Şimdi Ara

elektrk elektronıkmı harıta muh mıı??LÜTFN YARDMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhzl -- 3 Ağustos 2012; 22:09:59 >

• Okurum diyorsan tabi ki elektrik
  • ama eğer hemen iş bulacam diyorsan harita mühendisi .... üstelik devlete girmek baya basit
  • ck krrsız kaldım arkdslr okumya deger elktrk iş olrk harıta gbi ama krrsızım dşünclrnzi esrgmyn ltfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhzl -- 3 Ağustos 2012; 22:04:54 >
  • bu iksnde lsstye yznlr hngsne önclk verdler?
  • harita da devlete girmesi gerçekten kolay..özelde de fena değil diyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

harita da devlete girmesi gerçekten kolay..özelde de fena değil diyorlar..

benim bildiğim haritada 35 alınca kpss de oluyo.ama eem de 90 alman lazım ..

not:ben böyle biliyorum yanlış olabilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iş olnklrı,maaşi fln nsl acba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muammed

quote:

kpss 35 ve atanmak şakacı 78 civari ve her gecen sene artıyor :) bir harita muhendisi olarak kesinlikle bir sirkette ust konunlara yukselemezsin hep ara eleman olarak kalırsın ama elektrik elektronik in onu acık haritacının kazandıgı parayı da kazanırsın ustelik yukselme durumunda olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoneto85

quote:

quote:

kpss 35 ve atanmak şakacı 78 civari ve her gecen sene artıyor :) bir harita muhendisi olarak kesinlikle bir sirkette ust konunlara yukselemezsin hep ara eleman olarak kalırsın ama elektrik elektronik in onu acık haritacının kazandıgı parayı da kazanırsın ustelik yukselme durumunda olur

öylemi diysun.maaşı ortlma ne kdr pki

• quote:

Orijinalden alıntı: metoneto85

quote:

quote:

şuan ben davutpaşa da oturuyom yukarda abiler var nerdeyse alayı harita müh. hepsi de bu bölümü şiddetle öneriyoo..

• her an yerleri değisecek=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhzl

her an yerleri değisecek=)

? sebep?
  • quote:

quote:

? sebep?

terch listemdki yerleri 1 saat ble klmamıs olsada=)haritaa ağr basıyo snki kpss korkuttu
  • quote:

quote:

quote:

? sebep?

terch listemdki yerleri 1 saat ble klmamıs olsada=)haritaa ağr basıyo snki kpss korkuttu

açıkçası sana biş. dicem sen bunu devlete kolay girecem diye seçme .biliyorsun ki bu işi 40 yıl yapacaksın..sonra pişman olma..ama severek seçtim diyorsan hayırlı olsun ..iş konusunda sıkıntı çekmezsin

• harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama rahat rahat geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

kendi evimiz arabamız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReeTMiC -- 3 Ağustos 2012; 23:10:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

yok ktü
  • quote:

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama rahat rahat geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

yıldız teknik de iyidir...
  • quote:

quote:

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama rahat rahat geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

yıldız teknik de iyidir...

:D harita mühendisliği dendiği zmn en cok bu iki üniversite karşılaştırılıyor ztn

babm işi gereği yıldız teknikten mezun arakadaşalara da sahip üniversite ortamında edinmiş olduğu itülü arkadaşlara da ve kendisinin görüşü şöyle:

yıldız teknikten mezun olanlar daha pratik ama kısa vadeli çözüm bulmaya yatkın insanlar oluyorlar
    itülülerse pratik olmasa da daha uzun vadeli çözümlerde etkililer

:D ben bilmiyorum ne kadar doğru sonuçta arkadaşlar benim değil onun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.