Slm.ya 7 telli gitarın normal gitarlardan tek farkı kalın mi telinin üsyüne bir si teli gelmesi.böylelikle daha kalın tonlardan çalabilmeni sağlar.korn,system vb...dikkat edersen korn da 7 telli gitar kullanıyor.tek fark bu başka bi şeyi yok yani.ha eğer ben fazla kalın tonda çalmak istemiyorum dersen yine gitarı standart akort edip 7.teli görmezden gelip rahatlıkla çalabilirsin.umarım yardımcı olmuşumdur...
walla caok teşekkur nihayet bu konuyu aydınlatan birini buldum. ve hemmen gitarın siparisini verecem. Cok teseekurler reign13
quote:
Orjinalden alıntı: reign13
Slm.ya 7 telli gitarın normal gitarlardan tek farkı kalın mi telinin üsyüne bir si teli gelmesi.böylelikle daha kalın tonlardan çalabilmeni sağlar.korn,system vb...dikkat edersen korn da 7 telli gitar kullanıyor.tek fark bu başka bi şeyi yok yani.ha eğer ben fazla kalın tonda çalmak istemiyorum dersen yine gitarı standart akort edip 7.teli görmezden gelip rahatlıkla çalabilirsin.umarım yardımcı olmuşumdur...
Öyle çıkartıp arahat rahat çalamassın işte. Sonuçta klavyesi kalın üstten veya alttan boşluk vermen lazım. 2 şekil gitar olması şart 6 ve 7 telli olmak üzere.
quote:
Orjinalden alıntı: Doruk HOŞVER
Selam,
Uzun süredir gözükmüyodum. Okulda konser vermeyi düşünüyoruz. Grubumuz var. Hatta aşağıda logosu var. "Daha dünkü boktun" diyenler olabilir ama hızlı geliştiğime inanıyorum.
merak etme kimsenin onu demeye hakkı yok diyen olursa da sallama zaten. neler çalıyosunuz bakalım
ANACONDA bilgilendirdiğin için sağol peki klasik alalım o zaman ne tavsiye edersin. Yeni yada 2.el fiyat marka konusunda aydınlatabilirmisin. Herkezin geçmiş ramazan bayramını kutlarım
gitarımın teli koptu.. :( ben hep dadario xl kullanırdım. 09mm. önerebileceğiniz tel varmı? gerçi bu aralar zor alırız ama.
genelde yeni başlayanların aldıkları klasik gitarlar 50-70 milyon civarı oluyor ve bu gitarlarda markadan falan söz edilmiyor pek.pazardan alınan tshirtlerin markalarıyla ünlü giysi markaları gibi düşün örneğin.bisürü saçma sapan gereksiz marka vardır ucuzlarda,kimse 1 tanesini dahi bilmez,öyle boş durmasın diye marka koyarlar.parayı bastırdınmı o zaman markadan söz edersin işte
eğer başlamak için şu ucuz gitarlardan alınacaksa,pek de araştırma yapmaya gerek yok,zaten çoğu dükkanda fiyatları benzedir,herhangi biryerden alınabilir.
ama diyorsan o kadar dandik olmasın,ilerde çalmayı ilerletirse daha iyi bi gitara ihtiyacı olursa tekrar para vermeyelim,o halde şimdiden iyi bir gitar alabilirsiniz.eğer böyle karar verirseniz gitarla ilgili forumlar var linklerini vereyim oraları gez biraz.çünkü ben de klasik markaları konusunda çok bilgili değilim.
swiss ben de ddrio xl kullanıyorum bildiğim kadarıyla piyasada bulunanların içinde en iyisi,yani değiştirmene falan gerek yok markayı. ben geçen gaza geldim 3 set tel aldım,5 tane de fazladan ince mi aldım çok kopuyor diyebaya gidecek bunlar
quote:Ya bu grup sadece okul konserleri için. 6 ay sonra mezun olcaz zaten. Şimdi bizde özentiler Metallica dinler. O yüzden bizde Metallica'ya karşı bi antipati oluştu. Grubun ismi tepkisel bişey.
@Anaconda: Pentagram, Mor ve Ötesi, Duman, Kıraç, Ogün Sanlısoy çalmayı düşünüyoruz konserde...
Bu arada logonun arkaplanında bikaç bişey var görebildiyseniz... quote
özentiler metallica dinlemez asıl senin gibi ozentiler metallica dinleyenlere ozenti der ... isteyen istedigini dinler.......
bu arada beyler su distortion programlarının isimlerini ve nerden indirebilecegimi yazarsanız sevinirim...:) saygılarrr...
morbid bu programları ve çok daha fazlasını bulabileceğin yerin linkini yukarda verdim.
up
jimi hendrix in blues sololarının başlangıcını cıkarttım bu gün yaa çok tatlı oluyo :))) inanamıyorum kendime nasıl becerdimm. jimi gibi çalmaya başladımm eheheheeh
ooo swiss sen yaşıyon mu yaw
yaw swissair kardes ordan bi kac prog. yukledim indirdim ama kullanamadım... yani nası accam nası kullancam? yardımcı olurmusun???
hersey metal icin
guitar box 2.6 full surum bende var isteyen varsa mailini özel olarak atsın gondereyim.... hic olmassa biras yardımcı olalim
FROM HERE TO ETERNITY
benim canım processorumun da sol tuşu bozulmuştu onu tamire verdim iki gündür düzgün çalamıyorum
bu arada düşündüm taşındım biriktirdiğim parayla amfi almaya karar verdim.bunu arkadaşıma vericem.400mlyona kadar çıkcam marshall mg series almayı düşünüyorum ordakiler hoşuma gitti.
selam mılleet elektroyu yenı aldım prınce stc-34 500mil saydım cıhaza sızce pahalımı aldım yanında bıde 12w adriana canta kabın var cıkısları muzık setının kolonlarına bagladım hos bı ses tonu var bence
bu arada adam akıllı bı kursa ıhtıyacım var yanında bıde onerılerınıze tabııı
quote:
Orjinalden alıntı: bloodshed
selam mılleet elektroyu yenı aldım prınce stc-34 500mil saydım cıhaza sızce pahalımı aldım yanında bıde 12w adriana canta kabın var cıkısları muzık setının kolonlarına bagladım hos bı ses tonu var bence
bu arada adam akıllı bı kursa ıhtıyacım var yanında bıde onerılerınıze tabııı
bence biraz pahalı olmuş ama hayırlı olsun. güle güle kafa sallaya sallaya kullanmanı dilerim... kurs konusuna gelince nerde olduğunu söylersen sana daha iyi bir şekilde yardımcı olabiriz... yada nasıl bir kurs düşündüğünle ilgili.....
RT Player Pro and GT Player version 2.3 (demo versions) bunu indir.
isim ülke email falan ister download ederken... üşenme hiç doldur boşlukları.uğraştığına değer :)
bu programı kurduktan sonra nerelerde takıldığını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. sen buraya kadar olan kısmını hallet daha sonra aynı programa bir takım eklentiler yapacağız beraber. amplitube vs.. gibi vst pluginler ekleyeceğiz.onlar da ne oluyor demeden önce ilk önce bu programı kur.sonra kaldığımız yerden devam ederiz.
processorün tam olarak ne işe yaradiğini ve bilgisayarda nasil kullanacağim konusunda ufak bi bilgiye ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim....
kurs konusunda ank oturuyorum varsa tanidik bildik burdayim ...