grgr121ex cortm200 fln bunlar beğendiğim gitar lar fakat ya tremolo kolu var yada h-h li bunlar biraz daha h-s-s li gitar önerirmisiniz
daha önce hiç gitarla bir ilgim olmadı özelden olur normalden olu bana gitarı öğrenebiliceğim internet siteleri gönderirmisiniz
Bir ilginiz olmamış neden H-S-S'li bir gitar arıyorsunuz.?Bildiğim H-S-S pek nadir bulunur. ya H-S-H'dir ya da H-H
biliyom metaL ÇALCAKTIM İLK AMA CLEAN TONLARI PEK İYİ OLMADIĞI İÇİN HSS ÇALCAM H OLMASININ SEBEBİ ARADA AĞIR TONLU MELODİLER ÇIKARTCAM
quote:
Orijinalden alıntı: Orginal
biliyom metaL ÇALCAKTIM İLK AMA CLEAN TONLARI PEK İYİ OLMADIĞI İÇİN HSS ÇALCAM H OLMASININ SEBEBİ ARADA AĞIR TONLU MELODİLER ÇIKARTCAM
Benim gitarım HH ama clean tonuda distortion tonuda fiyatına göre gayet iyi.Sizin verdiğiniz fiyat aralığında manyetikler fark etmez..
Bayılıyorum şöyle konulara ya.
O kadar büyütme gözünde o aralıkta tona manyetik biçiminin hiçbir etkisi yok çok güçlü bi amfin yoksa. O kadar paran varsa git hoşuna giden tipini beğendiğin gitarı al zaten sana sert(ağır) tonu gitar vermez, amfi ve pedal verir..
quote:
Orijinalden alıntı: pLaYn0w
O kadar büyütme gözünde o aralıkta tona manyetik biçiminin hiçbir etkisi yok çok güçlü bi amfin yoksa. O kadar paran varsa git hoşuna giden tipini beğendiğin gitarı al zaten sana sert(ağır) tonu gitar vermez, amfi ve pedal verir..
Hadi canım bak sen
H S S alma pisman olursun. Ben Washburn x10 kullaniyordum. x12ye terfi ettim ve gayet memnunum sana tavsiyem ya x12 yada cort m200 ha illede hss isterim dersen x11 alabilirsin fakat tremolosu var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme