Ya bide ben bişi sorcam.Ama gülmeyin. Arkadaşlar ben elektroyu yaklaşık 1.5 sene önce aldım ve pek bilmediğimiz için arkadaşla prince alıyoduk az kalsın tünelin ordan. Ama orda bi gitar dikkatimi çekti.Steve Vai'nin beyaz ibanezinin yeşil siyah renkli olanıydı. Ben direk hasta kaldım gitara ve biraz daha fazla para verip(150$'dı prince 180$'a ben gitarı aldım) hemen aldım gitarı. Gitarın markası yok. Evet markası yok gitarın:P. Ama öyle bişi ki Jackson çalan bi arkadaşım gitarının manyetikleri arızalandığında birazda gönülsüz olarak benim gitarı alıp konsere çıkmak zorunda kaldı. Adam konserden sonra gitarı satın almak istedi ya.(ama satmadım tabe:P) ya ben hala böyle bişi olabileceğine inanmıyorum ama markasız bi gitar jackson kadar olabilirmi yaws.
yaf aklıma bir kac geliyor... birincisi adamla samimiyetine bağlı bide adamın maddi durumuna... ikincisi ise sans meselesi bazen bana rast geliyor. markasız (kotu demek hos bir tabir olmaz) bir malın para verip alabilecegin bir maldan daha kaliteli cikması. Bence normal o biraz sans işi diyebilirim. tabii gitarın tum surumlaerine bakmak lazimacaba hepsinde magnetic kalitelimi?
bakın bu konuda bende bir gitar var el yapımı markası yok... hemde bir türk yapmışşş.. bi kaç eksiği var onlar tamir edilecek 1994 yapımı gitar... fender ibanez halt etmiş yanında desem:)))
quote:
Orjinalden alıntı: Anaconda
guns'n roses soloları tam dediğin gibidir gitarı da ağlatır adamı da ağlatır
BABA YÜREĞİMİ OKUYORSUNNNN. HELALL BEE... SEN Bİ TANESİN..
benim de hayalimde bir lespaul var inşallah hepimiz birgün kavuşuruz istediklerimize
michael angelo tanınması gereken bir adam zaten , parçarı dinlemese bile 1 kere izlenmeden geçilmemeli.ondan az gaz almadım
swiss senden de neler çıkıyor yahu
bak ben de gaza geldim günlerdir gun's roses dinliyorum
şu gitar konusunda pek birşey söyleyemeyeceğim,pek bilgim yok,bilen bilir,bilmeden sallamayı da sevmem
7 telli gitardan uzak durun tabii vai falan gibi çalmıyosan kontrolü zordur. son tel ince si dir..
normal 6 telli gitar işini görür.. :))
quote:
Orjinalden alıntı: Kiapus
yaf sıyırmak uzereyim gitar mukemmel. ama kimse bilmiyor. arkadaslar bilen varsa lutfen.
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
Selamlar.
O gitar tabiki de çok güzel . 2 humbucker lı.( axis seven 2 ) Tartışılacak bir yanı yok . Önemli olan bu tip bir gitarı tercih edecekmisin ? Arkadaşlar 7 telli çok profesyonel ben kullanamam , kontorlu zordur gibi ifadeler etmişler ama alakası yok tercih meselesi . Bir de tabiki akort düzeni ile ilgili. Son tel ince si diye de bir şey olmaz istediğin akort düzenini alırsın illa D drop falan olması gerekmez. Bu işlerin kuralı yok . Sadece tel kalınlığı farkeder . Bu şekilde 7 telli bi gitar düşünürsen kesin ona alternatif olarak başka bi gitarın daha olsun derim. Bir de çalacağın tür de önemli bence . Öyle hardcore falan yapıyorsan gerek yok devamlı onla çalabilirsin. Ama alternative tarzda bir şeyler yapmak istiyorsan önceki gitarlarını satayım deme derim .
Kolay gelsin
yok yaf ben gitarlarınmı asla satmam koleksiyon yaparım ama benim olan bir gitarı asla satmam................
başım çok bulanık size iyi geceler dostlar
quote:
Orjinalden alıntı: swissair
başım çok bulanık size iyi geceler dostlar
hayırdır neyin war. tabi bu soru biraz gec souldu fakat gene de sormakta fayda var. umarım önemli bir şey değildir iyi geceler.
tamam abi o dün akşamdır. bu bugün bu gün gün güzel :D akşama kadar guns&roses yaptım :) pek beceremesekte elimizden gelenini yapmaya çalışıyoz. ehehe
heheheheheheh
ehu ve ehu ehueheu
7 telliden sonra 8 telliyi de duydum hatta gordum apısıp kaldım.fear factory gitaristi icin jackson ozel yapmıs
bunlar da ha babam de babam tel koyuyor iş abardı iyice
swiss novemver raini dinlemeden geçme derim
eheheh.. abartm1slar iicene olay1..
yuh abi yaf biz daha 7 telliyi öğrenenmedik ismdi 8 telli dedin ben burada olay cıkaracam simdi. yetmemişmi teller oha abicim yaf
[:-tamma anaconda dinleriz baba bakakrız koy link varsa..
bu tel olayına ohaaa durum artık derimmm cozutmasınlar ulem 6 tele zor basıyoz 8 e nasıl basıcaz be ben çalamam vallaha.
heralde bunlar isi iyice azıttı. kafam kadar klavye yapacaklar parmaklar yetmeyecek