Şimdi Ara

elektrk elektronıkmı harıta muh mıı??LÜTFN YARDMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

quote:

Orijinalden alıntı: muammed

quote:

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama rahat rahat geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

kendi evimiz arabamız var

yıldız teknik de iyidir...

:D harita mühendisliği dendiği zmn en cok bu iki üniversite karşılaştırılıyor ztn

babm işi gereği yıldız teknikten mezun arakadaşalara da sahip üniversite ortamında edinmiş olduğu itülü arkadaşlara da ve kendisinin görüşü şöyle:

yıldız teknikten mezun olanlar daha pratik ama kısa vadeli çözüm bulmaya yatkın insanlar oluyorlar
    itülülerse pratik olmasa da daha uzun vadeli çözümlerde etkililer

:D ben bilmiyorum ne kadar doğru sonuçta arkadaşlar benim değil onun

yav işte benim puanım yıldızda 2.öğreime tutuyodu ama ne yalan söylim .bu bölümü sadece kolay iş buluyorsun diye seçmiştim .ama sonra düşündüm taşındım . sevdiğim bölümü yazmaya karar verdim.. inş. pişman olmam.. :

• quote:

quote:

quote:

quote:

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama rahat rahat geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

:D harita mühendisliği dendiği zmn en cok bu iki üniversite karşılaştırılıyor ztn

babm işi gereği yıldız teknikten mezun arakadaşalara da sahip üniversite ortamında edinmiş olduğu itülü arkadaşlara da ve kendisinin görüşü şöyle:

yıldız teknikten mezun olanlar daha pratik ama kısa vadeli çözüm bulmaya yatkın insanlar oluyorlar

yav işte benim puanım yıldızda 2.öğreime tutuyodu ama ne yalan söylim .bu bölümü sadece kolay iş buluyorsun diye seçmiştim .ama sonra düşündüm taşındım . sevdiğim bölümü yazmaya karar verdim.. inş. pişman olmam.. :

inş pişman olmazsın
    hangi bölüm yazdın merk ettim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

inş pişman olmazsın
    hangi bölüm yazdın merk ettim

eem (açıkçası dayıma özendim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muammed -- 3 Ağustos 2012; 23:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hhzl

quote:

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

yok ktü

ben kesin bir şey söylemek istemiyorum ktü de olur ama iş+para olarak itü de okumuş birisinden farklı bir imkanın mı olur yoksa aynı imkanları yakalarmsın bilmiyorum sadece sana durmumuzu anlattım
  • quote:

quote:

quote:

harita itü falan tutyorsa tavsiyemdir :) babam itüden mezun da :D toplam 5 kardeşiz ama geçiniyoruz yani sen 7 kişilik bir aile kurmazsın buyuk ihtimalle o yzden sıkıntı olmaz gelecekte

yok ktü

ben kesin bir şey söylemek istemiyorum ktü de olur ama iş+para olarak itü de okumuş birisinden farklı bir imkanın mı olur yoksa aynı imkanları yakalarmsın bilmiyorum sadece sana durmumuzu anlattım

http://forum.donanimhaber.com/m_50925631/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50925631

kardeş bak buna yardımcı olur inş. çabuk bak yarım saat kaldı..

• Arkadaslar ben hazırlık sınıfında haritacılar ile birlikte okudum bu sektorde is war ama kesinlikle yuksek maas alamazsın yuksek dediysem 3000 bile.Santiye sartlarında calısmak zordur belki de sehirden cook uzakta bi barak insaatında ayların belki de nir kac yılın gececek. ozel de calısan ne kadar arkadasın warsa harita muh hepsi de kpss ile dewlete yerlesmeye calısıyor. haritada ozel de is var fakat uzren su anda yeni mezun 1500 ve cok da ileri gitmiyor ustelik de ne kadar ileri duzeyde olursanız olun bir ozel sirkettr yuksek maas alamazsınız cunku sizi bir haritacı olarak project meneger vs gibi yuksek konumlara getirmezler siz muhendislerin ara elemanı olursunuz. fakara elektrik elektronik de durum boyle deim ozel de hem haritacı kadar para alırsınız hem de yukselme ihtimaliniz olur. Devlette ise kurumlara gore maaslar cok az deissede ne muhendisi olursanız olun maaslar aynı sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoneto85

Arkadaslar ben hazırlık sınıfında haritacılar ile birlikte okudum bu sektorde is war ama kesinlikle yuksek maas alamazsın yuksek dediysem 3000 bile.Santiye sartlarında calısmak zordur belki de sehirden cook uzakta bi barak insaatında ayların belki de nir kac yılın gececek. ozel de calısan ne kadar arkadasın warsa harita muh hepsi de kpss ile dewlete yerlesmeye calısıyor. haritada ozel de is var fakat uzren su anda yeni mezun 1500 ve cok da ileri gitmiyor ustelik de ne kadar ileri duzeyde olursanız olun bir ozel sirkettr yuksek maas alamazsınız cunku sizi bir haritacı olarak project meneger vs gibi yuksek konumlara getirmezler siz muhendislerin ara elemanı olursunuz. fakara elektrik elektronik de durum boyle deim ozel de hem haritacı kadar para alırsınız hem de yukselme ihtimaliniz olur. Devlette ise kurumlara gore maaslar cok az deissede ne muhendisi olursanız olun maaslar aynı sayılır

benim eniştemin arkadaşının hiç birşeyi yoktu .bunu okudu .2 tane dublex aldı.

o dediğin senin kendini geliştirmene ve stajını nerde yaptığına bakıyorr...

hee bide şans faktörü çok önemli!!!

• quote:

quote:

Arkadaslar ben hazırlık sınıfında haritacılar ile birlikte okudum bu sektorde is war ama kesinlikle yuksek maas alamazsın yuksek dediysem 3000 bile.Santiye sartlarında calısmak zordur belki de sehirden cook uzakta bi barak insaatında ayların belki de nir kac yılın gececek. ozel de calısan ne kadar arkadasın warsa harita muh hepsi de kpss ile dewlete yerlesmeye calısıyor. haritada ozel de is var fakat uzren su anda yeni mezun 1500 ve cok da ileri gitmiyor ustelik de ne kadar ileri duzeyde olursanız olun bir ozel sirkettr yuksek maas alamazsınız cunku sizi bir haritacı olarak project meneger vs gibi yuksek konumlara getirmezler siz muhendislerin ara elemanı olursunuz. fakara elektrik elektronik de durum boyle deim ozel de hem haritacı kadar para alırsınız hem de yukselme ihtimaliniz olur. Devlette ise kurumlara gore maaslar cok az deissede ne muhendisi olursanız olun maaslar aynı sayılır

Tabi ki de sans faktoru elektrik elektronik okuyup da samsung a cio olup dubkex ev degil dubleks ada da alabilirsin nasıl oluyorsa artık :)) ben genel olarak yorum yaptım istisnalar kaideyi bozmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tabi ki de sans faktoru elektrik elektronik okuyup da samsung a cio olup dubkex ev degil dubleks ada da alabilirsin nasıl oluyorsa artık :)) ben genel olarak yorum yaptım istisnalar kaideyi bozmaz

• yha phence elktrq elktrnq dha ii ama tham philemicm yhani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 3 Ağustos 2012; 23:56:04 >
  • quote:

szce?

naptın kararını verdin mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.