Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • em rock duydum derken kusura bakma yanlış anlaşılmış :))))))))))))
    ismini duydum sadece öylee hayal meyal yani sesini dinlemedim ama fazla iyi birşey olabileceğini sanmam... görmek lazım
  • groovelar B yi hakeder bence.
  • Verecek ışığı olmayan,karanlığı sever. demiş anaconda kardeşim :) bu konuda gitarı görmeden ben hiç bişey diyemiycem..
    ya bu cort x 10 kaç para seymour duncan manyetik vardı üzerinde 1.100.000.000 yazmışlar şok oldum akşam beee
    kötü x 2 ye bile 490.000.000 milyon yazmışlar. ankara armadada lüks bi müzik mağzası açılmış bu fiyatlar orda... görün bakın bi :)
  • bende ist. oturuyorum elektro gitar caliyorum.. :) isteyenlerle studyo yapabilirisss..

• morbid merhaba aramıza hoş geldin ..

biz stüdyoya ihtiyaç duymadan buralarda çalıyoz bak :))

anaconda bakıyo o tarflara :)
  • mrb kardes.. bu topici yeni kesfettim.. elektro ya yeni baslayan arkadaslarla ve sizlerle bilgilerimi paylasmak isterim..
  • memnun oluruz kardeş.
    mesela kendini tanıt bize ne tarz dinlersin kimleri dinlersin ne kadardır elektro çalıyorsun gitarından senden bahset biraz
  • hmmm.. ad1m ömür.. metallica megadeth manowar slayer biras sentenced biras nirvana ole tak1l1t1m iste.. gitar1m markas1 stagg .. pek tan1nm1s bi marka olmasada tonlar1 ve tasar1m1 hos bi gitard1r... 4 senedir klasik ve akustik cal1odum son 1.5 senedir elektro cal1om.. yas1m 18.. benden bu kadar..:) siz annat1n birasda

• omur sana hosgeldin diyorum. bende yeniyim ama aramıza katılmana sevindim.
  • selamlar kardeşim.sonunda ist te şenlendi

ben de 17 yaşındayım,3 senedir klasik,1.5 sene elektro senin gibi.yine metallica pantera falan takılıyorum.ne taraflardasın sen??

bu arada 7 telli gitara şaşırdım aslında biliyordum daha önce ama şimdi düşününce biraz daha şaşırdım 6 tel neyine yetmedi de 7.yi taktın
  • sesi mukemmel deli bir manyetigi var sesi daha hırcın cıkıyor. ustelik bu iste cok daha fazla profesyonel olmak varken. neden azıyla yetineyimki..
  • yaf arkadaslar bir sorum olacak. cok komik bir olay aslında. Benim gitarın akordu cok nadiren bozuluyor. oda biraz durudugu zaman (uc gunden fazla) yanlız isin enteresan tarafı benim bildigim teller gevser. Fakat benim teller (hepsi) %50 ye kadar sıkı oluyor. hayır biride yapmıyor. acaba soguktan mı oluyor diyorum. ama yazında oluyor. bilen varsa soylesin. cok komik ve enteresan bir olay.

• mrb anaconda ben kadıkoyde oturuyorum... sen nerde oturuyosun?
  • kiapus. bence abi senin tellerle cocuklar oynurdur :PPpPPp
    tellerin gevşediğini duydumda sıkılaştığına şaşırdım. abi eğer sapta bi problem filan varsa ...ayrıyetten seningitarın yeni ise eğer sap kurudukça oturur belki sap kuruma aşamasında ondan gerilebilir diye bi yorumyapacam ne kadar doğru bilemem :))))))))))))

bu arada diğer arakdaşlar bende Ankaradan ismim köksal 21 yaşındayım 11 senedir müzikle ilgileniyorum. 5 senedir akustik hemen hemen 1,5 senedirde elektro çalıyorum. pentegram m.v.ö. kurban. metallica sepultura m.manson çalar dinlerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: swissair

kiapus. bence abi senin tellerle cocuklar oynurdur :PPpPPp
    tellerin gevşediğini duydumda sıkılaştığına şaşırdım. abi eğer sapta bi problem filan varsa ...ayrıyetten seningitarın yeni ise eğer sap kurudukça oturur belki sap kuruma aşamasında ondan gerilebilir diye bi yorumyapacam ne kadar doğru bilemem :))))))))))))

bu arada diğer arakdaşlar bende Ankaradan ismim köksal 21 yaşındayım 11 senedir müzikle ilgileniyorum. 5 senedir akustik hemen hemen 1,5 senedirde elektro çalıyorum. pentegram m.v.ö. kurban. metallica sepultura m.manson çalar dinlerim...

yaf swissair kuruyan bir sapın telleri daha cok gevsetmesi gerekir. yani fizik kurallari icinde. kuruyan sap kuculur. ayrıca yeterince kurumus oldugunu sanıyorum. cunku 2 senedir bende.... neyse canim akor mesele değil sadece formu canlı tutmak birazda sizleri guldurmek istedim. bana cok ilginc geliyor ve her akor yapısımda guluyorum...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />
    ...
    />

• ben de güldüm şimdi heuheue demek sıkılaşıyor.bi okut üflet abi içine şeytan falan girmiş olmasın

morbid ben maltepe ama dersane sağolsun hergün kadıköydeyiz,yaparız bi ara stüdyo falam

bu arada pantera nın parçaları çok sağlammış pek dinlemiyordum,bu ara onlarla uğraşıyorum baya.

cemetery gates rulaz!
  • yani abi bende güldürmek için bi dedim espiri yapayım :P (öyle yorumladım aklıma o anda bu geldi) anacondanın dediği gibi şeytan içine girmiş olabilir. ) pentegramdan şeytan bunun neresindeyi dinleyelim geçer..

bu arada ben kaç haftadır elime gitar da almıyorum alıştırmada yapmıyorum paslandım. tabi araba alınca arabayla gezmekten gitara fırsat kalmıyo..
    şöyle çokk sexsiiiiii inleticii uzunnn uzunnn bağırtacağımız sololarınız yokmu az gitarımı ağlatayım:)
  • guns'n roses soloları tam dediğin gibidir gitarı da ağlatır adamı da ağlatır
  • Elektro gitarda hayalimdeki gitar fender-Telecasterdir ölmeden alicam onlardan kesin bi tane. Bi tane daha var ki Steve Vai'nin beyaz ibanezigeçen tünelde gördüm bi daha hayran kaldim o gitara ya
  • Aranızda micheal angelo yu tanıyan varmı varsa bir habedar etsin.. Manyakkk bir stili var muhakkak bulun..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.