Şimdi Ara

ELEKTRO GİTARCILAR BURAYA.! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
1
Favori
103.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangisini önerirsiniz ?
    ----------------------------------------
    5x taksitli fiyatları.

BT-4............= 400 milyon
    WR-154........= 500 milyon
  • galumoz çekiyorum videoları ama download çok şu yeni oyunlar falan var 10gb download bekliyor o nedenle biraz uzayabilir süre ama merak etme çekecem hepsini
  • ytsejam nasıl olması önemli değil el alıştırması olsunn yani bişeyler yazalım şuraya olay bu. yani aqrmonik olarka kulağa hoş gelen böyle sololar işte ya.

picasso fiyat hakkında bilgim yok ama 200-250 dolar arasıdır tahminim. x10 iyidir.

montage merhaba abi. cortun ömrü de seninki kadar kısa (çok özür dilereyerekten bu espiriyi yapıyorum. yaş 70 iş bitmiş misali.) abi cortların sapı cok cabuk kayıyıor teneke gibi bi ses var sadece cort un işçiliği güzelll tipi güzel. ama bizim için önemli olan ses değilmi boş ver dış görünüşü önce tonlara bak. saygılar abi.

anaconda sevgiler kardeşimm canım benimmm..

BU GÜN BU ARADA ÇOK MUTLUYUM.. ZARARDAN DÖNDÜM YANİİ BEN ELEKTRO DA BAZI ŞEYLERİ TÜMÜYLE YANLIŞ ÇALIYORMUŞUM BU GÜN ÖĞRENDİMM ARTIK DOĞRU YERDEN ÇALIYORUM. BU YÜZDEN SEVİNÇLİYİM. ONDAN SONRAAA PROCESSORUN ÖZELLİKLERİNİNİ HEPSİNİ ÖĞRENDİM TUNER FİLAN ÇOK SAĞLAM MİLİMLİK AKORT ÇEKİYOOO ONDAN COK SEVİNCLİYİM. HAFTAYA ARABA ALIYORUZ ONDAN COK SEVİNÇLİYİM... :):):): AYRIYETTEENNN EĞER İŞİM OLURSA WOLKSWAGEN FİRMASINDA ÇOK TEMİZZ İŞE GİRİYORUM... GENEL MERKEZE ALTIMDA SÜPER ARABAMA KADAR OLUCAKKKKK EUHUAUZUHAUUU BENDEN MUTLUSU VARMIDIR ACABAA... AYRIYETTENNNN YAR SAÇLARI LÜLE LÜLE EZGİ SANA GÜLE GÜLEEEE... YENİ SEVGİLERE YELKEN AÇMAK DİLEĞİYLE HERKESE HAYATINDA BAŞARILAR GİTAR YAŞAMINDA SONSUZ UFUKLAR DİLİYORUM. BU İŞİN SONU YOK SAYGILAR ...

• o ne lann .) yazdığımı okudumda cozutmuşum ehuauuzuha neyse salla gitsin umarım duygularımı iyi anladınız. sizleri seviyorum.

• swissair
    85 liyim çürüttün beni :)) 85 yaşında değilim hehe :)
    Neyse Washburn BT-4 alacaktım son anda WR-154 e döndüm ikisi arasında kararsız kaldım, fakat WR-154, BT-4 den özellik olarak daha üstün sesini duymadım WR-154 ün şimdi getittiripde alamamak olmaz, bir icabına bakacağım artık..
  • [Deleted by Admins]
  • CaesaR
    İlerde daha iyisini alırım şuan gitarı alcam ama amfi alamıyorum, washburn alamamın tek nedeni alabileceğimin en iyisi olması,
    Jackson filan almam şuan için zor ve samsun gibi bir yerde sadece 1 yerde gördüm oda 2. eldi 980 milyona Jacson kullanan baya kullanmış çantası, gitarın aynısının anahtarlığı bile vardı yanında, şuan washburn alayım diyorum ilerde jackson da alırım 2 gitarım olur. Ama şuan kalkıpta uyduruktan bir gitara 200-300 milyon veremem biraz daha katarım Washburn alırım düşüncem bu..

WR-154 ün renk çeşitlerini internette bulamadım bulan varsa link i verirse sevinirim.
  • alıştırma yap elin alışır anatılmaz yaşanır bayağı kullanıyoz işte baba penayı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaesaR

vashburn uyduruk değilmi kardeşim.

ha CORT ha vashburn elinde kalıcak haberin olsun.

