Şimdi Ara

Elektrikli Zımpara Mak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde bi takım ahşap ve metal yüzeyleri boyamam gerekiyor boyamak içinde zımparalamam lazım fakat elle zımparalamak tam bir işkence çok zor oluyor.Marangoz w.s ye yaptırtmak istemiyorum kendim yapıp zaman geçirmek istiyorum.Bende Elektrikli zımpara mak. almak istedim titreşimli zımpara makineleri var 300 tl felan onları değilde ben şu aşağıdaki tarz bişi alıcam aşağıdaki linklerdeki aletlerle zımpara yapabilirmiyim ???
    http://www.hepsiburada.com/Liste/einhell-rt-ag-115-avuc-taslama-01004430550/ProductDetails.aspx?productId=hreinhlrtag115&categoryId=13003109
    http://www.hepsiburada.com/Liste/attlas-att-115-taslama/ProductDetails.aspx?productId=hrattlasatt115&categoryId=13003109

• Linktekiler avuç taşlama yani piyasa adıyla canavar.Flap disk takarsan zımpara işide görür ama hassas iş yapamazsın.Bu makineler yüksek hızda döner kullanımı amatörler için biraz sakıncalıdır bilginiz olsun.

Bu arada eınhell markasının kırıcı delici breyzini ve şarjlı tornovidasını kullandım memnun kaldım problemsiz çalışan bir ürün.
  • Maalesef bu aletlerle olmaz.
  • 300TL ver ustasına çift kat boya atsın sen de uğraşmazsın.
  • Çözümü basit. Koçtaşa - Bauhausa - Tekzene - Pratiker e git. Zımpara kağıtlarının olduğu bölümde zımpara kağıtlarını takıp elde zımpara yapmak için kayık şeklinde aparatlar var. Boyacılar onu kullanıyorlar...8- 10 Lira.. Onlardan alırsan istediğin zımpara kağıdını ona takıp elde çok rahat kendin yaparsın...Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 1 Şubat 2011; 10:03:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Çözümü basit. Koçtaşa - Bauhausa - Tekzene - Pratiker e git. Zımpara kağıtlarının olduğu bölümde zımpara kağıtlarını takıp elde zımpara yapmak için kayık şeklinde aparatlar var. Boyacılar onu kullanıyorlar...8- 10 Lira.. Onlardan alırsan istediğin zımpara kağıdını ona takıp elde çok rahat kendin yaparsın...Kolay gelsin..

Anladım. ben zımpara kağıdını elime alıp direk yapıyoduk parmaklar agrıyor bi süre sonra sıkıntılı oluyor.
    +titreşimli zımpara makinalarına ne dersiniz ? onda detay zımpara yapabilirmiyim köşelere ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • el tipi zımpara takozu nasıl ?

şu var;

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-el-aleti-zimpara-oyma-eltu-tools-ithal-el-tipi-zimpara-takozu-34088593/detay

ben şu alttaki linkten aldım ist. perpa'dan, aynı gün kargoya verdiler, faturalı bir şekilde geldi, plastik bir şey amatör kullanım için işe yarıyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-elle-zimpara-yapmak-icin-mandalli-zimpara-takozu-39954547/detay?

• titreşimli zımpara mak. aldım tavsiyeleriniz için sağolun.
  • yuvarlak zımpara mı dikdörtgen zımpara mı mantıklı, köyde 50 tl ye aldıgım ütü seklınde zımpara var parke ve kapılarda bu zımpara ısımı görur mu yoksa 200 tl lık bır makına alayım mı ?

Elektrikli Zımpara Mak.
  • Sizin işinizi görecek şu tarz makinalar bir bakın isterseniz. LİNK.
    Biz bu makinaların havalı profesyonel olanlarını iş yerinde kullanıyoruz çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfcasting

Sizin işinizi görecek şu tarz makinalar bir bakın isterseniz. LİNK.
    Biz bu makinaların havalı profesyonel olanlarını iş yerinde kullanıyoruz çok başarılı.

tank olan modeller mı yoksa böyle yuvarlak olan modeller mı daha kullanıslı, parke ve kapılarda, elımde ucuz bır utu zımpara var...

• mavifatih M kullanıcısına yanıt
    Odaların parkeleri gibi yerlerde, çok geniş düz satıhlarda kullanacaksanız, tank model büyük titreşimler tahminim daha iyidir.
    dar alan, kavisli girdaplı yerler için dairesel titreşimler daha iyidir. yani yapacağınız işe, kullanacağınız yere göre seçenekler değişiyor.
  • Tank olan modelden sıparıs verdım elimde ütü olan ucuz bır model var o şekilde iş göreceğim, zımpara olarak dusunursek onlarda 20 tl fılan zımparalar ço cabuk bıter mi ? parke ve kapı zımparalıyacagım
  • Hayırlısı olsun güle güle kullanınız.
  • Ben de bir şey sormak istiyorum. Vitray çalışması yapacağım. Yalnız şekilli kestiğim cam parçalarının kenarlarını törpülemek istiyorum. Elle uğraşmaktansa bir zımpara makinesiyle bu işi görebilir miyim? Cam parçaları el büyüklüğünde olacak. Amaç kesilmiş camın kenarları eli kesmesin ve kenaları mümkün olduğunda törpüleyebilsin. Marka tavsiyesi ve nasıl bir uç kullanmam gerekli. Bilgilerinizi ve paylaşımlarını bekliyorum arkadaşlar...
  • Amatör olarak ev önünde il yapıyorum. Dairesel zımpara makinesi almak istiyorum. Hangi marka yada model önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.