Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Draugnar

Bu arada nereden buldum hatırlamıyorum ama şu gitarlara bakın.
    Özellikle ikincisine.

ikincisi adeta sanat eseri olmuş. ve mükemmel bir anlatım var bence. ama sanirim alınması benim için imkansız
    ne demis napolyon "para parrra parra"

• parayla bile alması zor olur bence. Benim olsa, öyle gitardan ayrılmam için tonla para saymaları gerekirdi.

Bu arada tek parça halinde yapılmış galiba. Boyun kısmında falan bağlantı yeri göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 27 Kasım 2004, 17:14:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draugnar

parayla bile alması zor olur bence. Benim olsa, öyle gitardan ayrılmam için tonla para saymaları gerekirdi.

Bu arada tek parça halinde yapılmış galiba. Boyun kısmında falan bağlantı yeri göremedim.

• http://www.tonefrenzy.com/effects/line6_pod.html linki burada,
    fiyatı pedalıyla beraber 350$
  • O kadar bilgili değilim ama olay manyetikte bir de amfide bildiğim kadarıyla. Bi de değecek mi manyetik almaya diye düşün. Yani gitarından (ses) hariç memnun musun. Klavyesi falan güzel mi?
  • baba o gitarlar ne öyle ya..
    onları yapan adamı bulup ibret-i alem için döveceksin...
    ya hangi insan evladı bu kadar işgüzar olur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER

Selam tekrar,

Şimdi bende Washburn X10 var. Clean ve ritim tonları idare eder ama solo atarken iğreniyorum gitardan. Adam gibi bi manyetik alıp taksam nasıl sonuç alırım?

aynı şeyi bende düşünüyorum :D ama alacak para yok :(
  • eğer gitarın ağacı yeteri kadar kaliteli değilse ne kadar uğraşırsan uğraş istediğini bulamazsın.olay yalnızca manyetikte olsa adam neden değişik ağaçlar kullansın,alır en ucuzunu basar manyetiği.

hem manyetikler o kadar ucuz da değil yani onu alacağın fiyata pedal alsan daha güzel olur bence.sen şimdi pedal kullanıyor musun?
  • 9 aralıkta ankara akm de konserim var 4000 kişilik
  • ciddi misin?

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draugnar -- 29 Kasım 2004, 23:19:49 >
  • höyttt heytt yavaş biraz dur nası oldu kimle çalcan ne çalcan bi anlat açıver biraz
  • ya son anda yazdım acıklama yapamadım arkadaşlar özür..
    Türkiye Sakatlar Kurumu ve Engelliler için. 4000 kişilik Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde İşadamlarının düzenlediği bir organizasyon işte :))) bizi davet ettiler (ASLANIMAA BAKKKKK BÜYÜMÜŞTE ÜNLÜ OLMUŞ BİLE E HEHEHEHEHE ) kesin birşey belli değil şu anda... olma ihtimali yüksek. bizim kuzenle birlikte olucaz.. kararsızım ben şu andan becerebilirmiyim acaba diye ne dersiniz?
  • organizasyonun amacı güzelmiş gerçekten,yani boş bir konser değil.yer almaktan gurur duymalı bence katılanlar.

o sorduğun soru için de ağzına biber sürmek lazım ne demek becerebilir miyim sen yapmayacaksın da kim yapacak be koç.
    sağda solda konser verenlerden eksiğin mi var

HAYDİ BASTIR ARKANDAYIZ

• saol kardeş vee inan bu sözlerinn beni yüreklendiriyo. allahına kadar yapıcam bu işi
    bu gün bi les paul taklidi gördüm savaş abininyanına gittim. s.b dreams kendi yapımları. savaş bağcan dreams yani korea malıymışş. 325 dolar iyimi sizce?
  • yaw beyler ben de washburn mercury var gitardan çok memnunum fakat custom bişiler yapmak istiyorum istanbulda tanıdık ii bir gitar ustası varsa bi şekilde l3racl@hotmail.com mail atarsanız sevinirm
    istediğim washburn ün manyatiklerini falan çıkarıp ibanez s 470 tarzı bi gitar yaptırıp ona takmak(malum para yok okadar para vercek) bunu yapabilecek bi usta varmı varsada bi adres falan verebilirimisin ayrıca bana tahmini ne kadara patlae fikirlerinizide merak etmekteyim bi yol gösterin şimdiden teşekkürler
  • ankara olsa yardımcı olurdum ama tüneldeee oğuz abimiydi alt ara sokaklarda bi yerde bi abi vardı ama kartı da vardı bende bulursam hgaber veririm.
  • kadıkoyde kadıkoy carsısında stage muzik var.. orda yardımcı olurlar...
  • ankarada en iyi Kenan usta vardır.. ankarada gitar tamiri yaptırmak isteyen varsa yardımcı olurum
  • Mercury'nin lafı geçmişken sorayım. Bende bir yerde Washburn Mg-40 görmüştüm. Kapalı olduğu için fiat falan soramadım. Nasıl bir gitar kullananınız var mı?
  • bi ara bi washburn vardı bu forumda 6-7 sayfalarda ama o değil sanırsam MG-40
    gitarlar hakkında fazla bilgim yok.

ama şu S.b Dreams 325 doalra nasıl les paul bire bire taklidi?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.