Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
556.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UFo odayı ısıtımıyor ki, bu odayı ısıtıyor. elinizi radyatörün üstüne koyduğunuzda sıcak havanın çıkışını çok güzel hissediyorsunuz.özellikle 3. kademede küçük hafif bir kağıt parçasını radyatörün üstüne koyun havada tutar. Isıtıyor odayı. benim oturduğum oda 20m2 civarında. ısıtıyor gayet. gerçi ben antalya da yım ama kışın özellikle gecleri burada da soğuk oluyor. bazen 2-3 derecelere indiği oluyor havanın. ısıtıyor yani. geçen senelerde diğer ısıtıcılardan kullandım, her kış nasıl ısınacağım diye düşünürdüm. bu sene düşünmüyorum. hava soğuyunca getiip çalıştıracağım delongi trd 1025 i :)
  • http://www.hepsiburada.com/liste/flavel-flv-11-fts-fanli-timerli-11-dilim-yagli-radyator/productDetails.aspx?productId=evflaflv11fts&categoryId=17111

http://www.hepsiburada.com/liste/fakir-rf-11-turbo-2500-watt-11-dilim-fanli-yagli-radyator/productDetails.aspx?productId=evfakrf11&categoryId=17111

http://www.hepsiburada.com/liste/delonghi-kh-771225-cw-12-dilim-yagli-radyator/productDetails.aspx?productId=evdelkh771225&categoryId=17111

17 m2 oda, günde ortalama 3-4 saat çalışacak yağlı radyatör bakınıyordum, yukarıdaki üçü arasında kaldım. Flavel FLV 11 FTS Fanlı olan üç aşağı beş yukarı aynı özelliklere sahip ve Arçelik servis garantisi altında olup niye diğerlerine göre daha ucuz onu çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

arkadaşlar termostat sürekli kapatıyor max. da çalışıyor ama kademeyi biraz düşürünce kapanıyor sonra tekrar çalışıyor 2 dk geçiyor yine kapanıyor. tam olarak ne ayar yapmamız lazım
    fakir rf11

cevap yokmu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupidx

UFo odayı ısıtımıyor ki, bu odayı ısıtıyor. elinizi radyatörün üstüne koyduğunuzda sıcak havanın çıkışını çok güzel hissediyorsunuz.özellikle 3. kademede küçük hafif bir kağıt parçasını radyatörün üstüne koyun havada tutar. Isıtıyor odayı. benim oturduğum oda 20m2 civarında. ısıtıyor gayet. gerçi ben antalya da yım ama kışın özellikle gecleri burada da soğuk oluyor. bazen 2-3 derecelere indiği oluyor havanın. ısıtıyor yani. geçen senelerde diğer ısıtıcılardan kullandım, her kış nasıl ısınacağım diye düşünürdüm. bu sene düşünmüyorum. hava soğuyunca getiip çalıştıracağım delongi trd 1025 i :)

trd 1025 fanlı mı ? koçtaşa baktım fanlı yazıyor ama kimiside fan yok diyor

• 20-25 metrakare odada ufo ile 6 sene cok guzel isindim, simdi bebek odasi icin yagli radyator almak istiyorum. o da 10-12 metrekare
    Delonghi TRD-1025 Dragon 10 Dilim Yağlı Radyatör bu cok fazla tavsiye edilmis. acaba alirsam pisman olur muyum?
  • 10-12 metre kare odayı çok güzel ısıtır. hemde 1. derecede çalıştırarak ısıtır. o da daha az elektrik tüketimi olur. 1. kademe 900 watt tı galiba, 2. kademe 1500. 3.kademe 2000 watt mıydı. tam hatırlamıyorum. antalyada havalar daha tam soğumadı,çıkarmadım cihazı daha =)
    delongi trd 1025 ideal olur o odaya. Vento modelide olabilir. oda küçük, vento birkaç petek daha küçük. fiyat olarakta 40-50 daha hesaplı olması gerek.ama siz genede dragon3 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

quote:

)

fan yok trd 1025 de. gerekte yok. bu ürünün özelliği gereği,petekler arasında baca etkisi yaratılmış, ve hava direk yukraıya veriliyor. sanki fan varmışcasına yukarıya doğru bir hava akımı var. Fan anca gürültü çıkarır,başkada bir işe yaramaz. Koçtaş ta ürün varsa orda gidip çalıştırın. tavsiyem.
  • merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce delonghi dragon3 trd 1025 aldım. 20m2 lik odayı fazlasıyla ısıtıyor fakat 1 haftadır kullanmama rağmen koku çıkarmaya devam ediyor inşallah hep böyle devam etmez..
  • slm arkadaşlar Delonghi trd 1025 kullanıcıları arasında katıldım ben de, iki gün önce hepsiburada.com dan 279 tl ye siparişi verdim yaknda elime ulaşır. forumdaki tavsiyeler üzerine aldım bu ürünü, pişman olmayacağıma inanıyorum umarım öyle olur :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

quote:

)

fan yok trd 1025 de. gerekte yok. bu ürünün özelliği gereği,petekler arasında baca etkisi yaratılmış, ve hava direk yukraıya veriliyor. sanki fan varmışcasına yukarıya doğru bir hava akımı var. Fan anca gürültü çıkarır,başkada bir işe yaramaz. Koçtaş ta ürün varsa orda gidip çalıştırın. tavsiyem.