GİTARIMA LAF SÖYLEYENİ OYARIM :p:p
  • [Deleted by Admins]
  • ARKADAŞLAR TOPİC İÇERİSİNDE LTF DAHA SAYGILI OLALIM...

galumoz kardeş.. penanın kullanımını burada sana kimse anlatamazzzz bu imkansız ancak ve ancak zamanla çalışarak olur. sadece üst veya sadece alt vuruşlarla pena kullanamassın bu imkansız.. ancak çalışarak çift vuruşlarla ilerleyebilirsin. bunu sadece zaman ve çalışmakla yapabilirsin anatılmaz yaşanır demiştim yani öyle. ama merak etme ilk zamanlar bende öyleydim zamanla herşey yoluna giriyor merak etme.
  • anacondaaaaaaaaa bu aralar yine derinnnnnnnnnn uykular içerisindesinn.
    tabi bu arada sevgili emrah kardeşimizi (cherooke) kaybettikk nerelerde bilemiyorum.
    ASUS (ERKAN) SAYGIYLA ANIYORUM KARDEŞİM SENİ BU İŞLERİ BIRAKTIN SANIRSAM BİR SENEDİR UĞRADIĞIN YOK BURAYA..!!
  • Hoja slmlar şu öss olayından dolayı gitarı bıraktım ..
    ama yakında aranızda olacagım
  • beklerizzz inşallah ankaraya da bekliyoruz seni.. buraya seninle başladım sensiz olamıyorum :)
  • [Deleted by Admins]
  • caesar bu ara sert gidiyorsun biraz ne oldu anlamadım yaw

swissair nasılsın kardeşim yahu bizim de okul başladı dün gitmeye başladım ben de.bi de modem sürekli bende değil abim ara sıra alıyor o nedenle sürekli giremiyorum da.ama bağladık makineleri artık gelmemezlik etmem.yaw pek neşeli yazamıyorum mesajı topicteki sürtüşmeler moralimi bozdu biraz.

ben ölsem sürünsem össyi kazanamasam gözlerimi dağlasalar 1 metrekare odaya koyup aç bıraksalar derilerimi liğme liğme doğrasalar önümde kebap yapıp yeseler utanmadan bana da ikram etseler yine gitarım gitarım derim,öss için bırakmak bana göre değil yani pek zaten nedir ki okuldan hergün dersaneye etüte gitsen diyelim hergün sabah 8 de çık akşam 7 de gelsen,yine çalacak zaman buluyorsun.en azından ben buluyorum yannış anlama asus kardeş yani karşıt düşünce anlamında söylemedim bunları

galumoz kesinlikle sadece alt ve sadece üst vuranlar biryerde tıkanıyor,belirli hızlara ulaşmak için mutlaka alt-üst öğrenilmeli.ama bunu kitaplardan metodlardan videolardan öğrenmek ne kadar sonuç verir bilemiyorum.en iyi çalan biriyle çalışmak,bu da genelde hoca tutma yoluyla oluyor

caesar,günlüğünü () okudum,özellikle şu odayı boyama işi çok süper,ben uzun zamandır istiyorum ama odam o kadar bana özel değil,seneye evim olursa evimi istediğim gibi modifiye etcem inşallah.
    biliyorsun bilgine saygım vardır ama burada pek de doğru söylemediğini belirmek zorundayım,çünkü kesinlikle cort ile washburn aynı kefeye konulamaz.bir kere washburn anlattığın kadar kötü değildir,dimebag başta çoğu profosyonel gitaristin tercihidir,tamam jackson kadar iyi olmasın,lespaulun zaten kimse yanına yanaşmasın[ah november rain ahh],ama aslaaaaaaa cort la washburn ikisi de elinde kalır demek doğru olmaz.

hiçbir zaman kesin emin olmadığım konuda atıp tutmam,emin değilsem belirtirim,kimseyi de o yola direk yöneltmem,bakınız montage ile kaç haftadır muhabbet ediyoruz kanka olduk kaç kere sordu hangi gitar diye,hiçbir zaman kesin birşey söylemedim çünkü o gitarların hepsini alıp çalmamışım.

amaaaaa cort dediğimiz şey kankamda var,ariapro 2 ve jackson çaldığım kadar cort da çaldım,washburn aynen sınıf arkımda var ona gitar gösteriyorum aynı şekilde uzun zaman çaldım.1 tek model değil tünele inince genelde birine gitar almaya az model gözden geçirmedim,bunların hepsinin sonucunda diyorum ki WASHBURN İLE CORT AYNI KEFEYE KONULAMAZ.cort sesi de çok duydum aynı amfiden,washburn sesi de.

