Arkadaşlar ben bu işte çok yeniyim.0 km yani .Gitarım var evde sony ses sistemim var.Distortion olarak ne önerirsiniz?Bu arada bilgisayarımda var trial olmayan bir program bulabilirmiyim?Ya da 2. el uygun fiyatlı distortion satan bi yer yada birisi var mı?
istanbulda oturuyosan kadkoyde kadıkoy carsısında alt katta stage muzik var.. orda 0 ve 2.el fiyatlar uygun...
ya şu prosesr programı demişsiniz nerden indirebilirim?
özellikle bunu tavsiye ederim GT Player v2.3 Guitar multi-effect software - realtime.
bende biraz ara vermiştim herkese tekrar merhaba
Cubase diye bişi duymuştum bilgisayar'da efekt için aranızda deneyen varmı hiç?
Guitar FX pro var aptal program sistem ve ses kartı seçmese anasını ağlatıyor.500$ lık prosesorler kadar etkili...200 $ verip ses katı almaya değer ama kimi makinede çalışıyo kimi makinede çalışmıyor.O ayarda tam çalıam bi prog olsa keşke..
bakın arkadaşlar bu pc de processor olayı biraz riskli iş... tam performans sağlayamıyorsunuz bazen.. ses kartınız ç.ok temiz digital 5+1 olmalı.. uğraşmaya değmez bence ya.
hodri meydanı bu topicde değil başka yerde çek... biz nece adamlar bilirizzz biz Jimi Hendrix le doğduk Satriani ile ölürüzz.. kirk tanımayızzzz babacımmmmmm
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
bakın arkadaşlar bu pc de processor olayı biraz riskli iş... tam performans sağlayamıyorsunuz bazen.. ses kartınız ç.ok temiz digital 5+1 olmalı.. uğraşmaya değmez bence ya.
swis ses kartı meselesine tam olarak katılmıyorum.ç.ok temiz digital 5+1 diye bişii yok. bu iş için özel yapılmış ses kartları var.önemli olan 5+1 falan olması değil asio sürücüleriyle çalışıyor olması ve düşük latency e sahip olması. özellikle oyunlar ve filmler için yapılmış olan creativeler ile bu iş iyi olmuyormuş. bende o/b ses kartı var abit nf7 nin.bu kart ile en iyi performansı yukarıda linkini verdiğim programda aldım.gecikme oldukça az.yani çalarken rahatsız etmiyor.geçikme arttığında şaşırıyorsun aynı notaya tekrar falan basıyosun :)
yani gecikme olayı ve sürücüler en önemlisi.eski soundblaster lara kx sürücüleri yükleyip iyi performans alan kişiler var ancak bu işi için ideal kartların malesef 200$ ın da üzerinde fiyatları var.
kirk_james arkadaşım bu topicte konudan daha önce bahsetmiştik. metallica ya hasta olmama rağmen fikrine katılmıyorum.marty'e ,joe'ya falan haksızlık etmiş oluruz.di mi ama
heh he ben de hiçkimdeye katılmamışım yaw(ne swiss e ne james_kirk e) şimdi farkettim :)
şimdi katılıyorum ama gülmekten
YA BANA GÜSEL Bİ DİSTORTİON PROGRAMI LAZIM.. demo olmazsa iiyi olur.. Bende şu anda sadece GUİTAR FX 2.91 Var ama demo.. Bulursanız bi bedava haberim olsun!!
quote:
Orjinalden alıntı: MEtAL_X
YA BANA GÜSEL Bİ DİSTORTİON PROGRAMI LAZIM.. demo olmazsa iiyi olur.. Bende şu anda sadece GUİTAR FX 2.91 Var ama demo.. Bulursanız bi bedava haberim olsun!!
gt player ı bir dene... program demo ama öyle fazla bir kısıtlaması yok.
bu ara action bol olan sololar yok yollayın biras be.
kardesime bir akustik gitar almayi düsünüyorum.gitara yeni basladi elektro çalmayi istiyor ama ben akustikle baslamasini önerdim siz neler önerirsiniz ne alayim amatör ama kaliteli marka ve fiyat konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
ulas uygun fiyata güzel bir akustik gitar satıyorum bende ilk o gitarla başlamıştım tertemiz duruyo hala düşünürsen bana ulaş
kirk_james arkadaşım bende senin fikrine katılımıyorum bende ilk başlarda kirk ün en iyi gitarist olduğunu zannediyodum ama petrucci yi vai i satriani yi Yangwie Malmsteen i dinledikçe kirk'ün ço da iyi bi gitarist olmadığını anladım hatta satriani nin son öğrencisi olduğunu ve satrianin onun hakkında en kötü öğrencimdi dediğini de bi yerde okudum hatta bluejean de de bi söleşi yapılmıştı satrianiyle orda da sölemişti en kötü öğrencisi olduğunu.