Şimdi Ara

ELEKTRO AKUSTIK GITAR ONERISI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 800 tlyi geçmeyecek bir elektro akustik gitar tavsiyesi istiyorum.Profesyonel olmak sahnede çalmak gibi bir niyetim yok.Hobi olsun diye kendi çapimda calacagim.

Daha önce hic gitar calmadim.Zerre bilgim yok gitar hakkında, amfi jak girişi gibi şeyler de varmış ne ise yaradiklarini bilmiyorum.Ama amfiyi ileride alırım gerekirse.Şimdi sadece ogrenmek istiyorum.Kucuklukten beri hevesim vardi da para yok işte.

İnternetten mydukkan sitesinden siparis etmeyi dusunuyorum.Rock müzik tarzı bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seninle aynı durumdayım. O civarlarda bütcem var. Ben akustik gitar istiyorum. Farkları nedir tam olarak emin değilim. Birkaç haftadır bir sürü gitar modeline bakıyorum. Elektro akustik için şu güzel olabilir.https://youtu.be/Hw4KNU6Mgpg bu arada hangi şehirdesin ve yaşın kaç?

• Elektro akustik alma o fiyata ölü alırsın ama illaki elektro dersen cort ad serilerine bak bir usta biraz daha arttirirsan fender cd60 ce vs.

• Raymond MRE3BK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeCuRiTy TM -- 6 Ağustos 2018; 5:35:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibanez aeg 10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YABANCI MUZIK HAREKETLI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.