Şimdi Ara

Elektro gitar alcağım bi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Punk, grunge tür müzik çalmak istiyorum 1000 liram var amfi ve gitar önerirmisiniz
    squier bullet strat veya cort x2 düşünüyorum ne dersiniz ?
    Edit:Gitar için 1000 tl ye çıkabilirim yeterli parayı toplamış olurum o zamana gitar ve amfi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaralibaykusN -- 14 Aralık 2014; 16:20:19 >

• bu senin sanırım ik gitarın olacak al istersen fşyatı baya uygun ama diyosan ki maddi çok bi sorunum yok 1000 liraya daha iyi gitar amfi kombinasyonları olabilir.
  • BlackStar13 B kullanıcısına yanıt
    İlk elektro gitarım olacak 5 6 senedir klasik çalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralibaykusN

İlk elektro gitarım olacak 5 6 senedir klasik çalıyorum
    Bence o zaman o gitarı alma kesmez :D
    Ne önerirsin peki ?
  • Klasik gitarla uzun süre uğraşmışsın eğer ki Bach,Tarrega,Mertz... Gibi bestecilerin eserlerini calabilecek seviyedeysen ve belli bir armoni bilgin varsa limitini biraz daha arttirip daha güzel bir gitar almani öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camorra

Klasik gitarla uzun süre uğraşmışsın eğer ki Bach,Tarrega,Mertz... Gibi bestecilerin eserlerini calabilecek seviyedeysen ve belli bir armoni bilgin varsa limitini biraz daha arttirip daha güzel bir gitar almani öneririm.
    Dostum yanlış anlama satış yapmaya çalışmıyorum şöyle bi gitar satıyorum ben çok da güzel

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/ibanez-kore-rgt42dx-ipt-satriani-mo-joe-mnyetik-137254492 nakit fiyatı daha uygun

gerçekten yardımcı olamk isterim bunu al diye söylemiyorum ama 5 yıldır çalıyosan ve belli bi seviyenin üstündeysen bu sattığım ayarında bişiy seni baya götürür. Sıfır istiyosan seçeneler var tabi birz daha alt gitarlar olur ama çalınır yine mesela bir arkadaşımda var LTD m-50 uygun fiyatlı sıfır oalrak araştır aklına yatan bi mağazada dene derim, fena da değil ama tabi benim iba nın yerini tutmaz ama sıfır düşünürsen onu al yada 1000 liraya biraz zorla yine ikinci el düşünürsen fender strat satanalr var o da güzel bir seçenek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 5 Aralık 2014; 23:40:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Bu akustik gitar nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    LTD düşünmüştüm ama punk grunge tür müzik için pek uygun olmadığını düşünmüştü yanılıyormuyum ?
  • quote:

LTD düşünmüştüm ama punk grunge tür müzik için pek uygun olmadığını düşünmüştü yanılıyormuyum ?

Yanılmıyorsun da şöyle bişiy var yani alacağın bullet strat la hiç olmaz o iş. m-50 gitar güzel evet biraz sert gibi gözükebilir ama squier hiç tatmin etmiyecek. Sıfır alacaksan eli yüzü düzgün sayılır o gitarın ama arar bulurum deneriz vs diyosan tabi ikinci el temiz bir fender strat alman iyi olur yada tele de olabilir daha uygun.

Yani ben alacağın punk grunge tonlarının gitarla doğrudan bağlantılı oalcağını düşnmüyorum. Sonuçta ton alman için kullanacağın ekipmanlar sounda büyük ölçüde etkili olacak. Squier bullet strat bence kesmez seni. ama fiyatı uygun sen 1000 tl dediğin için ltd yi önerdim yoksa bencede düşük bütcen varsa al bullet strat Cort a hiç girmiyorum bile alırsın Cort olursun cort diye bir kanı var :D

Edit: Değinmeyi unuttum bu gitarı bulman biraz zor ama squier den çok daha iyi bir seçin olacaktır benim bir arkadaşımda vardı istediğin tip bir şey bu hemde görece daha rahat bir tuşesi vardı.

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=768&gid=314#.VINQh3v4ZS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackStar13 -- 6 Aralık 2014; 21:07:51 >

Kararım ltd m50 den yana heralde
  • Squier affinity al daha iyidir Bullete göre. Amfi olarak line6 15 w alabilirsin.

• Pena kullanmadıysan pena kullanmaya alışman lazım, amfi için 500 ün altına fazla inme gitar nasılsa değiştirilir ama kötü bir amfi direk çöp oluyor ileride.

• deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Penayla Akor çalmışlığım var pena sıkıntım olmaz.
  • quote:

Penayla Akor çalmışlığım var pena sıkıntım olmaz.
    Sana Jay Turser öneririm, cort x2 yerine tercihimdir.

http://www.mydukkan.com/urunler.asp?gid=3631
  • 1 milyara yakın bütceyle jay turser almak gibi bi hata yapma sakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

1 milyara yakın bütceyle jay turser almak gibi bi hata yapma sakın

"400 TL" gibi bir bütçe içinde öneri yaptığımızı göz önünde bulundurmayı unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKarka

quote:

1 milyara yakın bütceyle jay turser almak gibi bi hata yapma sakın

"400 TL" gibi bir bütçe içinde öneri yaptığımızı göz önünde bulundurmayı unutmayalım.

Alıntıları Göster
    ibanez rg1550 alabilirsin yada meksika strat

• Punk, grunge tür müzik çalmak istiyorum 1000 liram var amfi ve gitar önerirmisiniz

??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Punk, grunge tür müzik çalmak istiyorum 1000 liram var amfi ve gitar önerirmisiniz

??
    Bence Squier telecaster al veya Strat al amfide line6 iv 15w yada başka bir amfi alırsın işi 1000tl geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicovrobi

Bence Squier telecaster al veya Strat al amfide line6 iv 15w yada başka bir amfi alırsın işi 1000tl geçmez

Alıntıları Göster
    Ibanez RG350MZ-YE ve RG350DXZ-WH bu ikisinede bakmanı tavsiye ederim, sıfırları 1300 tl civarında ama 2.el bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.