Merhaba LYS'nin son bulmasıyla uzun süredir beklediğim elektro gitara başlamaya karar verdim. bütçem 500 (en fazla 550 olur). Amfiyi şimdi almayı düşünmüyorum.Alttaki yazdığım grupların müziklerini çok beğeniyorum ona göre önerirseniz (tabii bütçe kısıtlı ama olduğu kadar) iyi olur.
Guns N' Roses Rollins Stones Led Zeppelin
Ayrıca metal değil de hard rock ve eski rock n roll şarkılarındaki (mesela chuck berry'nin you never can tell şarkısının girişi gibi) tonları ucundan da tutturabilirsem benim için yeterli. Uzun araştırmalarım sonucunda (hiç elime almamış da olsam) youtube'de izlediğim videolara da dayanarak Epiphone Special 2 iyi gibi geldi bana. Önerilerinizi bekliyorum.
Dostum 550 tl ye 2. el temiz bir gitar almanı tavsiye ederim ve birde bilgisayara bağlacaksında umarım kaliteli bir bilgisayarın vardır yoksa müzikten soğursun
quote:
Orijinalden alıntı: Tyrion Reyiz
Dostum 550 tl ye 2. el temiz bir gitar almanı tavsiye ederim ve birde bilgisayara bağlacaksında umarım kaliteli bir bilgisayarın vardır yoksa müzikten soğursun
gitardan çok anlamadığım için 2.ele de çok güvenemiyorum. Bilgisayar iyi ama ses olayı iyi değilse de çok problem olmaz çünkü 1-1.5 ay sonra da amfiyi de alabilirim.