Şimdi Ara

Elektro gitar amfisi önerisi (line 6 spider VI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle merhaba ben line 6 spider IV alicaktim sonradan gördümki line6 micro spider diye bir amfi var bu daha ilk amfim olucak ve amfiyi almanyadan amcama getirticem bu yüzden hafif olmasi gerekiyor sizce arasinda cok fark varmidir ? pisman olurmuyum birde aklimda roland micro cube var onunda footswich i falan yok birde prosesöre yada pesala para vermek istemiyorum en azindan simdilik cevaplar icin simdiden tesekkür ederim mesajlarinizi bekliyorum...

• Line 6 çok dijital.
    Peavey ya da roland al derim ama ikisindede footswitch yok söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Horsemen

Line 6 çok dijital.

Bunu bende duymustum ama fotswich icin gözden cikarilabilecek bir ayrinti deilmi sence ?
  • Ben çıkardım çünkü çoğu zaman distortion pedalını amfinin clean kanalında kullanıyorum clean lazım olunca dist kapanınca clean geliyor mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre775

quote:

Line 6 çok dijital.

Bunu bende duymustum ama fotswich icin gözden cikarilabilecek bir ayrinti deilmi sence ?

Peaveyde rolandda dijital amfi , line6 kadar onlarda aynı dijital sesi çıkaracaktır.Gerekli ayarları yaptığında dijital ses ortadan kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Zven Kruspe -- 3 Eylül 2013; 19:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonstatue

quote:

Orijinalden alıntı: emre775

quote:

Line 6 çok dijital.

Peaveyde rolandda dijital amfi , line6 kadar onlarda aynı dijital sesi çıkaracaktır.Gerekli ayarları yaptığında dijital ses ortadan kalkıyor.

mesela benim 25 30 yildir gitar calan tanidiklarim var soruyorum her amfi hemen hemen ayni düzeyde dijital olur dogal istiyorsan lambali alicaksin diyorlar bencede öyledir yani he ne var efect farki olur bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guitar Hero veya Rock Band Seti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.