Çalacak çok fazla solo bilmiyorum. Çalarken zevk alabileceğim sololar tavsiye ederseniz çok sevinirim. Yorumlarınız için şimdden teşekkürler
Fade To Black'in giriş solosu, November Rain'in solosu, Master of Puppets'ın ilk solosu ve Nothing Else Matters'ın solosunu önerebilirim
quote:Orijinalden alıntı: Guest-86E5AAC5BFade To Black'in giriş solosu, November Rain'in solosu, Master of Puppets'ın ilk solosu ve Nothing Else Matters'ın solosunu önerebilirimFarewell Ballad, Sweet Child O'Mine, The Trooper bunların sololarını çalışabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: SuitforBarney Farewell Ballad, Sweet Child O'Mine, The Trooper bunların sololarını çalışabilirsin trooper zor değil mi ya diiilili dililidilili
quote:Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekimquote:Orijinalden alıntı: SuitforBarney Farewell Ballad, Sweet Child O'Mine, The Trooper bunların sololarını çalışabilirsin trooper zor değil mi ya diiilili dililidililiAlıntıları Göster stairway to heaven
quote:Orijinalden alıntı: hp2010 quote:Orijinalden alıntı: SuitforBarney Farewell Ballad, Sweet Child O'Mine, The Trooper bunların sololarını çalışabilirsin trooper zor değil mi ya diiilili dililidilili Solo tavsiye edin demiş kolay zor olsun dememiş
quote:Orijinalden alıntı: SuitforBarneyquote:Orijinalden alıntı: hp2010 quote:Orijinalden alıntı: SuitforBarney Farewell Ballad, Sweet Child O'Mine, The Trooper bunların sololarını çalışabilirsin trooper zor değil mi ya diiilili dililidilili Solo tavsiye edin demiş kolay zor olsun dememiş Alıntıları Göster sultans of swing'in ending solosu çok hoş ne kadar bas çalsamda sırf o soloyu atmak isterdim
quote:Orijinalden alıntı: A.C.B.cevaplarınız için sağolun şarkının zor veya kolay olması önemli değil.paganini 5 . kapristen başla
quote:Orijinalden alıntı: erengucluer Fade To Black'in giriş solosu, November Rain'in solosu, Master of Puppets'ın ilk solosu ve Nothing Else Matters'ın solosunu önerebilirim November Rain'i yazacaktım ama daha ilk yorumdan olay çözülmüş burada :D
quote:Orijinalden alıntı: Elsewiir sultans of swing'in ending solosu çok hoş ne kadar bas çalsamda sırf o soloyu atmak isterdim Sonunda bu forumda kaliteli müzik dinleyen birini buldum Keşke bizim gibilerden daha fazla olsa
quote:Orijinalden alıntı: Koiosquote:Orijinalden alıntı: Elsewiir sultans of swing'in ending solosu çok hoş ne kadar bas çalsamda sırf o soloyu atmak isterdim Sonunda bu forumda kaliteli müzik dinleyen birini buldum Keşke bizim gibilerden daha fazla olsa Alıntıları Göster Cem köksal - Awakened one
quote:Orijinalden alıntı: traversCem köksal - Awakened one Alıntıları Göster Kill the pain, high flyer, doctor doctor, no more tears, mr crowley..
quote:Orijinalden alıntı: ElasmosaurusKill the pain, high flyer, doctor doctor, no more tears, mr crowley..Alıntıları Göster http://www.youtube.com/watch?v=TGJOcdAGFew
quote:Orijinalden alıntı: Meurglyshttp://www.youtube.com/watch?v=TGJOcdAGFewAlıntıları Göster Yellow Ledbetter Solosu