yaw o kadar gitarist sayıp Steve Vai'yi atlamak olurmu yaws. Bu arada Kiapus resmini yolladıın ibanez modelinin bide Steve Vai için beyaz özel yapımı var. Resmini koyarım yakında. Koyamasamda tünelde böle vitrinde en öne koymuşlardı böle ağzımın suları akarak izlemiştim o gitarı
quote:
Orjinalden alıntı: l3racl
kirk_james arkadaşım bende senin fikrine katılımıyorum bende ilk başlarda kirk ün en iyi gitarist olduğunu zannediyodum ama petrucci yi vai i satriani yi Yangwie Malmsteen i dinledikçe kirk'ün ço da iyi bi gitarist olmadığını anladım hatta satriani nin son öğrencisi olduğunu ve satrianin onun hakkında en kötü öğrencimdi dediğini de bi yerde okudum hatta bluejean de de bi söleşi yapılmıştı satrianiyle orda da sölemişti en kötü öğrencisi olduğunu.
bende duydum bi abim söylemişti stüdyoda :) haklısın
swiss satışlarını baltalamak gibi olmasın ama akustikle başlamayı ben pek tavsiye etmiyorum.akustikte alıştırma yapmak çok zor.hele yeni başlayan biri için.onun için ulas,kardeşin eğer hemen elektroya geçmeyecekse akustik değil klasik alması daha yararlı olur.hatta çok daha yararlı olur.
herkese iyi bayramlar,
anaconda haklısın tabiki kardeşim direk elektro ile başlaması çok iyii. ama arakdaş kustik alıcam demiş bende satıyorum alan alır yaniii almayanın canı saolsun :))))))))))))))))
BU ARADA UNUTTUM ÖZÜR...
BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN . İYİ BAYRAMLAR..
Muchacosss :) andellaaa
yaw beyler bu bilgisayar yuklediginiz ditortion programları nası oluyo anlayamadım?? yani bu program gitar calarken distortion gorevimi goruyo? jag ı nereye takıyonuz?? nası oluyo.. bi anlatırsanız iyi olur yaw..
evet. :) distortion görevi görüyo jack ı ses kartının arkasına inceltici kullanarak takıyorsun 500 bin lişraya satılıyor elektronikcilerde.
yaw bizim topic 2 sayfa önden gidiyor ne iş
he yaa öyle iki sayfa önde gidiyo :)
Ben o ismin altında toplanmayın derim... Neden Orjinallikten kaciyorsunuz. yani demek istedigim neden sınırınız metallica olsuun ki.... Tabi eleştri kabul ediyorsanız.... o ismi kullanmayın derim.
up ^^^^^^^^^up ^^^^^^^^^up^^^^^^^^^^^^^^^
bencede o ismi kullanmayın hiç hoş olmamış ben beğenmedim söyliim doruk kardeş. yanlış anlama ama
swissair kardes inceltici jag aletini dısında almam gereken baska parca varmı bu distortion olayı icin?
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
swissair kardes inceltici jag aletini dısında almam gereken baska parca varmı bu distortion olayı icin?
morbid swissair a sormussun ama baska bir seye gerek yok.....
abi o zaman cok iyi yaaa... peki gercek distortion amfi nin yerini tutarmı bu kardes.. biz simdi bosunamı amfiye para verdik...
yani iyi bir ses kartın ve iyi bir speakerin varsa boşuna almışşın. ama tabiki bilgisayarı heyere taşıyamazsın...
abi su programların adını bi daha yazarmısın kiapus kardes.. ayrıca download edebilecegim adresleride yazarsan cok sevirinirin.. hersey metal icin.
Slm millet di marzio evolution bridge manyetik arıyorum.ibanez gitarıma acil lazım.ayrıca her türlü gitarist yada bu işle ilgilenen kişilerle muhabbete açığım.
Slm.ya 7 telli gitarın normal gitarlardan tek farkı kalın mi telinin üsyüne bir si teli gelmesi.böylelikle daha kalın tonlardan çalabilmeni sağlar.korn,system vb...dikkat edersen korn da 7 telli gitar kullanıyor.tek fark bu başka bi şeyi yok yani.ha eğer ben fazla kalın tonda çalmak istemiyorum dersen yine gitarı standart akort edip 7.teli görmezden gelip rahatlıkla çalabilirsin.umarım yardımcı olmuşumdur...