Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar..siteye yeni üye oldum..
    ya sizlerden akıl danışacam..
    arkadasımda champbel klasik gitar var..
    gerçekten gitar çok iyi durumda..geçenlerde biri bana .." ya bu gitar orjinal champbell değilse" dedi ve içime kurt düştü..fiyatıda 50 tl..
    bu gitarın orjinal olup olmadığını nasıl anlaya bilirim..?

ıcq den ulaşa bilirseniz sevinirim.. 323 728 423..
    şimdiden herşey için teşekkür ediyorum..
  • @Woddy, kardeş al bir gitarı çal hoşuna giderse alırsın. Dandik klasik gitarları 30-40 milyona satıyorlar. 50 milyon o kadar da kötü bi fiat değil.
  • up.
  • 50 milyonluk gitardan ne beklersinizarkadaşlar .))))) iğrenç bi campbell iştee biliyorum o gitarlarıı çöpe bile atmam çöpe yazık olur :)
  • Arkadaşlar bu 2 humbucker lı W.X12 ile 2 single 1 humbeckerli X20 veX10, X11 ların aralarında nasıl farklar var acaba?Bide perde olayı var 24 perde gerçekten gereklimidir? 22 yetmezmi?? Sizce hangisi daha iyi.Bu arada hard çalıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprens -- 22 Aralık 2004, 16:32:43 >
  • ap guitar tuner ı kullan biraz işe yarı yor ama çok fazla ensturuman olursa sapıtıyo deniyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: immurtal

ap guitar tuner ı kullan biraz işe yarı yor ama çok fazla ensturuman olursa sapıtıyo deniyebilirsin

yahu fazla ensturuman olarak neyi kasteddin ben pek anlmadım ama. adı üstünde guitar tuner başka enstrüman üzerinde ne kadar etkili bilmiorum . ama baglamada son derece etkisiz kalıyor.....
    ne demek istedi aceba
  • AmpliTube diye bir amfi simulator yapmışlar.. deneyin bence

http://www.amplitube.com/

Site de programın fotoğrafları var, inanmayanlar bakabilir.

Sitenin Download bölümünde ayrıca programla çalınmış demo mp3 ler var.

Buradan amfinin sesini kontrol edebilirsiniz.

Pc nizi bir gitar amfisine dönüştürmeye hazır olun.

AmpliTube programının gerçek gitar amfisi gibi çalışmasını istiyorsanız,

" 3 ghz işlemci ve 1 gb ram iniz olması tavsiye edilir " :)
  • İyi güzelde bu programlar iyi ses kartı ve hoparlör olmadan bir işe yaramıyor ki.
    Ben bu programı kurmak için vereceğim "upgrade" parasıyla canavar gibi amfi alırım.
  • Ya millet aranızda bu santananın michelle branch ile birlikte yaptıgı game of love sarkısının solosunu calabilen varmi ben cok azini cikartabildim henüz delirecem yaw olmazsa bari bi link verebilirmisiniz
  • beyler guitar pronun demosu var
    yanlız ses cıkısı alamıyorum demo oldugu ıcınmı ses alamıyorum (zor bı ıhtımal ama)

tam surumunu netten ındırebılıyomuyum ??

sımdıden tesekkur ....
  • 24 perde bence daha güzel 22 yok zaten 21 dir onlar.x 12 daha iyi.
  • bu arada iki gündür Slayer- South of Heaven eksiksiz çalmaya uğraşıyorummm .. ve sanırım başardımm cok hoşuma gitti melodik olarak amaa kim söyleycek şimdi bunu bi de o var. :))))
  • Bloodshed : Pm attım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozz_MSE -- 23 Aralık 2004, 19:00:56 >
  • sen bi Up^ bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

ehehe bu arada yeni bi alıştırma buldum çok tatlı serçe parmağı müthişt çalıştırıyo ama nasıl yazıcam buraya bilmiyorum :)

su olayı bir anlat ta belki bilmedgimiz birseydir. yardımcı olur belki. gelistirelim kendimizi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid2

hehe morbid banlandıktan sonra gene devam hea guselll. devam babaaaaa
  • Yaw bende aria stg seri siyah bi elektro var daha 2 ay once aldim ama gitari iyi calarim arkadasin ibanez gitari vari markasini bilmiom gusel calarim + bide aria ag10 amfi var 12w sizce isimi gorurmu arkadasin ibanezinden sonra beni bayagi bi hayal kirikligina ugratti bu gitar ama sizce washburn x10 veya x11 alsam daha mi iyidir bu gitar yerine ozellikle ikisi arasindan hangisini tavsiye edebilirsiniz bide sole guzel rock sololari varmi bildiginiz nothing else matters falan
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.