Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam Arkadaşlar...topici yarım saattir okuyorum....inanın okurken o kadar heyecanlandım ki... bir yandan neler dediğinizi anlamaya çalışıyorum.. diğer yandan da Umutlanıyorum.... Kısaca durumumu açıklıyım... Doom- senfoni - melodi - metal dinlerim ...Orta okuldan beri Elektro çalmayı ( Klasik ve ya Akustik değil ) çok ama çok istedim.. Bir türlü olmadı , olamadı... şimdi üniversitedeyim.. yaş geldi yirmiye.. artık bir şeyler yapmak istiyorum... dayanamayacam... Klasik ve ya Akustik gitarı niye istemiyorsun derseniz açıkçası ben SOLO çalmak.. istiyorum... Klasiktede çalınabilir ama Elektronun tadı başka olur elbet....Bir süre "ney" kursuna gittim (ne alakası var demeyin, o da güzel ) orda bir iki şey öğrendim.. Kulak dolgunluğu geldi...
    Oda arkadaşımın Sağak gitarı ( bu arada ben solağım ) birkaç şey çalabiliyorum... ( bir , iki telle de olsa güzel oluyo beah) mesela Haggard tan LOST nakaratı ..

Sizden Çekirdekten, en başından yetişen ( istiyen , arzulayan ) biri olarak.. web sitesi linki , Pdf döküman download filan istiyorum... ..Gitar şatış siteleri , yorumlar da olabilir... İnternette sürüce var bunlardan ama siz tecrübeli arkadaşların seçimine güveniyorum.... Bigisayarım & adsl var.. Internet sorun olmaz yani....

Ayrıca giriş seviyesi için gitar tavsiyeleri ve ek aparatlar içinde yorumları önerileri unutmamalı.....

Şimdiden Çok teşekkür ediyorum..

Kolay gelsin...

e-posta : ozcanozmen@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozz_MSE -- 17 Aralık 2004, 5:07:36 >

• morbid fiyatlar hakkında bi bilgim yok ama 150 ila 200 dolar arasında 3 manyetik alabilirsin. tahminim böle :)

ozz_mse merhaba kardeş. tabiki elimizden geldiğince sana yardımcı olabiliriz. buradaki amacımız bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak zaten. :) seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız kardeş. hangi ildesin biras kendinden bahset. bi de gitar önerebilmemiz için bi fiyat söle şu kadarlık diye. ben bunu her postat yazıyorum gitar soruyorsanız paranızı söleyin ona göre önerelim. bu arada ney kursuna gitmen cok hoşuma gitti benim arkadaş hem elektro hemde ney çalar. ben de çok severim ne alakası var diye yazmıssın bana göre öle bi cümle yazmana gerek yoktu.!!! :))
  • @Ozz_mse
    Valla, orta karar ingilizcen va ise döküman bol. O kadar bol ki hangisine saldıracağını şaşırıyorsun.
    Bence önce bir Guitar Pro'nun tam sürümünü bul. En azından gitar tabı açısından kıtlık çekmezsin. Bayağı kullanışlı program. Adamı biaz tembelliğe itiyo ama olsun.
    Bende dört beş aydır elektro gitar çalıyorum. Benim müzik ile dinlemek dışında hiç bir alakam yoktu. Hiç öğretmen ile de çalışmadım. O yüzden teori yanım eksik ama ben sana ne yaptığımı anlatayım en azından başlangıç için bir fikrin olur.
    Nasıl tutulur edilir vesaire öğrenmek için sitelerde ki, resimlere baktım. Gitaristler nasıl çalıyor baktım. ADSL varsa video dersler var. İndir bayağı işine yarar. Çoğu orta seviye dersler ama öğretmen ile çalışmayacaksan en azından nasıl tutulur, oturulu genel bi fikrin olur. Sonra bunlara dayanarak rahat olduğun tutuş ve oturuş şeklini seçersin.
    İlk başlarda bol bol parmak çalıştırdım. Bir iki akor öğrendim. Kromatik ekzersizler falan uğraştım durdum.
    Biraz böyle parmaklarım klavyeye vesaire alışmaya başlayınca, yavaş yavaş sevdiğim şarkılardan küçük küçük parçalar çalmaya çalıştım.
    Daha sonra net'te bazı siteler var onlara danadım. (www.ultimate-guitar.com -www.wholenote.com - vs. Google'da free guitar lesson diye arat çıkar.) Forumlar da vesaire takıldım yerleri sordum. Bol bol yazı okudum. Genel bi fikrin olmasına yardımcı oluyor. Etrafımda gitar çalan başka biri olmadığı için bir de öğretmen ile çalışmadığım için ilk başta ne yapacağımı kestirmek zor oldu.

