Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heyt bea sonunda istten de birileri çıktı

cathedral hoşgeldin,10 senelik bir tecrübeyi burada görmekten mutlu oluruz uğrarsan

ne tür çalıyorsun?tarz falan?bi de istte ne taraflardasın?ha bi de yaş kaç
  • hehe anaconda bak seninle işte :) biz anakradayız bize olmadı..
  • arkadaşalr siyah endonezya malı temiz güzel sorunsuz bir akustik gitarım var onu satıcam markası prince ama sesi filan çok temiz ve kaliteli almayı düşünen varsa... fotosunu çeker yollarız. 100 milyona pazarlıksızz veriyorum.
  • anaconda ben arkadaşımdayım burak.. adsl almış eve o da gitardcı benim çocukluk arkadaşım formumuza bundan sonra o da katılacak şu an yanımda ama hala üye olmadı şimdi üye yapıcaz ONA KOCAMAN BİR HOŞGELDİN DİYELİM :p

• Slm arkadaşlar ben burak.
  • KOOOOOOOOOSKOCAMAN HOŞGELDİN

• Hoşgeldin Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer666 -- 6 Ekim 2004, 20:48:47 >

• :))
  • Slm electro maniacs aranıza bir Arkadaş daha almak istermisiniz.....
  • merhaba kiapus kardeşim. tabiki almak isteriz. bizim amacımız zaten burada arkadaşlıklar kurmak kendinden bahsederk biraz ilk adımları atabilirsin.
  • selamlar kiapus,sen de hoşgeldin,burada iyi zaman geçirmen dileğiyle
  • Ben Kayseriden takılıyorum. Eh bayagi bir elektro hastasıyım. Sukurler gitarimda var. Bir fender. hos karsılamanız icin tskkurler
  • swiss pm attım sana geldi mi? cevap gelmedi de...
  • arkadaşlar swiss 'ten almış olduğum gitar anfisini hala satıyorum.çok acil para lazım...

Washburn
    12 Watt
    6.5" Hoparlor
    Overdrive ve Gain
    3 band EQ
    Headphone Output
    Line Output

http://www.washburn.com/amps/bd12.htm

120$

hiç bir sorunu yok.sıfır gibi tertemiz.

msn: zaferrifat@hotmail.com
  • bi tane gelmmişti bende yanıtladım abi.

ARKADAŞLAR BENDE AKUSTİK GİTARIMI SATIYORUM. :)

prince marka siyah temizz diğer princelerden üstün yani . indonesia malı ne kadar verirsinizz. uygun fiyat verene veririm.
  • benim akustik olmasa alırım belki ama geçen sene aldım ben
  • yaw swiss aynı anda 2 mesaj gelmiş bana o yüzden seninkini farketmemişim.biraz para denkleştirdim ns-2 yi alıcam galiba :)
    ama anfi hala satılık :( eq -comp falan da lazım...
  • +++
  • bakıyorum da topic populerliğini yitirmeye başlamış...
    swiss e baksanıza up yapabilmek için +++ yazmış :)
    bazılarımız cihaz alma satma derdine düştük... tabi amaç zamanla en iyisine terfi edebilmek bütçeler elverdiği kadarıyla.
    bende şu anda jackson kelly ke-2 modelinde S.B. DREAMS marka gitar var.(bana göre fazla bile çok iyi bir alet.)
    distorsion ından da çok memnunum.BOSS MT-2 var.tam istediğim tonlar.sorun dip gürültüsü bunun için de BOSS ns-2 alıcam kısmetse :)
    anfi olarak swiss ile processor karşılığında takas ettiğim washburn 12 watt lık var.anfiyi satmak istiyorum çünkü 12watt lık gitar anfisinin sesi bile ev için biraz fazla.tam istediğim tonları almak için de sesi biraz açmak zorundayım :(
    şu anda normal bir stereo anfi alıp düşük seste de kaliteli ses elde etmeye çalışmak.tabii bunun için ne mt-2 ne de ns-2 yetiyor.
    mesela iyi bir preamp gerekebilir.bunun için de para lazım :(
    anfiyi işime yarayacak aletler ile takas etmeyi de düşünüyorum.

umarım bunları aştıktan sonra burada daha farklı şeyleri de paylaşmaya başlarız.

tablar,gitar çalma konusunda teknikler,video dersler yada yeni cihaz alacak arkadaşları bilgilendirmek gibi olaylara da gireriz.
    ben elimden geleni yaparım.ama malesef gitar çalma mevzusundan çok kullanılan aletler ve bunun gibi konularda destek veririm.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.