Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bloodshed

beyler indirebilecegim bir amfi similator programı varmı

nası bı ton verıyo merak ettım

eger boyle bı program varsa yazarsanız memnun ve bahtıyar olacagım...

şu topici üşenmeyip baştan okuyun arkadaşlar.bu konuda önceleri bir kaç kere link verdim.

www.amplitube.com (bu programla elde edilemeyecek ses yok ancak kalite bir ses kartınız olması lazım)

ampli simulatörü de var fx de var...(bildiğimiz ses kartlarıyla kullanılırsa gecikme de var :)
    programın orjinali 399$ bir üst versiyonuna upgrade etmek için bile 79$ veriyosun.bir de amplitude live çıkmış 99$ a onun farkı ne bilmiyorum. artık gerisinin siz düşünün bu alet hangi amfinin sesini taklit edebilir hangisini edemez diye... verdiğim linkte demosu var.

artık beğenenler paraya kıyıp 300-400$ a bir ses kartı alır diycem ama o parayı verene kadar en kralından processor alınır :)

• going under
    olmasın bu topic
    ehhehehe
    gooooooooooooiiiing up
  • slm beyler ben gitarın, üstünde vidalar olan eşiği kurcaladım hani alyanlar olan gevşettim sıktım vidaları falan, niye diyeceksiniz RE teli cızıldıyo diye acaba bu üst eşik değişirmi alt eşiğide nası ayarlayacam bide gitarım cort X2 sizce dandikmi değiştireyimmi. cort markasını nası bilirsiniz niyeyse içimden akustik gitar almak geliyo cort MR740FX ne dersiniz acep.
  • fazla kaldırma. diger tellerden mesafesi cok az belli olsun. eger hâla cızırtı geliyorsa ampli ye bir tak. cızırtı yoksa sorun yok. cızırtı varsa bir sap ayarı yaptırman gerekcek.
    cort fena bir marka değildir. yani başlangic icin. seni ortalara kadar gotuur.
  • Genelde distortion çok kullananlar o kadar sallamıyor bu tarz cızırtıları.
    Ama ben uyuz olurum. Amfi'ye takınca cızırtı yok ama ben yine duyuyorum.
    Kaç defa sap ayarı yaptırmaya götürdüm gitarı bir türlü istediğim gibi olmadı. Fazla pimpirikliyim galiba. Üşeniyorum artık gitmeye. Asa Müzik' teki Ahmet abi para da almıyor sap ayarı için. Yüzüm yok gitmeye artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 1 Ocak 2005, 1:41:14 >
  • belkide sen o cızırtıyı klavyeden duyuyorsundur. amplinin sesini yukseltince de geliyormu
  • bide tellere basmadan akortluyorum mesela kaynaktan 5. perdeden bakınca tutmuyo yani ufak bi fark var ama perdeden akortlayınca tutuyo. eğer eşik ordan çıkarsa üst eşiği değiştirebilirmiyim başka eşik bulabilirmiyim. sesi klavyeden duyuyorum amplide galiba yok yada benim kulaklar paslandı.
  • @Kiapus
    Amfinin sesini açınca amfiden cızırtı gelmiyor. Ama klavyeden ses bile beni rahatsız ediyor.
  • electro_g, köprüdeki (gövde tarafı) tellerin bağlı olduğu kısımdaki vidalarla oynamak çok birşey değiştirmez, ordan tek yapabileceğin entonasyon ayarını bozmaktır ki bu da bahsettiğin boş tel doğru sesi verirken perdelerin vermemesi zaten.

eğer telin yukarı kalkmasını istiyorsan senin işin sap kısmındaki eşikle.onu çıkarıp altına küçük bir kağıt falan sıkıştırırsan teller daha yukarda olur ama ne kadar yukarı çıkarlarsa çalması o kadar zor oluyor.

üst eşiğe zarar gelirse bu arada,yenisi heryerde bulunmuyor fakat satılıyor.yalnız sana uzun,sap gibi bişi veriyorlar,boyutlarını ayarlamak ve de küçük oyuklarını açmak sana kalıyor.
  • Yaw beyler benim elektro gitarın tellerini değiştircem ama yeni aldıgımdan nası yapacagıı bilmiom bana anlatabilir misiniz mümkünse ya da anlatan bi site adresi verebilir misiniz plssssssssssssss
  • sen al teli takmayı dert etme zor bi iş deil.anlatırım ben.
  • Teşekkürederim arkadaşlar.
  • zafer kardesım

butun msj ları okumak bıraz zor...

nıye?

cunku suan 13 sayfa var ve her sayfada en az 30-35 msj var buda yaklasık olarak 390-455 msj eder ...

kımse bukadar msjı oturupta okumaz (en azından kendı adıma konusayım)

yınede sagol tıklayan parmakların dert gormesın...

• sen de haklısın ama topic aynı şeylerinin tekrarıyla devam etmektense faydalı bişeyler öğrenmek için kullanılabilir. ben en azından şimdi eiwallah hallettik program şöyleymiş böyleymiş gibi yorum beklerim.ya da şurda takıldım yardım eder misiniz falan diye bişey... adam program için link istedikten sonra sesi soluğu çıkmıyorsa ben acaba sormuş olmak için mi yazmış diye düşünüyorum.

amplitube ile ilgili küçük bir ayrıntıdan da bahsedeyim bu arada...

2 çeşit amplitube var bir tanesi plugin yani başka bir program ile çalıştırılıyor.bu plugini indirenler daha önce linkini vermiş olduğum rt/gt player programını kullanabilirler.
    bir de daha sonradan çıkmış olan amplitube live var.bu kendibaşına çalışabilen bir program.bunu install ettikten sonra ses ayarlarını yapmanız yeterli.tabii ki asio sürücüleriyle uyumlu bir ses kartınız olmalı.bu sürücüyü de install etmeniz gerekiyor.ben bu amplitube live i çalıştıramadım.başlattıktan sonra hata veriyor.bu büyük ihtimalle sp2 den kaynaklanıyor.şu sp2 yi yükledikten sonra bazı programlarda sorun yaşamaya başladım.

• swiss özel mesaj attım.
  • herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.
  • swiss ne oldu bizim iş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar.

eyw swiss bende herkesin yeni yılını kutlarım..
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.