• Ozz_MSE hoşgeldin,seni de aramızda görmekten mutlu oluruz

draugnarın tavsiyeleri güzel gerçekten,ama işin başında olunca gerçekten çooooook zor oluyor dediği gibi.nerden mi biliyorum?babam eve ilk gitarımı getirdiğinde 3 gün boyunca boş tellerden başka diğer notaların nasıl çıkacağını aradım.bir türlü perdelere basmak aklıma gelmedi .3 gün sonra şans eseri buldum ki perdelere basınca farklı sesler çıkıormuş

sonracıma kursa falan gitmedim,elimde bi metod vardı,1 sene boyunda geceleri bilmemkaç saat oturup kendi başıma uğraştım,hiç kimse yoktu yardım falan edecek.yani birşeyler bilsen yine ilerletiyorsun.ama işte 0 dan başlayıp tek başına kalınca çok çok zor oluyor.ama ne demişler azimle mıçılan bok taşı deler :=)
    deldim ben de

o durumu bildiğim için başlayan insanlara elimden geldiği kadar çok yardım etmeye çalışıyorum.hem bilgileri paylaşmadıktan sonra ne işe yarar ki?

yalnız forumdan konuşmakla pek olmaz gibi.sen msn veya icq ver ordan konuşuruz istersen.ayrıca "yaş geldi yirmiye" demişsin 20 yaş öyle fazla bir yaş değil

ben de ney üflüyorum.ama onunla gitar kadar ilgili değilim.yalnız geceleri onun tadı da başka olur

bu yazı daha gider.şimdilik kısa keseyim.umarım istediğin yere gelirsin müzik konusunda.

• merhaba,

verdiğiniz bilgiler için sağola, öğrenmek istediğiniz konular hakkında :

1. Mersinliyim - Eskişehirde Öğrenciyim ( Anadolu ünv. )
    2. Daha yeni olduğum için... max 300-350 $ olmalı ( siz ne dersiniz -- fazla mı - az mı? ) ( herşey dahil)
    3. Ben zaten ders almak istemiyorum... ve kendi başıma yapabileceğimi düşünüyorum....
    4. Guitar pro yu indirdim +crack ....
    5. msn yahoo ve ya icq olabilir... Pm atın yeter.....

Teşekkürler.... daha fazla site ve veri lütfen.. Vizeler yeni bitti....Tüm haftasonumu buna ayırmak istiyorum...

Saygılar... Teşekkürler...Eksik olmayın...
  • ben de mersinliyim.bak hemşeri çıktık
  • bir ton bişeyler yazdım silindi :((((((((((((((( lanet olsun
    www.gitaristim.com adresinden metallicanın bütün tablarını indirebilirsiniz..
  • sen biras yukarı cık bakiim up^
  • tesadufe bak bende
  • kiapus yeni resmin güzel olmuş :)

athena sende ne? :) insan bi selam verir.

morbid resimlerdeki gibi güzel çalıyorsun..