Cevap için çok teşekkür ederim.
    Şimdiii sıra geldi karar aşamasına :)
    Vento 12 dilimli ve trd 1025 arasında kaldım.

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10147374

Vento-900-1600-2500

trd 1025- 1100-1400-2500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 17 Kasım 2012; 12:24:05 >

• bende geçen sene ikisi arasında kalmıştım. sonra servisini aradım, delongi istanbulu, ordaki eleman Dragon serisini tavsiye etti. ben ikisini de gördüm çalıştırdım. ben dragonu almıştım. Koçtaşta varsa gidin bakın bir kere. ben bu sene geçerken bakmıştım, sanki dragon 3 ün digital göstergeli ısı ayarlısı vardı. bu ürün yurt dışında satılıyordu geçen sene, türkiye de yoktu. bakın derim.
  • Birde bunlar var. bilgisi olan varmı, bugün baktım içi boş sadece rezistans teller var, kıvrım kıvrım. 2 kademesi var diye hatırlıyorum. Yağlı radyatörlerde rezistans sonra yağ, sonra gövde ısınıp ortamı ısıtacaksa bunda ise direkt olarak teller ısınıp sıcaklığı veriyor, daha iyi değil mi???

ROWENTA CO 3030 VECTISSIMO ISITICI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 18 Kasım 2012; 20:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falan48

merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce delonghi dragon3 trd 1025 aldım. 20m2 lik odayı fazlasıyla ısıtıyor fakat 1 haftadır kullanmama rağmen koku çıkarmaya devam ediyor inşallah hep böyle devam etmez..

hocam nerede yasiyorsun binanın yalıtımı nasil, birinci kademede iyi isitiyor mı? ben de 12 metrekare oda icin almak istiyorum, soguk bir yerde yasiyorum nispeten yalıtım da iyi sayilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: falan48

merhaba arkadaşlar ben 1 hafta önce delonghi dragon3 trd 1025 aldım. 20m2 lik odayı fazlasıyla ısıtıyor fakat 1 haftadır kullanmama rağmen koku çıkarmaya devam ediyor inşallah hep böyle devam etmez..

hocam nerede yasiyorsun binanın yalıtımı nasil, birinci kademede iyi isitiyor mı? ben de 12 metrekare oda icin almak istiyorum, soguk bir yerde yasiyorum nispeten yalıtım da iyi sayilir.

Hocam ben bu ürünü geceleri sıcaklık 0 dereceye düşen bir ilde kullanıyorum. 3. kademeyi kullanıyorum. O da 25m2 büyüklüğünde. Binanın yalıtımı iyi değil fakat gayet güzel ısıtıyor.
  • Seramik ısıtıcılarla ilgili bilgisi olan var mı ? Isıtma performansı olarak yağlı radyatörler ile aynı işi görür mü?
    http://www.bimeks.com.tr/urun/125230/delonghi-tch8093-isitici.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 19 Kasım 2012; 17:17:44 >
  • Delonghi TRD-1025 Dragon 10 Dilim buradaki yorumlara guvenerek bir tane siparis verdim artik gelince yazarim ayrintisini.
  • Bu radyatörler 30 sene öncede çok iyi ısıtıyordu şimdide ısıtması lazım teknoloji geri gitmedi ise, tabii ona görede elektrik çekecek.
  • dragon ve vento yu denedim. güzel ısıtıyorlar, dragon daha iyi geldi bana. Genelde 3. kademede yani en üst kademede çalıştırdım.
    Bu da galiba 2500 watt eder, sarfiyat yüksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 21 Kasım 2012; 19:33:37 >
  • özellikle delongi dragon veya vento kullananlar günde ortalama kaç saate karşılık aylık elektrik fatura giderlerini paylaşabilirler mi?
  • gecen kış 1800 watt ufo kullandim sabahtan yatana kadar acikti termostatta. en fazla 150 lira fatura odedim. yağlı radyotor de ayni mantikta calissan 150- 200 benim icin normal faturada.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.