Herkeze merhaba. 750 TL'yi geçmiyecek (Amfi Dahil) Başlangıç seviyesinde elektro gitar arıyorum. W.A.S.P Mettalica Shinedown Anathema Scorpions dinliyorum. Bu işte çok yeniyim ve çok detay bilmiyorum. Bu konu hakkında gerçekten bilgi sahibi herkezin yardımına ihtiyacım var.Şimdiden hepinize teşekkürler..
CORT X6 önerirmisiniz? Sizce iyimi?
Jackson JS22R Dinky BLK bu gitar nasıl? Bir Allahın kulu yardımcı olsun. Yaşım 25.Daha önce hiç gitar çalmadım.Hem Hard Rock Hemde Alternatif Rock seviyorum.Gerçekten iyi ise sadece gitara bütçemi zorlayıp 700 Tl ayırabilirim.
LTD - Ibanez marka gitarlardan bakabilirsin. Uygun bi zamanımda gitarları göndereceğim. Jackson gitarlar sert tonlara sahip o yüzden hard rock ve alternatif rock dan ziyade metale kaçar tonları. Zorlayabilirsen 2. el bir epiphone studio veya standart alabilirsin.
İyiki epiphone dedin bana hiç bakmamıştım.Bi siteye video koymuşlar.Çok iyi sesi var.Biraz bütçemi aşıcam ama sanırım Epiphone Les Paul 100 Heritage Sunburst Elektro Gitar alıcam.Acaba AMERİKAN Malı mı?Bi de kol yok.Ama kaliteli bi gitar.Tavsiyen için sağol..
Epiphone gitarlar çin üretimi malesef. Ama epiphoneların kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Sadece fabrikası orada. LP 100 almanı tavsiye etmem o kadar güzel bir gitar değil belki başlangıçta sana güzel gelmiş olabilir. Çok ileri götüremeyecek bir gitar olabilir başlangıçta. 500 tl ye lp studio alabilirsin. üzerine 200 lük 250 lik bir amfi işini görücektir diye düşünüyorum. ama lp 100 e yönelmemeni tavsiye ederim bende öyle bir hata yapacaktım uyardılar :)
Çok sağol kardeşim tavsiyelerin için..
dün 2sini de çalmış biri olarak LTD VE EPIPHONE gitarları hiç beğenmedim LTD inanılmaz boğuk ses veriyordu her modelinde, epiphone da çakma gibson gibiydi kelimenin tam anlamıyla hani o kdr da fark yok çinde üretilen gibson denir ya epip için ikisini de çalın, bence aşırı fark var
Ya iyice kafam karıştı.4 gündür bakmadığım forum kalmadı.Ltd ESP'nin firması anladığım kadarıyla.Humbuckerler ESP ye ait zaten sanırım M50 ye bakıcam.Sende bana Ltd'nin 1 modelini önermiştin sanırım başlangıç için fena bir marka değil..Yinede fikirlerini yaz.Sen iyi bir kardeşimizsin.Benim için görüşün önemli.Şu an sıfır LTD M-50 BLKS'ye biraz kafam yattı..
quote:
Orijinalden alıntı: woltur58
Ya iyice kafam karıştı.4 gündür bakmadığım forum kalmadı.Ltd ESP'nin firması anladığım kadarıyla.Humbuckerler ESP ye ait zaten sanırım M50 ye bakıcam.Sende bana Ltd'nin 1 modelini önermiştin sanırım başlangıç için fena bir marka değil..Yinede fikirlerini yaz.Sen iyi bir kardeşimizsin.Benim için görüşün önemli.Şu an sıfır LTD M-50 BLKS'ye biraz kafam yattı..
Arkadaşım gitardersivideo.com sitesine kaydol konu aç orada zaten bulursun söylerler . Çok etkin bir site gitar konusunda çok iyi ustalar var forumda.
Sağol mert tavsiyen için kesin bakıcam..Çok sağol.
Önemli değil ben de ordayım . :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme