Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR ALICAM NE DERTLİ İŞMİŞ ARKADAŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5senedir klasik ve 3senedir akustik gitar çalıyorum artık sıktı solo atmak istiyorum olmuyor.Geçenlerde bi arkadaşın elektro gitarını çaldım çok hoşuma gitti bi elektro almakta karar kıldım.Ama araştırmaya başladım bi baktım kiminin sesi güzel değil kiminin teli kalın kiminin sapı eğiliyo diyolar onun dışında amfi pedal olayı var onlarda marka marka çok fark ediyomuş,şimdi olay şöyle ki;benim 400 tl butcem var sadece gitar için amfi ve pedalı daha sonra alıcam,sizce 400 liraya baslangic-orta bi gitar alanilirmiyim?pedalla fade to black in introsubu calabilirmiyim mesela?cort x2 ne kadardir?şimdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokmu bilgisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga gelip buraya , şu şarkının introsunu , bu şarkının şusunu çalabilir miyim diye sormayın yav , ayır bi 550 600 2.el güzel bişey bulursun.
  • Forumda veya google'da küçük çaplı bir araştırma yaparsanız aradığınız her sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Yardım ediyim diye giriyorum fakat bir haftada aynı şeylerle ilgili 50 tane konu görünce artık aynı şeyleri yazmaktan midem bulanıyor gerçekten.Aynı paragrafları yazmaktan bota bağladım resmen.
  • valla bende cort x2 ve dandirikten bir bluesmann 15 wattlık bir amfi var fade to black in introsunu çalabiliyorum ve gayet te güzel ses çıkıyor. Ama sana şöyle diyim bir tel takımını bırakıp başka bir tel takımına geçtiğinde bile aldığın ses değişir. Bende 3-4 aylık eski markasını bilmediğim bir tel takımı vardı ses çok cırtlak geliyordu, bir luthiere götürdüm o gitara bir tel taktı tüm notaları sesleri hissetmeye başladım ve sustain tam 2 katını çıktı diyebilirim. Drive modunda değilken ince seslerde iyi sonuç alamıyordum yeni tel ile gayet verimli olmaya başladı sesler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.