yahu ben günde 12 saat derse girmekten gitar bile çalamaz oldum.yani çalamaz oldum dediysem 3 saat çalmıyorum da 1 saat çalıyorum :) ama uzaklaştım biraz.akşam çok yorgun oluyorum ne yapayım.
canım processorumun da sol pedalı bozuldu onu da bi ara tamir ettirmek gerek.
şimdi bu mesajın anlamı ne oldu?ben de bilmiyorum valla
thrash ve heavy çalıyorum... yaş 28 gençler :)
biraz abartı bi teçhizatım var.
gibson epiphone les paul custom elite usa ibanez rgt42 japan ibanez rg320fm korea jackson dr3 dinky reverse pro japan zoom fire 30 amp. kustom 60watt clean amp sansamp gt2 boss mt2 marshall jackhammer behringer vamp2
slm arkadaslar elektro gitar almak ıstıyorum. ama cok cok cok cok az bılıyorum.yane 3 4 parca felan cat pat calabılıyorum ve ogrenmek ıcın bı gıtar almak ıstıyorum . (en son 4sene once calıyodum 4 yıldır degıl elektro saza bıle el surmedım.) sole idare eder bi gitar satan varsa bana e-mail atsın
++ konusunda haklısın zafer abi ne yapayım :(( sizlerin desteğiyle devam etmeye çalışıyoruz.
cathe.. abi biras abartmışssın ne yapacaksın o kadar aleti bre gel kardeş payı yapalım les paulu bana ver gerisi senin olsun :P
wolf marka gitar nasıl sizce?
"cathedral abi" diyeyim o halde ,iş güç falan ne ola ki,o yaşta hala uğraşıyor musun,yoksa öylesine değil de prof çalışmaların var mı?
ekipmanı da ağzımın suyu akarak okudum inşallah bir gün ben de onların yanına yaklaşabilirim
22days,wolf markasını duymuşluğum görmüşlüğüm yok hiç,belki çam ağacından gitar yapıp üstüne markası da olsun diye konulan markalardandır.fiyatı 100$civarı ise muhtemelen öyledir,diyebilirim ki o gitardan hayır gelmez.
wolf diye gitar ben duymadım inanın :)
merhaba arkadaşlar benşm bir sorum olacak elektro 6 tel ile 7 tel arasındaki gercek fark nedir... her tel farklı mı yoksa extradan bir tel daha. bu sorumu cevaplarsanız cok sevinirim cunku. 7telli bir gitar alamk uzereyim..
valalha 7 telli elektro görmedim bu konuda bişeydiyemiyeceğim :)))
yaf sıyırmak uzereyim gitar mukemmel. ama kimse bilmiyor. arkadaslar bilen varsa lutfen.
valla kardeş şimdi ne diyim 7 telli elektro ya çok professıonal bişeydir yada hakkaten dandik bi durumdur bu... bana bak SAKIN ACELE ETME DERİM. eğer mümkünse bi gitarın fotolarını çek bize bi yolla bakalım elimizden geldiğince abicim. sen neredeydin eğer ankara filansa yardımcı oluruz yani.
kayseriydi özür :P
Kiapus bu işe yeni başlıyorsan sakın alma derim.Pişman olursun. Daha doğrusu bu gitarı çalacak adam zaten ne farkı olduğunu çok iyi bilmeli...
yaf yok yeni felan değilim ama bilmiyorum hic arastırmadım. zaten gitarı kendime alacak değilim aslında (bi bakıma ). resim istiyosanız imzamdakinin aynısı "ibanez rg7321"
slm millet groove diye bir elektro tanıyan varmı
Kiapus
Fiyatı nekadar gitarın (2. elmi) ? 7 Telli gitarların daha pahalı olduğunu duymuştum.
quote:
Orjinalden alıntı: em_rock
slm millet groove diye bir elektro tanıyan varmı
duydum ama tanımıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Kiapus
yaf sıyırmak uzereyim gitar mukemmel. ama kimse bilmiyor. arkadaslar bilen varsa lutfen.
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
/>
dai burda olmayanca nerde olacaksın ki
quote:
Orjinalden alıntı: Montage
Kiapus
Fiyatı nekadar gitarın (2. elmi) ? 7 Telli gitarların daha pahalı olduğunu duymuştum.
Gitarın Fiyatı 450 $ sanırım bu boyle giderse alamıycam. sadece imzamda kalacak. kimse bilmiyor. ben alıpta karsılıklı oturmak istemiyorum. cunku onun icinde bir alısma devresi geceektir. yok eklemeli bir telse hiccc sorunn yok