Şimdi Ara

Elektro Gitar Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam , ki özür dilerim.

Arkadaşlar kendime electro gitar alacağım. Yalnız okul yüzünden öğlenci olduğumdan dolayı bir kursa bile gidecek vaktim olmuyor maalesef.. Evde kendi başıma internetten bakarak öğrene bilir miyim elektro gitarı? Selim Işık'ın videoları var youtubeda bölüm bölüm. Oradan izleyerek öğrenebilir miyim?

Ve aşağı yukarı ne kadar zamanda öğrenirim eğer internetten bakarsam..?

Bu arada Selim Işık haricinde izlediğiniz electro gitar hakkında yararlı videolar varsa pm atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

• hocam ben de senin gibi başladım bu işte şimdi kendime sıfır fender gitar alıp arkadaşlarla takılıyoruz baya zevkli oluyor. ders olarak selim ışık iyidir bi de youtube da bi kanal var daha doğrusu bi adam hem akor hem tab gösteriyo elektropii diye ona bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: votkalıçay

hocam ben de senin gibi başladım bu işte şimdi kendime sıfır fender gitar alıp arkadaşlarla takılıyoruz baya zevkli oluyor. ders olarak selim ışık iyidir bi de youtube da bi kanal var daha doğrusu bi adam hem akor hem tab gösteriyo elektropii diye ona bakabilirsin

Çok sağol , ben de ikinci elden alacağım para biriktiriyorum malum öğrenciyiz İbanez GRG 170DX alacağım. Selim Işık falan bakacağım sağol öneri için. Bu arada ben malesef tek takılacağım çünkü çevremde bateri gitar vs çalan olmadığından...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RGS1907

quote:

hocam ben de senin gibi başladım bu işte şimdi kendime sıfır fender gitar alıp arkadaşlarla takılıyoruz baya zevkli oluyor. ders olarak selim ışık iyidir bi de youtube da bi kanal var daha doğrusu bi adam hem akor hem tab gösteriyo elektropii diye ona bakabilirsin

Çok sağol , ben de ikinci elden alacağım para biriktiriyorum malum öğrenciyiz İbanez GRG 170DX alacağım. Selim Işık falan bakacağım sağol öneri için. Bu arada ben malesef tek takılacağım çünkü çevremde bateri gitar vs çalan olmadığından...

Anladim hocam kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Anladim hocam kolay gelsin şimdiden

Sana da
  • RGS1907 kullanıcısına yanıt
    Müzik bölümüne bakarsan orada ana konu var onu bir gözden geçir.
  • çok sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.