Şimdi Ara

Elektro gitara başlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dogru yere mi konu açtim bilmiyorum(daha cok forumun oyun bölümünde dolasiyorum) ama yanlissam düzeltin,yeniyim.

şimdi geleyim konuya,arkadaslar ben başliktada belirttigim gibi elektro gitara başlamak istiyorum ama bazi sorun ve sorularim var:
    1_cogu kişiye sordum,öncelikle klasik gitara başlayip elekroyu sonramı calmaliyim?öyle bir zorunluluk yoksa ne kadar gerekli?
    2_ben solagim,bildigim kadariyla klasik solak gitarı var,elektro solak gitarı varmi?
    3_bana bir gitar önerebilirmisiniz,max450-500tl(illa max fiyat gitar sölemeniz gerekmez ),solak olayı varsa lütfen solak gitar olsun
    4_amfi olayini anlatirsaniz sevinirim,bide fiyatları verseniz uçarim
    şimdiden teşekkürler

birde solak gitar buldum ama iyimidir kötümüdür,bilmiyorum bi bakarsaniz http://www.muzikenstrumani.com/Washburn-Washburn-X-Serisi-X12-B-Siyah-Elektro-Gitar_3257.html#0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan924 -- 28 Ocak 2012; 21:07:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cihan924

dogru yere mi konu açtim bilmiyorum(daha cok forumun oyun bölümünde dolasiyorum) ama yanlissam düzeltin,yeniyim.

şimdi geleyim konuya,arkadaslar ben başliktada belirttigim gibi elektro gitara başlamak istiyorum ama bazi sorun ve sorularim var:
    1_cogu kişiye sordum,öncelikle klasik gitara başlayip elekroyu sonramı calmaliyim?öyle bir zorunluluk yoksa ne kadar gerekli?
    2_ben solagim,bildigim kadariyla klasik solak gitarı var,elektro solak gitarı varmi?
    3_bana bir gitar önerebilirmisiniz,max450-500tl(illa max fiyat gitar sölemeniz gerekmez ),solak olayı varsa lütfen solak gitar olsun
    4_amfi olayini anlatirsaniz sevinirim,bide fiyatları verseniz uçarim
    şimdiden teşekkürler

1) Öyle bi' kıstas yok. Hatta direkt elektrodan başlaman daha faydalı denilebilir zaman ve para açısından.
    2) Var da az bulunuyor tabi ki.
    3) O fiyat aralığında fazla fark etmez gitarlar, ben deneyerek al derim de yine de elektro çalan biri yapsın bu yorumu.
    4) Amfi gitardan çıkan sesleri yükselterek dışarı veren "hoparlör"dür. Gitardan çıkan tınıların sesini duyulacak seviyeye getirir kısacası. Fiyat aralığı çok farklı olabiliyor da 200 dolaylarında bir amfi yeter eğer beklentin çok değilse.

• öyle bi zorunluluk yok.
    solak elektro gitarlarda var evet.
    normal gitar olsa ibanez 170dx veya bir squier önerirdim ama bunların solakları var mı bilmiyorum.
    10 watt lık bir amfi işini görecektir ama bilgisayara da bağlayarak çalabilirsin gitarını, nasıl yapacağım dersen gitarını alıp eve geldiğinde pm atarsan yardımcı olurum ama ben yine de para sıkıntın yoksa amfi almanı öneririm.
  • cevaplar için sagolun,JasonBecker93 senin dedigin ibanez 170dx`in solagini buldum,ama solagi biraz tuzlu ,öneri gitari olan varsa söylesin yav
    bide amfi önerirseniz,öyle iyi bişey gerekmez,suan için evde takılayım yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan924 -- 28 Ocak 2012; 23:29:24 >
  • quote:

cevaplar için sagolun,JasonBecker93 senin dedigin ibanez 170dx`in solagini buldum,ama solagi biraz tuzlu ,öneri gitari olan varsa söylesin yav

vallahi solak olmak şanssızlık gibi geliyor bana gitar konusunda. eğer efekt istemiyorsan ibanez 10g alabilirsin ev amfisi olarak ideal. yada şöyle birşey bulabilirsen idarelik:http://www.youtube.com/watch?v=e1fYpkbq8jM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cacophony. -- 28 Ocak 2012; 23:48:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasonBecker93

quote:

cevaplar için sagolun,JasonBecker93 senin dedigin ibanez 170dx`in solagini buldum,ama solagi biraz tuzlu ,öneri gitari olan varsa söylesin yav

vallahi solak olmak şanssızlık gibi geliyor bana gitar konusunda. eğer efekt istemiyorsan ibanez 10g alabilirsin ev amfisi olarak ideal. yada şöyle birşey bulabilirsen idarelik:http://www.youtube.com/watch?v=e1fYpkbq8jM

ibanez 10g nin tanitim videolarini izledim,galiba onu alıcam zaten bana 1 yıl idare etse yeter,gitar olarakta paraya kıyıp,170dx alayim en iyisi,teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

ibanez 10g nin tanitim videolarini izledim,galiba onu alıcam zaten bana 1 yıl idare etse yeter,gitar olarakta paraya kıyıp,170dx alayim en iyisi,teşekkürler

evde çalmak için amfi alacaksan bilgisayarına program yükle daha iyi. eğer paraya sıkışıksan çok iyi geliyor açıkcası. (bende böyle kullanıyorum.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    başlangıç olarak elektro gitar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

evde çalmak için amfi alacaksan bilgisayarına program yükle daha iyi. eğer paraya sıkışıksan çok iyi geliyor açıkcası. (bende böyle kullanıyorum.)

kursa gitmeyi planlıyorum onun için amfi gerekli galiba,onun için başka çarem yok,pc`yi yenileyecektim ama seneye kaldı o artik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.