yok acelesi yok saol. yaf bence bulunduğu yere göre değişir kursun parası tabe bide kimin vereceği :) ama ankaradaysan swissair le bir gorusmeni tavsiye edrim
yaf şunu güzelliğine bakın. hasta oldum. ewt bunu alıcam kesin.... Ibanez JEM7D
bakın ciddiyim. stüdyo ortamında adam parasına yapmıyo sırf gençler öğrensin diye. kendisi malmsteen ve atriani hayranıdır. çok iyi bi abi 80 milyona sınırsız ders boş oldukcagelin isterseniz 50 saat isterseniz 30 saat size kalmış adam akşama kadar boş.. ilgilenen varsa mesajlaşalım.
kiapus abi sen bana de sırf jam ların üstte ortopedik tutma yerine hstayım abi bi de kalvyedeki süslemelere :)))
ben ulusta yurtta kalıyorum kızılayda ünlü bi gurubun gitaristi veriyor ders 4 saat 120 milyon peki kimdir bu adam ne iş yapar nerede takılır?
dediğin grubun gitaristi Yalçın'mı?
stüdyoda sağlam abimizdir... YAlçınmı sadece bunu bi cevapla pls
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
kiapus abi sen bana de sırf jam ların üstte ortopedik tutma yerine hstayım abi bi de kalvyedeki süslemelere :)))
simdi oyle tabiki bu bir kolaylık değilmi. tabii sesinide dinlemek gerekir. suslemeler tek başına ne işe yarar ki...... ama eminim seside en az kendisi kadar guzeldir...
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
bakın ciddiyim. stüdyo ortamında adam parasına yapmıyo sırf gençler öğrensin diye. kendisi malmsteen ve atriani hayranıdır. çok iyi bi abi 80 milyona sınırsız ders boş oldukcagelin isterseniz 50 saat isterseniz 30 saat size kalmış adam akşama kadar boş.. ilgilenen varsa mesajlaşalım.
yaf bu teklif yaz içinde gecerlimi? bir kaç tane arkadaşımvar gonderbilirm
Selam arkadaşlar. İyi oldu sizi bulmam. Üç ay falan oldu elektro çalmaya başlayalı. Pena alt üst vurma muhabbetini yapıyorum. Ama bazen başka tele geçerken alt üst sırayla gitmek zor oluyor. (Yani Üstteki tele üstten vurduğumda kasıp alttaki tele alttan vurmuyorum.) Ben de rahat geldiği şekilde devam ediyorum. Bu muhabbet ileride başıma iş açar mı? (Bu arada bu olay economy picking denilen olay mı oluyor ?) O kadar zaman çaldıktan sonra yanlış bir şey yaptığımı öğrenip değiştirmeye uğraşmayayım. Malum alışkanlıkları değiştirmek zor oluyor.
Eh yakalamışken bir kaç soru sorayım.
Ders almak şart mı? Ben şu ana kadar ders almadan idare ettim. Pek teori bildiğimi söyleyemem. Daha çok parmak çalıştırıyorum. Legato falan yapmaya çalışıyorum.
Tel ne kullanıyorsunuz? Blue Steel aldım. Ama 15 bilemedin 20 günde paslandı. Normal mi bu kadar zaman da paslanması?
quote:
Orjinalden alıntı: Draugnar
Eh yakalamışken bir kaç soru sorayım.
Ders almak şart mı? Ben şu ana kadar ders almadan idare ettim. Pek teori bildiğimi söyleyemem. Daha çok parmak çalıştırıyorum. Legato falan yapmaya çalışıyorum.
Tel ne kullanıyorsunuz? Blue Steel aldım. Ama 15 bilemedin 20 günde paslandı. Normal mi bu kadar zaman da paslanması?
öncelikle aramıza hoş geldin kardeş.. o tellerin o zamanda paslanması cok normal... ders alıp almama konusu da bence sana kalmış bi de kafana göre takıl. bana göre elektro gitar çalarken ruhunu siz katacaksınız şu temel kalıpları unutun artık yaaa. yok alt vurmusum üst vuramamısımm. e bunlar tabiki önemli ama sen onlar ile kendini kasma onların hepsi bir müddet sonra kendi oturacak ama kalıplara dayanarak bişeyler yapma rahat çall. akışına bırak..
KİAPUS o fitarlar geçerli abi daha uygun bile yaptırırm hatta abi..
gitar kılıfında durmuyosa normaldir.. bana sorarsan bi kac ay ders almanda fayda var.. 1-2 ay ders al temel teknikleri kap ondan sonra kendi bildiklerini ve kendi tarzını üstüne oturtursun. swissair in dedigi gibi sonra da herseyi akısına bırak..
bu arada nerdensin?
ANKARADAN KİMLER VAR ŞİMDİ ARAMIZDA?
quote:
Orjinalden alıntı: morbid bu arada nerdensin?
İstanbul'da oturuyorum.
aramıza hoşgeldin Draugnar
up :)
arkadaşlar bayram molası memlekete dönüyorum bayram sonunda gorusmek dilğiyleee Bu gece sooon ::)