Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

El yapımı Elektro Gitar.
    22 Perde
    3 Single
    Siyah Renk.
    Tremelo Kolu Var.
    Problemsiz.
    Strat Kasa
    El Yapımı.
    Yeni Başlayacaklar İçin İdeal.
    Tonları Güzel. Blues Jazz Rock İçin Uygun.
    Sustain iyi
    Klavye Rahat.
    Askı + GigBag İle Beraber.

150 YTL

SKYLARK Marka Elektro Akustik.
    21 Perde
    İnce Sap
    SunBurst Kaplama
    Cutway Kasa
    Temiz
    Problemsiz.
    Tonları Güzel
    Kılıfı + Askısıyla Beraber

180 YTL

Vox Pathfinder 15w elektro Anfisi.
    22w çıkış gücü
    15w Orj İngiliz Buldog Speaker.
    Tremelo
    Overdrive
    Distorsion.
    El Yapımı Kılıfı İle Birlikte.
    Tertemiz. Sorunsuz.
    Queen + Beatles + Radiohead Gibi Gurupların Kullandığı bir anfi. Çok Güzel Tonları Var.
    Özellikle Clean ve Overdrive Müthiş.
    Blues Jazz Çalmaya Çok Uygun
    Harika Bir Anfi.

180 YTL

Hepsinin Ayrıntılı Resimleri Mevcut. İsteyen Arkadaşlara Ücretsiz Göndericem.
    Ankaradan İsteyen Herkez Deneyebilir Evde.

• @woody
    Fazla bir şey değişeceğini sanmıyorum. Dandik elektroyu daha iyi yapmaz ama belki aldığını tonu değiştirebilir. Manyetikler ve amfi daha önemli çıkacak ses için.
    Johnson gitarlar hakkında bir bilgim yok. Ben gitar alırken şu iki sitedeki yorumları bayağı okumuştum.

Onlara bir bak istersen...
    >>> Ultimate - Guitar
    >>> Music 123 burası bayağı geniş bir kataloğa sahip online satış sitesi. Düşündüğün gitarı bulup hakkında yapılan yorumları okuyabilirsin. Ama yorumları okurken süper, şahane, kesin al falan diye yorum yapanları pek sallama. Bilgisi çok olan adam yorumuna neden iyi olduğuna veya kötü olduğunu yazıyor...

Senin bu aldığım dediğin ikinci el gitarın markası ne merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 7 Ocak 2005, 0:48:18 >

• abi .. aldığım gitarın markası johnson ..

bide..elektro gitar telleri kaç ay dayanır..
  • Markaya bağlı ben Blue Steel kullanıyorum. Her çalıştan sonra temizlememe rağmen iki üç ay ancak dayanıyor. Yazın daha bile az. Ellerim birazcık fazla terliyor da . Elixhir daha iyi dayanır deniyo ama neredeyse fiat olarak iki katı benim aldığım tellerin.
  • bu bölüme yazmıyordum. ama dayanamıyorum böyle soru soran öprenmek isteyen insanları görünce :)
    Telin Ömrü Zannedildiği Üzere Uzun Değildir.
    Çeşidi Ve Kalınlığına Göre Dayanıklılığı Değişir.
    Normalde 45 ila 60 gün Arasında Normal Çalımda Değişmesi Gerekir.
    Gitarı Çaldıkça Tellerin Tension Denilen Değerleri Değişir. ( Esneme Değerleri) Bu Yüzden Değiştirmek Gerekir.
    Çelik Teller Nikellere Göre Daha Fazla Dayanır.
    Sarımlı Teller Perdelere Sürttükçe Aşınır ve telin perdenin üstine gelen kısmında Ezilmeler ve erimeler baş gösterir. Alt 3 Telde ise nemden Kararmalar görülmeye Başlar bir süre sonra.
    Uzun bir süreçte tonda kötüleşir.
    Tel Bakımı İçin Çaldıktan Sonra Kuru Bezle Silmek Çoğu zaman tellerin ömrünü uzatır.
    Gitarı Kalarüfer Peteği Yada Çok Soğuk Ortamda Bırakmakta Yalnıştır. Sıcaklık Değişimleri Teli Doğrudan Etkiler Çünki.
    Kılıfında Saklamakta Tel Ömrünü Uzatır.
    Ne Olursa Olsun Yeni Telin Tadı Başka Olur.
    Çok Fazla Külfet Getirmiyecekse Eğer Kopan Tel Yerine Yeni Takım Tel Almakta Fayda Var.

