Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt sonunda hasret bitti ben geldim :)))))
  • hoş geldin :)
    hemen bi görüşlerimi oku abi bi yanıt ver bi de yolaldığım resimdeki gitara bakıverin işe yararmmı??
  • walla bu resimlerden fazla bir sey cıkarmak pek saglıklı olmaz resimlerde yarım yamalak cıkıyor bende. ama fena bir alete benzemiyor. hic olmasssa iyi parlıyor.... sesi nasıl bide onu dinlemek lazım
  • abi resme iyi bakarsan bi daa :)))))))))
    tremolonun orası kırık zedelenme var onlara iyi bi daha bak
  • ben elektro calmak istiorum biraz akustik calıyorum ama elektro hakkında pek bişey bilmiyorum hangi gitarı tavsi edersiniz fazla pahalı olmayan bişi önerirseniz sevenirim amfi yerine evde güzel bi müzik seti var onu kullanabilir miyim? amfi yi simdi almasam idare edebilir miyim
  • merhaba gökhan ne kadar para verebilirsin. ona göregitar önerelim. bak kendi gitarım satmak amacıyla söylemiyorum.
    yukarıda ilanı var satıyorum kendi gitarımı. mükemmel bi gitar. tarz değiştircem ondan sattım.
    sende ne tarz çalmak istediğini ne kadar paran olduğunu söle ona göre bi gitar önerelim !
  • o gitarı alacaksan kesinlikle alma.... korkunç bir olay
  • 200 dolar taban benim için tarz olarak da pop müzik yani zaten amatörüm fazla pahalı bişi lazım deil ilk elektrom olcak başlangıç bide elektro ile yalnız müzik calabilirim ama galiba bass ile tek başıma bişey yapamam herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER

Elektroyla nasıl pop çalıcan anlamadım.

yaniii :)))) gayet güzel söyledin elektroyla pop nasıl calıcan anlamıyorum.
    bak eğer rock filan çalacaksan, benim gitarım hakkaten güzel. düşünürsen eğer ankarada isen gel görüşelim. 300$ a vericem daha sıfır gitar. emsallerini 450 dolara alabilirsin ancak.
  • pop dediğim mor ve ötesi gibi şeyler calcam o tarza hitabeden bişi lazım bana bide en fazla 200 dolar verebilirim bide istanbuldayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodi -- 9 Aralık 2004, 16:17:24 >
  • bişi daha sorcam washburn x10 veya x11 nası gitarlar kalitelimi ve ne tür müzikler için
  • o dediğin washburnlara yakın benim gitarım işte. x11- ve 12 eğer o tarz çalacaksan işini görür kardeş.
    benim gitarım özel yapım x 11 12 ler gibi ama onlardan cok cok daha iyi tabi. vallahi ben 300$ pazarlıksız
    bulabilirsen 100 dolar daha cillop gibi ggitarın olur. + hard case ile birlikte sadece hard case 70-80 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swissair -- 9 Aralık 2004, 18:15:33 >
  • Abi blues çalcaksan fender squier'in standart telecaster yada fat telecaster modelini öneririm. Görüntü olarak beğenmeyebilirsin ama Tonları cidden çok güzel bu gitarın. Tabi paran varsa orjinal fender telecaster al ama o tünelde ben baktığımda 1890$'dı tünelde
    Dur linkleride veriyim bi bak
    Bu squier teleceaster modelleri
    http://www.squierguitars.com/gear/show_nav.php?category=Electric%20Guitar&series=Telecaster&feature_id=0:2
    Buda Fender american telecaster
    http://www.fender.com/products/show.php?partno=0118662

• baba sen ne yaptın 1890 dolar falan kalp krizi geçiriyordum zaten 200 dolar zar zor ayırdım ama saol yinede herhalde ben hafta sonu gidip washburn x11 alacam ama tam karar vermedim cort düşündüm onlar cok adiymiş sapları 2 ay sonra atıyormus
  • rodi ya bırak çocuk sen bu işleri para bi toplada al adam gibi bişey o parayla toysurus dan alırsın bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: bart71

rodi ya bırak çocuk sen bu işleri para bi toplada al adam gibi bişey o parayla toysurus dan alırsın bişey

• 1890 a gider les paul alırım o kadar param olsa :)

ayrıca cort sakın alma rodi . sapı gider iyi araştırmısınn.
    200 dolar o x 11 e vereceğine. ben sana özel yapım hard case ile veriyorum işte 300 dolara. 100 dolar daha bul cillop gibi gitarı veriyim sana. ahanda buradaki arkadaşlar bilir benim gitarı.. anaconda filan olsaydı. yinede senbilirisin topalm tam 200 doların varsa x 11 al
  • ^^up
  • merhabalar kardeşlerim,muhabbet var biz yokuz,ayıp etmişiz yahu

rodi kardeş bak şu kısmı birdaha oku istersen "200 dolar o x 11 e vereceğine. ben sana özel yapım hard case ile veriyorum işte 300 dolara"

bak ne doğru demiş swiss,hem 1 şey daha,eğer ikinci el başka bir gitar alırsan sorun çıkabilir,yani ne bilim biyeri bozuktur adam kakalar sana.burda temiz ticaret var,ben de kefil de olabilirim.

ee sevgili dostlar neler çalıyorsunuz bu ara biraz paylaşın biz de niyetlenelim bakalım
  • evet rodi ısrarla pop diyorsun ama geçen gün gelip ben orhan gencabay çalacam diyen adam.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.