Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet game of love sarkisinin(santana ile michelle branch in yaptigi sarki)solosunu buldum manyak zevkli oluyo (yalniz sarkidaki tonu alamiom o baska:)İlgilenenler bi goz atsin

http://www.ultimate-guitar.com/tabs/s/santana_carlos/game_of_love_ver2_tab.htm
  • blues kayıt yaptım bi ara link yaparız oke..

• up

up

• yaw millet bu ne gitaristler öldümü yaw ta en son sırada bizim topic
  • bız bıze yeterız kafanı yorma

her sey topıc ıcın

• Beyler gibson ın resmi sitesinde voodoo diye bi gitar gordum manyak yaw...Anneme söyleyeyimde 3 taksit yaparlarsa alırız
  • yaf dogru bu aralar benim sýnawlarda basladý sanýrým herkesin durumu ayný. mega oyun insallah alýrsýn alýrsan simdiden hayýrlý olsun
  • Marshall'ın amfi simulator ü var mı bilgisayar prog. olarak?

• kiapus cok saol arkadaşım o marshall amfinin simulatoru olmaz gibime geliyo olsaydı marshall amfi yerine program cıkartırdı hem olsa bile oyle programla filan amfideki sesin yarısını bile alman mümkün degil

Yani biz amfiyle devam etcez.
    e normali de bu zaten
  • merhaba kardeşlerim,yoldaşlarım hepinize saygılar sevgiler falan filan işte

ölmedik de daha ölmüş gibi gibiyiz walla.ösese mösese bişiler gidiyoruz bakalım

ben de amfi almaya niyetlendim.başladım yine para biriktirmeye.inşallah yaza doğru marshall mg100dfx alcam züpper olcak.
  • YAHU nerde bu kadar adam
  • arkadaşlar ben ilk kez gitar çalacağım, washburn x11-x12-x20 arasında kaldım, sizce hangisini alayım?
  • beyler indirebilecegim bir amfi similator programı varmı

nası bı ton verıyo merak ettım

eger boyle bı program varsa yazarsanız memnun ve bahtıyar olacagım...

• herkes x10-11-12ye takmıss be :)
  • uP ^^

• o fiyata başka ne var ki? 350-400 milyona kadar bişeyler alacağım işte..
  • Wallahi bence sen git aria stg series bi gitar al.Ben aynı gitardan kullanıuyorum okuduğum eleştirilere göre washburn pek güsel degilmiş(sizce nasil).Şimdilik ben aria ya aria da bana yetiyoruz fazlasıyla .Artan para ile bide distortion alırsın ooooooooooooooooooh.Sonrası sana kalmış diicem ama daha yeni başlamışsın o yüzden distortion için biras erken
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.