senin şu mantığın aslında sağlıklı katılıyorum,ilk gitara vereceğin fazla parayı biriktir,ikinci gitarını profosyonel al.ama uyduruk gitarların insanı müzikten nasıl soğuttuğunu unutmamak gerek.washburn olan arkıma ne zaman gitsem o kadar çalmak için gaza geliyorsam,cort olana da gidince o kadar o gitarı elime almaktan tiksiniyorum.unkapanında satılan 50ml luk klasik gitarların mantığı işte ne olacak.

sonuç olarak şunu merak ettim,acaba yeteri kadar cort ile washburn çaldın mı,eğer çaldıysan neden washburn'un kalitesiz olduğunu düşünüyorsun,tartışalım ki doğru bilgiye ulaşalım.

swiss mutluluğunun önünü hiçbirşey kesmesin dilerim,

tüm dh gitaristlerine sonsuz saygılar,sevgiler

• hmm güzel topic harbi bende heves ettim gitara
  • merhabalar.
    öncelikleee CİTİZEN aramıza hoş geldin kardeş zaten forumu okuduktan sonra sanada bi gitar alırız..

anaconda ve caesar ikinizinde söyledikleri şeyler çok doğru kardeş. inanın sizleri gerçekten seviyorum. aslına bakarsanız şu an o kadar duyguluyumki ağlayacağım. birazcıkta bulanığım kasvetliyim. neyse hepsi geçer inşallah.

caesar. baba alıştırma yani solo dediklerim bi kaç doğaçlama kafamda uydurdum jimi hendrix taklidi yaparak hafiften oluyo gibi.. bi de şu processora tam bi ayar çektirirsem olay bitti. :):))
    ya akşam bizim üniv. de abiler var öğrenci evi 7-8 gitar var evlerinde adamlar süper yaaa.. biz bilmiyoruz diyorlar ama az çalıyorlar öz çalıyorlar. bir tanesi özellikle kendini aşmış zaten. olmayan akorlarla adam çalıyor bir de kulaktan cıkartıyorum diyor nasıl becereiyorsa.. İŞİN FELSEFESİ NOTALARI TANIMAKMIŞ. Bİ NEVİ HİSSETMEK. başarmaya çalışıcam.

cuma günü inşallah olur. bu arada direksiyondan geçmişim..

bu cort washburn olayınaa bi söz de ben ekleyim. cort ve washburn olarak geçmeyelim bakın bunların da modelleri var. cort x12 x9 filan var. washburn un kötü modellerinden güzell... ama ki genel olarak cort ve wash. diye geçersek washburn corta her halukarda basar. amaaa sadece washburnu alırsakk çoookk güzell gitar değil tamam. benim gitarım mesela washburn ben şu anda memnunumm bana göre çookk güzel. amaa ufak tefek yamukları yok değil varr. ve ayrıyetten güzel gelmesinin sebebi şu ana kadar kendi gitarımdan daha iyi ton ve ses veren gitar fazla çalmadım kimin gitarını çaldıysamm benimkinden biraz daha kötü geldi sesleri. benimki üstün cıktı.. ileride belki bizde les pauller jacksonlar esp ler çalarsakk bizimkiside kötü gelebilir..

bu arada caesar çookk büyük yanlıştan döndüm baba.. parçaları yüzeysel dinleyip çalmıycamm tam derindenn en ufak akort kaydırmadann en ufak sesleri bozmadan tam orjinalini çalıp sonra coverini yapıcammm.. yoksa hep yanlış çalıyormuşuz. bunu seninle bi gün oturup halletmemiz lazım. tam nota tam çalışma..
    bu sabah ağlayacaktım. grubumuz için. ::(((( bu olanaksızlıklar cidden deli ediyor bni her gün bir arada olup çalmamız lazım. amaa biri bir yerde birisi bir yerde ama bunu da aşıcaz inşallah. ama ömrümüz uzun sürermi bilmem yarın mert üniv. kazanırda giderse dışarıa önümüze bakarız artık. neyse böyle karamsar konuşup ne sizleri ne de kendimi üzmek istemiyorum.

hepiniz sevgiyle kalın. görüşmek üzere. bu tab olaylarını lütfen genişletelim arakdaşlar. birşeyler ekleyelim buralara bana sololardan ziyadede rock isvec akorları lazım böyle birşeyleri tablo üzerinde gösterebilecek varmı.

• quote:

Orjinalden alıntı: galumoz

@swisssair
    senin gibi adam gibi cevap veren herkese saygımız ve sevgimiz sonsuz ama soytarılık yapana tahammüllüm yoktur..

galumoz kardeşim. sıkı sıkı çalışşş. herşey yoluna giricek hemde en kıswa zamanda 1 - 2 hafta sonra saat gibi olur elin..!!
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.