merhaba arkadaşlar.elektro çalmak istiyorum daha önce hiçbir enstürman çalmadım.sizce başarır mıyım(seneye ygs-lys var..)Duman kurban metallica gibi grupların şarkılarını çalmak istiyorum.3 ay tatilde full çalıcam.bütçem300-400 tl amfi de 10w cort amfi 100 tl..Cort x2 ile x1 arasında kaldım.çok yorum okudum ama karar veremedım.x2 ideal diyolar ama beğenmiyenler war bi yardımcı olursanız sevinirim.çok hevesliyim.2.el ibanez grg170dx temiz bulursam almalı mıyım?? acill yardım iki hafta sonra alıcam..not:duman metallica vb. gruplar çalcam.Ama öncelik dumandan yana...
yıldız seklınde elektro gitar ile takas edermısın 400 tlye almıstm gitarı hiç bir sorun vs yoktur ist içi bulusup elden takas yapalm istersen çalamadgm için takas yapıyorum klasik gitar deniyecegm birde kılıfı vs herseyı vardır kılıfı 1. kalite sert kumastandır ibanez marka kılıftır gitarda ufak tefek çizikler felan vardır ama cila ile gecer msajınızı beklıyorum bu arada 0536 911 29 43 dan veya mesajdan ulasabılırssınız.
yıldız seklınde elektro gitar satılır 230 tl yanınsa 1. kalite sert kumastan kılıfı verilecektır gitarı alana 100 tl değerinqqdeki 10 w anfiyide 45 tlye verıyorum telefon numaram 0536 911 29 43 kablo vs verılecektir fiyatta anlasırız