• abi 5 wat lık bir amfi nin sesi bizim mahalleyi inletecek kadar ola bilir mi..
    abi bide şu amfi nekadar eder..ama markasını bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: woddy

abi 5 wat lık bir amfi nin sesi bizim mahalleyi inletecek kadar ola bilir mi..
    abi bide şu amfi nekadar eder..ama markasını bilmiyorum

5watlık amifinin sizin mahaleyi inletmesi imkansız... bu arada resimdeki amfi ne kadar eder demissin resimden pek bisey anlasılmıyo bisey diyemicem o yuzden..
  • abi..elektro yu iyi çala bilmek için illede klasik gitar öğrenmek şart mı..
  • bak bu da malmsteen in setup'ı :)

• dranugar ın bahsettiği malmsteen li g3 ün videosunu izlemek isteyenler

http://epicrecords.com/g3/quicktime/
  • SATILIK rack mount gitar processoru (SIFIR SAYILIR.KUTUSU MANUALİ VS.. EKSİKSİZ)

VIRTUALIZER PRO DSP2024P
    Digital Multi-Engine 24-Bit Multi-Effects Processor
    170$

With our new model VIRTUALIZER PRO we’ve recreated a classic, making a great effects unit much better. First of all, it features 71 brand-new, impressive effect algorithms, giving you powerful modulation, amp simulation, distortion and special effects as well as effective dynamic and psychoacoustics processing and equalization on top of our renowned wave-adaptive VIRTUAL ROOM reverb algorithms. Add up to 7 adjustable parameters, high and low EQ, 11 serial or parallel effect combinations, true stereo processing with most algorithms and an improved user interface, and you’ve got the best VIRTUALIZER PRO that ever hit the market.
    71 new algorithms:
    New VIRTUAL ROOM reverb algorithms as well as several modulation and special effects previously only found in our MODULIZER PRO, such as ring modulator, lo-fi, vinylizer and voice canceller. Plus numerous additional dynamic and psychoacoustics processing algorithms, distortions, amp and tube simulations, sampler, vocoder and much more.
    11 effect combinations:
    Favorite modulation effects like chorus, flanger, pitch or tremolo combined with reverb or delay algorithms.
    Enhanced user editability:
    The DSP2024P allows you to edit up to 7 parameters per preset, giving you extra power to customize your effect settings. In addition, each preset offers an additional high and low EQ section. The 100 factory presets arm you with a useful selection and serve as a basis for your own creations, storable in 100 user memory locations.
    Improved user interface:
    Logical grouping of parameters, along with the combination of encoders, buttons, LED’s and an easily readable LED display, make operating the DSP2024P a breeze.

• quote:

Orjinalden alıntı: zafer666

bak bu da malmsteen in setup'ı :)

/>

Hey maşallah. Adam nükleer santral kuracak neredeyse.
  • Ya bu processor ne işe yarar. Beni bir aydınlatır mısınız?
  • Sanırım sese efekt veriyo distortion olması lazım onun.Sesi bozmak demek distortion ama bu aletler sesi düzenli bir biçimde bozuyo örneğin rock efekti filan bayağı iş gören bi alet.Nedemişler her başarılı gitaristin ardında bir distortion vardır :)))))))))
  • Pedal olayından farkı ne? Bir nevi Pedalın aşmış hali diyebilir miyiz buna?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draugnar

Pedal olayından farkı ne? Bir nevi Pedalın aşmış hali diyebilir miyiz buna?

hani şu malmsteen in setup ı var ya.işte ordaki aletlerin hepsini içeren pratik bir alet.(amfi hariç)
    processorlerde distorsion,compressor,eq,flanger,phaser,chorus,delay,reverb... gibi efectler bulunur.
    bir processordeki efectlerin hepsini tek tek pedal olarak toplamak isterseniz binlerce dolar eder.
    daha ayrıntılı bilgi edinmek isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • up...
  • morbid bişeyler söyle üstat paso up yapıyoz bu arada bakıyorumda.. elektronun acemileri iyi ce çoağldı topicde :P
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.