Şimdi Ara

ELEKTRİKTEN ANLAYAN BİRİSİ ACİL YARDIM(PRİZLE ALAKALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ ODAMDA 1 TANE PRİZ VAR VE 6LI COGALTICI VAR 3 TANE LAPTOP BI TANEDE MODEMİ TAKICAZ SIKINTI OLUR MU PRİZ KALDIRIR MI 3 TANE LAPTOPLA 1 MODEMI ?

• Benim kac tane cihaz taktigimi soylesem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya usta yanls anlasılmasnda laptoplar baya degerlı laptoplar daha yenı alındıgı ıcın ustune tıtrıyorum sıkıntı olmaz dıyosun yani
  • şu an kullandığım pc için 3 tane(kasa,monitör,hoparlör)+laptop+telefon+modem+tv+uydu alıcı = 8 tane fiş takılı hiç sorun yok.hatta 6lı yetmediği için 3lü prizi dandik bi kabloyla ben bağladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgurkanKiziltepe

ya usta yanls anlasılmasnda laptoplar baya degerlı laptoplar daha yenı alındıgı ıcın ustune tıtrıyorum sıkıntı olmaz dıyosun yani

benim prizde suan monitör kasa sarj aleti ses sistemi switch access point ve ne oldugunu bilmediğim bi adaptör var bu ne lan?
  • ev eski mi? 3 laptopdan bişe olmaz ama sıva altından gelen kabloyu kontrol etmen lazım eğer başka bişe takacaksanız kette cart curt en az 2.5mm^2 olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

ev eski mi? 3 laptopdan bişe olmaz ama sıva altından gelen kabloyu kontrol etmen lazım eğer başka bişe takacaksanız kette cart curt en az 2.5mm^2 olması lazım

o zaman ben duvarı delip kablo döşemelerini kontrol edicem :D :D
  • quote:

quote:

ev eski mi? 3 laptopdan bişe olmaz ama sıva altından gelen kabloyu kontrol etmen lazım eğer başka bişe takacaksanız kette cart curt en az 2.5mm^2 olması lazım

3 laptopdan bişe olmaz
  • quote:

quote:

3 laptop adaptoru 300 watt gerekir toplamda yani 1 utu den daha az guce ihtiyac duyar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.