ehehe bu arada yeni bi alıştırma buldum çok tatlı serçe parmağı müthişt çalıştırıyo ama nasıl yazıcam buraya bilmiyorum :)
  • yani bende mersin diom haaa selam tekrar bu arada
  • herkese slm buraya ilk defa yazıyorum.ya arkadaslar gitarla ilgli bi sorunum var.elektroya daha yeni başlıcam gerci yas 21 oldu ama neyse evt elektro almak istiyorum ama fiyat konusunu hic bilmyrm yani nasıl bişii alsam bilmiyrm.daha dogrusu fiyatlarda uygun bişii yapılıyormu pazarlıktan da hij anlamam.ve alcam gitar markası filan nasıl bişi olsun bi fikrim yok bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirm.
  • gitar da akort olayından nefret ediyorum

AP Guitar Tuner programından da bi halt anlamadım zate

başlıcam bu tuner lara ya :(((((
  • evet millet piyasa iyice coştu.daha swiss gitarını satamadan bir de ben çıkıyorum

elimde satılık fender squire strat var.gitar temizdir,fazla hırpalanmamış,tonlarını ben çok beğendim,hatta yeni bir set tel taktım,dayanamayıp çalıyorum teller eskiyor satana kadar yeni set takacaz.

gitarın fiyatı 250$.ilgilenen arkadaşlar olursa ilkecokay@hotmail.com[mail,msn], 4207079[icq], 0537 9529269 [cep] ten ulaşabilirler.

ayrıca sattıktan sonra haydi yallah yok,gitar konusunda elimden gelen yardımı yaparım.

ciddi olarak ilgilenen olursa pazarlık yapabilerez.
  • Arkadaşlar, araştırdım ve bunlara karar verdim...ama bir sorum var... Washburn X10 ile X 11 arsındaki fark nedir?...

Kurmak istediğim sistem..

*Washburn X10 veya X 11 + PC...( şimdilik )

şöle düşündüm... Pcde ki ses sistemim berbat( 1+1 )..amfilere baktım 100 usd aşağısı yok gibi... yani ortalama bir 2+1 ses sistemi alsam ( ~50 usd)
    Hem Pc im hak ettiği speakerlara kavuşur .. Hem de gitarı Pc ye bağlayıp . kullansam daha mantıklı olmaz mı?... profesyonel takılmayacağıma göre ev için yeterli görüyorum.. Yorumlarınızı Bekliyorum...
    Son bir soru.. Solak gitarları heryerde bulabilir miyim?.. Fiyat farkı olur mu?

Teşekkürler.. Saygılar ....
  • öncelikle en cok ilgimi çeken konuya geleyimm ANACONDAAAAAAAAAAAAAAAAAA olm aradığım gitarrrrrrr ben gitarımı niye satıyom o gitarı almak için.. o cucukla beni iletişim kurdur gitarın resimlerine hemen bakalım oke. haber bekliyorum bi de artık sık sık gel şuraya baba :(
  • YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TİKSİNMEYE BAŞLADIM ARKADAŞLARRR SAATLERCE YAZI YAZIYORUZ ŞURAYA BU ÖZELLİK KAPALI DİYO CART DİYO CURT DİYO YAZDIĞIM YAZI DA GİTTTİİİ 20 DAKKADIR YAZI YAZIYORDUM. YAZMIYORUM TEKRAR DONANİMHABERİ PROTESTO EDİYORUMM SAYIN YETKİLİLER LÜTFEN BU ARIZAYI DÜZELTİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN KAÇ OLDU BU YAAAAAAAA :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • quote:

Orjinalden alıntı: METMETALLICA

gitar da akort olayından nefret ediyorum

AP Guitar Tuner programından da bi halt anlamadım zate

başlıcam bu tuner lara ya :(((((

nesini anlamadıysan sana anlatabilirm. yada gsm 'in symbian destekliyse mailini yaz sana programını gonderreyim. baska isteyenlerde varsa sozum sizin icinde gecerli. bilmiyorum biliyormusun. eger guitar pro kullanıyorsan ondada akor programı var ve ayrıca guitar box fx de de var.
  • arkadaşlar..iyi akşamlar...www.isfendan.com a sordum.. x10 ve 11 in solakları yokmuş.. x20 nin varmış... başka marka model ve ya site önerisi varmı?

Teşekkürler..

Amfi yerine bilgisayar fikri hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.