini alacağma karar veremedım
    Fanlı
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10147371
  • arkadaşlar termostat sürekli kapatıyor max. da çalışıyor ama kademeyi biraz düşürünce kapanıyor sonra tekrar çalışıyor 2 dk geçiyor yine kapanıyor. tam olarak ne ayar yapmamız lazım
    fakir rf11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 14 Kasım 2012; 9:28:28 >
  • Merhaba,

Izmirde 3,30 x 3,30 ölçülerinde çocuk odası için ısıtıcı düşünüyorum.Benim çocukluğumda döküm radyatör kullanıyorduk mükemmeldi.Daha sonra taşınırken hurdacıya verildi :(

Geçen sene Blueline marka 9 dilimli migrostan almıştım ancak çat çat sesinden uyumak mümkün değil artık tüm radyatörler sactan yapıldığı için bence en büyük sorun bu ses.Verim olarak %100 olduğundan ısıtma performansının değişeceğini sanmıyoum.Ancak sac kullanılması kendisini sürekli ısıtmasını sağlıyor ve termostat devreye girme süresini çok kısaltıyor.

Birazdan Koçtaş a gidip bakacağım aklıma yatan olmazsa R410A gazlı herhangi bir klima yeterli olacaktır.Ses problemi onda da var ancak en azından yazında serinleme imkanı olacaktır.
  • Delongi Dragon 3 alın. Vento modelide fena değil. dragon 3 daha iyi. dragon 3 trd 1025 var bende. geçen sene aldım. araştırarak aldım, yerinde deneyerek,diğerleriyle karşılaştırarak aldım. harika ısıtıyor. evimdeki en verimli eşyalardan biri. elektrik tüketimi de aşırı değil,klimadan fazla,ama ufolardan az. ve evi gerçekten ısıtıyor. elinizi üstüne koyunca sıcak havanın yükselmesini hemen hissediyorsunuz. kullanan biri olarak herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupidx -- 14 Kasım 2012; 15:41:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupidx

Delongi Dragon 3 alın. Vento modelide fena değil. dragon 3 daha iyi. dragon 3 trd 1025 var bende. geçen sene aldım. araştırarak aldım, yerinde deneyerek,diğerleriyle karşılaştırarak aldım. harika ısıtıyor. evimdeki en verimli eşyalardan biri. elektrik tüketimi de aşırı değil,klimadan fazla,ama ufolardan az. ve evi gerçekten ısıtıyor. elinizi üstüne koyunca sıcak havanın yükselmesini hemen hissediyorsunuz. kullanan biri olarak herkese tavsiye ederim.

Hocam ben de iki haftadır bu üründen kullanıyorum ve ısıtmasından memnunum. Ama termostat devreye girerken ve çıkarken çıkan genleşme sesi sizde de çok belirgin mi yoksa benim üründe mi bu ses fazla acaba ?
  • hafif bir genleşme sesi var ama ben geçen sene tüm kış kullandım hiç rahatsız olmadım. gece yatarken yatak odasında kullandım, termostatı da ayarladım, sesten rahatsız olmadan uyudum.
  • quote:

hafif bir genleşme sesi var ama ben geçen sene tüm kış kullandım hiç rahatsız olmadım. gece yatarken yatak odasında kullandım, termostatı da ayarladım, sesten rahatsız olmadan uyudum.

peki faturanızı ne kadar etlkiledi ?
  • fatura ne kadar,kaç saat ve hangi derecede kullanacağınıza bağlı. ben ocak-şubat aylarında kullanıyorum. günde kaç saat hiç dikkat etmedim, ama evdeyken sürekli çalışıyor. gecede termostatı düşük seviyeye ayarlayıp 1. derecede tutuyorum. geçen sene 100-120TL gibi bir fark olmuştu faturalarda kullanmadığım aylarla kıyaslarsak.
    dediğim gibi, cihaz yağlı radyatörler içinde bence en iyisi. ama elektrik tüketimi bakımından, A sınıfı kaliteli bir klima daha az elektrik tüketir kesinlikle.
  • quote:

fatura ne kadar,kaç saat ve hangi derecede kullanacağınıza bağlı. ben ocak-şubat aylarında kullanıyorum. günde kaç saat hiç dikkat etmedim, ama evdeyken sürekli çalışıyor. gecede termostatı düşük seviyeye ayarlayıp 1. derecede tutuyorum. geçen sene 100-120TL gibi bir fark olmuştu faturalarda kullanmadığım aylarla kıyaslarsak.
    dediğim gibi, cihaz yağlı radyatörler içinde bence en iyisi. ama elektrik tüketimi bakımından, A sınıfı kaliteli bir klima daha az elektrik tüketir kesinlikle.

peki ısısı ufo vb. gıbı cıhazlarla kıyasla nasıl ?
  • quote:

fatura ne kadar,kaç saat ve hangi derecede kullanacağınıza bağlı. ben ocak-şubat aylarında kullanıyorum. günde kaç saat hiç dikkat etmedim, ama evdeyken sürekli çalışıyor. gecede termostatı düşük seviyeye ayarlayıp 1. derecede tutuyorum. geçen sene 100-120TL gibi bir fark olmuştu faturalarda kullanmadığım aylarla kıyaslarsak.

Klima her halükarda rezistanslı ısıtıcıdan daha az tüketecektir A sınıfı olması şart değil. Ancak ısınmada klima kullanmanın da sakıncaları vardır.Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.